Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence yine cimbizla cekiyoruz. enginin pozisyonunu hatirlamiyorum. ama sabrininkini hatirliyorum. sabri klasik sabri. zaten yetenek olsa oyle sacma seyler yapmazdi. ordada sabrilik yapip sacma sutlarindan birini cekti. rieraninda pozisyon icabi oldugunu dusunuyorum. hele hele rieranin hayatta oyle birsey yapacagini dusunmuyorum. avrupalilar pek boyle seyleri kafaya takmaz bizim gibi.

valla ben böyle şeyleri pek takmam söyleyenede umursamam hele takımın başında Fatih TErim gibi biri varsa hiç önemsemem ama

sahada gerçekten oyuncularımızın şınaydere pas atmama gibi gereksiz hareketlerini hissettim.

O degilde bu Ünal Aysal cok ayaklandi, havalara girdi. Nedemek efendim: Taraftar ne isterse o olur!

GETIR LAN BIZE ADRIANOYU, ÖMER TOPRAGI, SERDAR TASCIYI, SINAN BOLATI, KOLO TOUREYI görem hadi :D

...ki isteklerimin 'en düsük' hali bu, sana acidigimdan bukadar aciz istekler yapiyorum hadi getir lan :D

Sneijder'i kıskanma faslına nasıl gelindi anlamakta mümkün değil,bazı taraftarlarımızı anlamak hiçte mümkün değil

banada oyle geliyor. ortada birsey yokken yine taraftar olarak basina yem veriyoruz ama biz bunu hep yapiyoruz.

Sende kusura bakma kanka, kiz gibi "Sikayet etmek istemiyorum Admine" dedin diye sana ayak uyduriym dedim.

tamam kanka fazla yanlış anlaşılmalara müsade etmeyelim forumda tilki gibi bekleyenler var bi an da neoluyor anlayamadan adamlar muhabbeti alıp nerden nereye götürüyorlar :o

[video=youtube_share;ECCXrbwnKiI]https://youtu.be/ECCXrbwnKiI[/video]

Sneijder elini filan uzatmamış, sanki bizim tabirimizle üzülme aslanım vs vs olayına girmiş

valla ben böyle şeyleri pek takmam söyleyenede umursamam hele takımın başında Fatih TErim gibi biri varsa hiç önemsemem ama

sahada gerçekten oyuncularımızın şınaydere pas atmama gibi gereksiz hareketlerini hissettim.

insallah hislerinde yaniliyorsundur kardes yoksa hakikaten cok cirkin bir durum olur.

O degilde bu Ünal Aysal cok ayaklandi, havalara girdi. Nedemek efendim: Taraftar ne isterse o olur!

GETIR LAN BIZE ADRIANOYU, ÖMER TOPRAGI, SERDAR TASCIYI, SINAN BOLATI, KOLO TOUREYI görem hadi :D

...ki isteklerimin 'en düsük' hali bu, sana acidigimdan bukadar aciz istekler yapiyorum hadi getir lan :D

düzgün konuş. Sen kimsin ki Galatasaray Başkan'ına acıyorsun, lanlı lunlu hitap ediyorsun

Ynt: Transfer Nöbeti

Valla biz Türk milleti olarak çok fazla paranoyagiz galiba, arkadaşla izlerken maçı benimde aklıma sneijdera bilerek pas atmadiklari geldi. Sonra 2dk düşündüm Sabri sneijderin neyini kiskansin diye. Gereksiz paranoya yaptigimi farkettim.

:D

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Renktas;

Iyi oyuncular geldi, heyecanliyiz hepimiz. Lakin uslubu bozmayalim. Anlatabildim mi?:)

:sopa:

banada oyle geliyor. ortada birsey yokken yine taraftar olarak basina yem veriyoruz ama biz bunu hep yapiyoruz.

Bi taraftan Melo'ya destek çıkalım deniliyor,öbür taraftan sınırlı yeteneğinle yinede iyi mücadele eden futbolcumuzu saçma sebebten bir günde gönderelim deniniyor,polemiği biz yaratıyoruz,bu tutarsızlığı bende anlamıyorum,Fatih Hoca dengeyi kurabilcek mi derken taraftarımızın dengesizliği öne çıkıyor zaten.

ya beyler sakin olun. kargalari yenmisiz, 10 kisi kargalardan cok daha iyi oynamisiz, 5 puan fark atmisiz, sneijder gelmis, drogba geliyor ve kimbilir belki baska transferde gelicek ama biz hala barut gibiyiz. biraz sakin olalim keyfini cikaralim durumumuzun. herkez birbirine laf sokmaya calisiyor.

insallah hislerinde yaniliyorsundur kardes yoksa hakikaten cok cirkin bir durum olur.

sorma hemde nasıl çirkin durum. böyle birşey olursa yerli futbolcular ayıp ediyolar gerçekten. özellikle günahını almak istemiyorum ama ardanın yabancı futbolcular hakkında helikopter açıklaması yerli oyuncular arasında sabrininde önder durumda olması sabrinin o pozisyon sonrası aklıma tiksindirici şeyler gelmedi değil.

sabriye eskisi gibi güvenmiyorum. hayatında sol ayağıyla şut çektiğini görmediğim adam (çıktığı ilk yıllar hariç) sağ ayağında sol ayağına topu alıp şut çekti. şınayder ceza yayının hemen yakınlarında biraz uzak ama top bekliyordu. sabrinin pas atabileceği en iyi nokta orasıydı. bomboş bekliyordu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt