Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

OOOO ŞEREF AYDINNNNNNNNNNNNNN

OOO ŞEREF AYDINNNNNNN

şeref aydın gol haberi bekliyorzu sendenn. bağa gel-forma gel.

bilgileri paylaşmaya çoşkuyu vermeyeee gelll

leylli leyliiiii

:D:ayatollah:

bekliyorum gerçekten... şeref aydın dan bilgiyi alıp kap pusuya yatmayı

ertuğrul sağlam gitti diye, oyuncu filan bırakmazlar.. serdar aziz 4 verip yedek olusn diyemi vericem. danny>serdar aziz.

Yav arkadaş bizde biliyoruz serdarın 4 etmeyeceğini ama 2ye ayhan yalçını bile vermezler yabancı kısıtlamasının olduğu zamanda

Ne pahasına olursa olsun Serdar Taşçı,Gökhan İnler ve Carlinhos'u almamız gerektiğini düşünüyorum.

NOT: Transfer taraftarı değilim, hiçbir zaman olmadım. Hatta o taraftarlara da hep karşı çıkmışımdır. Ama bu kadar yatırım yaptyısan, bundan sonrasını da yapıp dünyaya oynayacaksın. Madem bu kadar risk alıyosun devamını da getireceksin. Ya herro ya merro...

O üçünün maliyeti 50 miyoun eurolara kadar çıkar kardeş kolaymı bence fazlaıyla yeter şuanki transferler stopere alternatif veya solbek alırsak yeter

4m€ imza parası ? Çok fazla değil mi arkadaşlar, imza parası zaten gereksiz. Kendisi Avrupa'da oynamak istiyor, o zaman fedakarlık yapmalı diye düşünüyorum. Zaten bizim verdiğimiz yıllık ücreti verebilecek + bizim kadar bu transferde etkili olabilecek başka bir takım yoktur. Her ne olursa olsun transferin ismi Drogba ama insan maliyetini'de düşünmüyor değil. :)

Hayırlı sabahlar...

efe niye not yazıyonki. burdaki %80 adam.

serdar taşcı-gökhan inleri ister. iyi oalcaksa bu adamlar gelmeli zaten. carlinhos için hem fikirim ama daha iyisi olacaksa bir bakarım sezon sonu..:ayatollah: transfer taraftarı ÜNAL AYSAL :):lol:

Ne bilim renktaş, herşeyi transferle çözüleceğine inanan taraftarlara karşı çıkarken, şimdi aynı cümleleri kendimin yazdığını görünce galiba kendi kendime gocundum:)

Ya bilmiyorum, aslında bu iş formayla falan olacak bir iş değil. Taraftardan daha büyük destek sağlanacak projelere girmeliler. Taraftar kart dicem ama bu ülkede herkesin aynı finansal gücü yok. Sabit fiyatlı projelere pek sıcak bakmıyorum.

Ne bilim Galatasaray.org dan bir sayfa açsınlar. Alan parsallemesi yapsınlar. Bir İngiliz'in ayı(dünyamızın uydusu) parselleyip sattığı gibi:) Sınırsız pikseli olsun ve her birimin fiyatı 10tl olsun. Ve belli birim alan sayılarına göre rütbelendirmeler olsun. Burda nasıl sarı kırmızı üye, tecrübeli vs oluyor. Ve bu rütbelere göre taraftarlara her zaman bazı kolaylıklar sağlansın,kampanyalar yapılsın.

Yani hem taraftar teşvik edilsin, hem de taraftar takımına sahip çıkıp destek olabilsin. Ben eşime ve kendime birer tane forma aldım. Mont tarzı vs ihtiyaçlarımı store dan temin ettim. Ama dürüst konuşmak lazım, şimdi ben gidip giymeyeceğim ikinci bir forma almam yani. Sonuçta verdiğim paranın hepsi Galatasaray'a gitmiyor. Hem Kdv kesiliyor hem de Nike'a gidiyor belli bir kısmı. Tamamı Galatasaray'a gitse yine önemli değil alır hediye ederim sevdiklerime...

Ama yöneticilerin ve teknik heyetin ne kadar iyi niyetli olduklarını görüyorum. Birşeyler yapmaya çalışıyolar ve asla fedakarlıktan kaçınmıyorlar. Ben de taraftar olarak bu fedakarlığa destek çıkmak istiyorum ama bu ortamı bir türlü sağlayamıyorlar:(

4m€ imza parası ? Çok fazla değil mi arkadaşlar, imza parası zaten gereksiz. Kendisi Avrupa'da oynamak istiyor, o zaman fedakarlık yapmalı diye düşünüyorum. Zaten bizim verdiğimiz yıllık ücreti verebilecek + bizim kadar bu transferde etkili olabilecek başka bir takım yoktur. Her ne olursa olsun transferin ismi Drogba ama insan maliyetini'de düşünmüyor değil. :)

Hayırlı sabahlar...

vallah orayı bilmiyorum ama drogbaa olunca bennn şu anda maliyeti düşünmiyorumm. resmi olrak adım atılsında sonra belli olur..

stadımızda ki locaların sözleşme süresi bu sene sonu itibari ile bitiyor...

yani önümüzdeki sene ve seneler için yeniden satışa çıkartılacaklar...

bu yüzden yönetim büyük oynuyor...

Ne bilim renktaş, herşeyi transferle çözüleceğine inanan taraftarlara karşı çıkarken, şimdi aynı cümleleri kendimin yazdığını görünce galiba kendi kendime gocundum:)

Ya bilmiyorum, aslında bu iş formayla falan olacak bir iş değil. Taraftardan daha büyük destek sağlanacak projelere girmeliler. Taraftar kart dicem ama bu ülkede herkesin aynı finansal gücü yok. Sabit fiyatlı projelere pek sıcak bakmıyorum.

Ne bilim Galatasaray.org dan bir sayfa açsınlar. Alan parsallemesi yapsınlar. Bir İngiliz'in ayı(dünyamızın uydusu) parselleyip sattığı gibi:) Sınırsız pikseli olsun ve her birimin fiyatı 10tl olsun. Ve belli birim alan sayılarına göre rütbelendirmeler olsun. Burda nasıl sarı kırmızı üye, tecrübeli vs oluyor. Ve bu rütbelere göre taraftarlara her zaman bazı kolaylıklar sağlansın,kampanyalar yapılsın.

Yani hem taraftar teşvik edilsin, hem de taraftar takımına sahip çıkıp destek olabilsin. Ben eşime ve kendime birer tane forma aldım. Mont tarzı vs ihtiyaçlarımı store dan temin ettim. Ama dürüst konuşmak lazım, şimdi ben gidip giymeyeceğim ikinci bir forma almam yani. Sonuçta verdiğim paranın hepsi Galatasaray'a gitmiyor. Hem Kdv kesiliyor hem de Nike'a gidiyor belli bir kısmı. Tamamı Galatasaray'a gitse yine önemli değil alır hediye ederim sevdiklerime...

Ama yöneticilerin ve teknik heyetin ne kadar iyi niyetli olduklarını görüyorum. Birşeyler yapmaya çalışıyolar ve asla fedakarlıktan kaçınmıyorlar. Ben de taraftar olarak bu fedakarlığa destek çıkmak istiyorum ama bu ortamı bir türlü sağlayamıyorlar:(

finansal olrak taraftarın katkısıı için projeler hazırlanıyordur elbet.. ama bizim destek yapmamıza şikebahçe izin vermiyor ki , enayi parası ile havadan para geliyor zatenn:D

Bazı kombineler ve bütün localar 2.5 yılllıktı ve gelirlinin bir çoğuda Adnan Polat tarafından harcanmıştı.Sene sonu bütün localar ve kombineler sıfırdan satılacak.

drogba için çin takımı ile yazışmak ne zor iştir laaa :)

:lol:

ben 4 milyon € imza parası vereceğimizi hiç sanmıyorum basın çok abartıyor sinejder de oldu aynıs yıllık 5,5 garanti para alacağı falan yazıldı ama garanti para 3.2 aynısı dorgbada da olur imza parası en fazla 2 dir

Yalnız Fener'i bir konuda gerçekten takdir ettim, galibiyetten sonra otobüslerinin içinde röportaj yapıyorlardı, tüm yabancıları Türkçe konuşuyor adamların. Kuyt özellikle çok güzel öğrenmiş.

buralar 15-20 dl kadar çoşar...:D millet uyana:confused::b5:madı hala

Transfer Nöbeti

Tinercileri izledikten sonra fenerlilerden dahada çirkef olduklarını farkettim

O üçünün maliyeti 50 miyoun eurolara kadar çıkar kardeş kolaymı bence fazlaıyla yeter şuanki transferler stopere alternatif veya solbek alırsak yeter

Renktaş kesinlikle doğru sölüyosun maliyet gerçekten fazla, bakma bizim ağzımıza basit geliyor bu rakamlar ama böyle oyuncular transfer etmişsen, böyle bir kadron varken bunu kullanabilmen lazım. Yabancı sınırlaması vs takılmadan, Şimdi bakıyorum, Muslera,Drogba,Sneijder,Eboe,Selçuk,Burak;Semih li takımda, Hakan Balta ve defansta tek yedeğin Gökhan Zan? Üstü takım elbise altı sandalet meselesi gibi.

Defansa alternatif diyoruz ama Semih olurda Allah korusun sakatlansa 6 ay falan ne yapıcaz? Bu yabancı sınırlamasında oynasa oynasa Gökhan oynar. O da kapalı kutu. Alternatif bir oyuncuya gidip bonservis verip maaş vereceğime üzerine ekler Serdar Taşçıyı alırım. Hem de yabancı sınırlaması sorununu çözerim.

Sol bek her türlü alınması gerekiyor. Bu konuda hepimiz hem fikiriz.

Geriye Gökhan İnler kalıyor, bizim o mevkide oynayacak oyuncumuz Melo var. O da kiralık. 6milyon euro bonservisi kendisi de 4milyon eurodan fazla alıyor. Onun yerine 10-12 Gökhan İnler e veririm. Maaşını da 2.5 yaparım aynı paraya gelir. Hem en az Melo kadar verimli, hem yabancı sınırlaması konusunda avantaj, hem de istikrarlı bir oyuncu.

O yüzden bu 3 transferi istedim. Değilse emin ol senin gibi düşünüyodum ben de. Zaten not kısmını o yüzden yazdım. Bana kalsa, bu sene Sneijder, Drogba olmasa düzgün bir sol bek alsak da şampiyon olurduk kanısındaydım. Ama madem ferrari aldın o arabanın yakıtını da koyacaksın artık.

Ayrıca bunu yaparken taraftardan destek olabilmesi için forma harici imkanların sunulması, taraftarın da bir ucundan tutması gerektiğini düşünüyorum. Madem böyle birşey yapıyoruz, hep birlikte fedakarlıkta bulunmamız gerekir.

Extra olarak sezon sonu doğru strateji işletir de şişkinliklerden kurtulursak maliyetimizi de çok şişereceğini düşünmüyorum. Melo, Baroş, Urfalı, Riera gidince zaten 12milyon euroluk bir maaştan kurtulmuş oluyosun.

Yalnız Fener'i bir konuda gerçekten takdir ettim, galibiyetten sonra otobüslerinin içinde röportaj yapıyorlardı, tüm yabancıları Türkçe konuşuyor adamların. Kuyt özellikle çok güzel öğrenmiş.

önemli olan türkçe konuşmları değil bence. milyon eurolar alıp katkı vermiyorsa 50 dil bilsin ne olacak. ben takılmıyorum oralara.

snejder-muslera-eboue gibi uzun vadeli oyuncularımız anlaşak kadar öğreneceklerdir elbet..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt