Ne bilim renktaş, herşeyi transferle çözüleceğine inanan taraftarlara karşı çıkarken, şimdi aynı cümleleri kendimin yazdığını görünce galiba kendi kendime gocundum
Ya bilmiyorum, aslında bu iş formayla falan olacak bir iş değil. Taraftardan daha büyük destek sağlanacak projelere girmeliler. Taraftar kart dicem ama bu ülkede herkesin aynı finansal gücü yok. Sabit fiyatlı projelere pek sıcak bakmıyorum.
Ne bilim Galatasaray.org dan bir sayfa açsınlar. Alan parsallemesi yapsınlar. Bir İngiliz'in ayı(dünyamızın uydusu) parselleyip sattığı gibi

Sınırsız pikseli olsun ve her birimin fiyatı 10tl olsun. Ve belli birim alan sayılarına göre rütbelendirmeler olsun. Burda nasıl sarı kırmızı üye, tecrübeli vs oluyor. Ve bu rütbelere göre taraftarlara her zaman bazı kolaylıklar sağlansın,kampanyalar yapılsın.
Yani hem taraftar teşvik edilsin, hem de taraftar takımına sahip çıkıp destek olabilsin. Ben eşime ve kendime birer tane forma aldım. Mont tarzı vs ihtiyaçlarımı store dan temin ettim. Ama dürüst konuşmak lazım, şimdi ben gidip giymeyeceğim ikinci bir forma almam yani. Sonuçta verdiğim paranın hepsi Galatasaray'a gitmiyor. Hem Kdv kesiliyor hem de Nike'a gidiyor belli bir kısmı. Tamamı Galatasaray'a gitse yine önemli değil alır hediye ederim sevdiklerime...
Ama yöneticilerin ve teknik heyetin ne kadar iyi niyetli olduklarını görüyorum. Birşeyler yapmaya çalışıyolar ve asla fedakarlıktan kaçınmıyorlar. Ben de taraftar olarak bu fedakarlığa destek çıkmak istiyorum ama bu ortamı bir türlü sağlayamıyorlar