Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]

Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Drogba'nın menejerleriyle, oyuncunun futbol takımımıza transferi için resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

metin.gif
AÇIKLAMA:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Drogba'nın menejerleriyle, oyuncunun futbol takımımıza transferi için resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

mavi fil geliyooooooooor, geliyooooooooooor, geliyooooooooooooor. :ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

ben ne dedim. 15 dakiak önce buralar şenlenir diye. sabahtan beri içime doğuyorduu :D

Ulan pazartesileri sever oldum sayelerinde:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

bizde ısrarla söylüyoruz. stoper alıncak zaten. sol bek sene sonu.

varsa sol bek ini satan söyle. devre arası alacağın sol bek 2-3 oyuncuyu geçmez. kulubude vermiyorsa sıradan biri alıp niye kontenjandan yiyelimmki??

Hocam şimdi snijder ve drogba gibi oyuncları alabiliyorsan demekki sen sol bek de alabilirsin ! Tamam zor bulanacak bir dönemdeyiz ama lazım

Aglamak uzereyim

Drogba olm bu

Herzaman Galatasarayimizda gormek istedigim bir oyuncu

Gecen sezon ne nobetler tuttuk be

Drogbaaaa :sad007:

Dünkü maçta Sabri reyizi ,Riera'yı ve Hamit'i çok beğendiğim beyler..Reyiz Kasımpaşa maçının da en iyilerindendi zaten..HAmit ise baya derli , yoplu oynadı dün akşam 2. yarı ayakta kalan tek orta sahamızdı... Dany-Semih'ten hangisi yedeğe düşerse yazık olur ikisi de çok kaliteli oyuncular ..Dün akşam hatasız sayılırlar.. Forvetler iyi koştu ama çok da etkili değillerdi.. Selçuk yine çok mücadele etti ayağına gelen her topu olumlu kullandı.. Haftalardır sövdüğüm Emre Çolak beni g.t etti ama mutluyum her g.t oluşum böyle olsun.. Gol dışında özellikle ilk yarı istekliydi topları çok iyi kullandı.. Melo atılanı kadar orta sahada hemen her topu kesti ama sen sonu bu adam gitmeli takımdan resmen bomba gibi dolanıyor..

Bir de Terim hangi kafayla Hakan Baltayı aldı hem de sol açığa :D Bari defansa falan çekseydi.. Sneijder'le(Sneijderi eleştirmek amacıyla söylemiyorum adamın maç eksiği çok) Balta 1 adamlık oynadılar resmen 9 kişiydik son yarım saat..

Shangai ile görüşmediğimize göre imza para vereceğiz. Serbest geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt