Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fener'liler Twitter'i salliyor, bakin bi Kus ne yazmis :

Drogba da gelirse altı ay galatasaray taraftarı olurum :trollface:

Beyler Belhanda'yı alacaklar sanırım videolara baktım da Amrabat'tan iyi sanki :sad007:

Stoper gelmesze sampionlar ligindeki hedef ulasilmis olarak görülüyor bu sene icin. Bir schalke yi belki eleriz ama olmazsa sorun degil deniliyor. lig cok önemli ve onu garantiye almak istedik . Yaz transfer sezonunda da savunmayi süper yapariz sonra sampionlar ligini zorlamaya baslariz yavas yavas. Baskanin dedigi gibi zaten sampionlar ligi hedefi öyle 1-2 senede olacak is degil. 3-5 sene icinde almayi hedefliyoruz demisdi.

Adamlar Sneijder’i Drogba’yı alsın, biz menemen yaptık diye kutlama yapalım
icon_sad.gif

:trollface:

arkadaşlar takımda çok yabancı oyuncu oldu defansa zannedersem türk stoper gelecek. Umarım öyle de olur yoksa fatih hocamız geceleri çok uykusuz kalır. Sahsen ben yedek bırakılacak bir tane bile yabancı göremiyorum takımımızda. Riera formsuz formsuz diyorduk maşallah bir açıldı ki.

ben gelecek yılın kadrosunu 4 gözle bekliyorum ve ilkkez bi transfer sezonuna belkide tek yabancı oyuncu almak için gireceğiz :D

Fener'de iyi takım. Saygın kendini bilen bir hocaları var. Başkanları avrupada çok tanınmış(!) bir isim. Şampiyonlukta bizimle kafa kafaya oynarlar.

şşşşş beyler çaktırmayın

Stoper gelmesze sampionlar ligindeki hedef ulasilmis olarak görülüyor bu sene icin. Bir schalke yi belki eleriz ama olmazsa sorun degil deniliyor. lig cok önemli ve onu garantiye almak istedik . Yaz transfer sezonunda da savunmayi süper yapariz sonra sampionlar ligini zorlamaya baslariz yavas yavas. Baskanin dedigi gibi zaten sampionlar ligi hedefi öyle 1-2 senede olacak is degil. 3-5 sene icinde almayi hedefliyoruz demisdi.

Ausburg maçını izledim, schalke harbi iyi durumda değil yada iyi takım değil, onları elemek için sino-drogba 2 lisine gerek yokmuş diyebilirz oynarken.

Şu yalaka basına ve oturma organları ile düşünenlere sinir olmamak elde değil

Drogba'ya 6 aylığına 2 Milyon Euro veriyoruz diye laf ediyorlar

Lan biz oynamayan Baroş'a 2.9 Milyon Euro veriyoruz şu anda

bu hamle ile 2 milyona İnşaAllah çok iyi oynayacak bir golcü alıyoruz

kimse buradan bakmıyor olaya çok oluyoruz çokk....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt