Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler lafta kalmasın, madem hiç olmadığınız kadar memnunsunuz, madem transferler beklenti üstü gerçekleşti, katkılarda lütfen beklenti üstü bekliyoruz.

adamların taktik belli limasole karşıda elazığa karşıda bize karşıda defans,defans,defans başka mantalite yok olursa tesadüf bir gol yat üstüne ondan sonra

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Aykut kocaman sağolsun. Kendisi zaten Galatasaray tarafından fenevbahcenin içine yerleştirilmiş bir ajan. Ben öyle düşünüyorum. :haha:

Haftaya Bursa tribünündeyim maçı ordan izlemek hem de bursalı arklarla sıkıntı olucak.

Gitmemin tek sebebi Sneijder

Ausburg maçını izledim, schalke harbi iyi durumda değil yada iyi takım değil, onları elemek için sino-drogba 2 lisine gerek yokmuş diyebilirz oynarken.

Ben Almanya'da yasiyorum, Schalke'nin Mac'larina cok bakarim.

Simdi cidden söylüyorum, Schalke'ye elenirsek Yönetim toplu halde istifa etsin, saka maka bi yana, okadar kötüler.

BBsIQnCCEAAJANb.jpg:large

:D

Şerefimizle FEDA Dedik GS Gibi Dilenmedik :) DİLENMEK AİLEDEN İSTEMEKLE OLMAZ KARŞIDAN İSTEMEKLE OLUR TT ARENADA BİZİDE OYNATIN HATIRLA!!!

RENKDAŞLAR RT İSTİYORUM!!!!!

Baros gitse Drogba'nın gelişi kadar sevinicem

Irmak Kazuk Drogba transferinden sonra transfer kapanacak demiş mi gercekten ?

Beyler imkanı olanlar lütfen forma alsın, imkanı olmayanlar da en azından GSStore'dan ufak tefek şeyler dahi olsa bir kaç ürün alsın. Desteğimizi esirgemeyelim.:)

umarım FT sneijder'i sol kanatta falan oynatmaz.. herkes en faydalı olacağı yerde oynasın , Hamit'i orta sahaya çekelim artık sağ kanatta olmayacağı belli.. çok çok yavaş kalıyor

Sneijder'de forvetin arkasında oynasın

dün kırmızı karttan sonra ki performansı ortada zaten..dediğin gibi hamit orta 3 lüde çok daha faydalı olacaktır..

Haftaya Bursa tribünündeyim maçı ordan izlemek hem de bursalı arklarla sıkıntı olucak.

Gitmemin tek sebebi Sneijder

bursada işler karışık sakatları da var hocada yok şimdilik bu karışıklıktan yararlanmak lazım baskın basanındır vurup gelelim sonra işimize bakalım :yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek:

Ausburg maçını izledim, schalke harbi iyi durumda değil yada iyi takım değil, onları elemek için sino-drogba 2 lisine gerek yokmuş diyebilirz oynarken.

Sabumalari berbat schalkenin. hocalari yok diye biliriz. amatör takimlarindan schalke2 den antrenörleri geldi takimin basina. takim icinde güvensizlik var. afelay sakat. yunan savunmalari sakat. normalde rahat yeneriz ama futbol isde belli olmuyor bu isler yinede. cidiye almak lazim ki aliriz herhalde :D

Yinede dany in yerine daha lider güven veren bir stoper olsaydi bu takim manyak olurdu. dün besiktas macinda devamli panik yapti . sala gitsin yapti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt