Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bursada işler karışık sakatları da var hocada yok şimdilik bu karışıklıktan yararlanmak lazım baskın basanındır vurup gelelim sonra işimize bakalım :yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek:

Orası öyle ama bursa deplamanları son yıllarda sıkıntılı

Şu yalaka basına ve oturma organları ile düşünenlere sinir olmamak elde değil

Drogba'ya 6 aylığına 2 Milyon Euro veriyoruz diye laf ediyorlar

Lan biz oynamayan Baroş'a 2.9 Milyon Euro veriyoruz şu anda

bu hamle ile 2 milyona İnşaAllah çok iyi oynayacak bir golcü alıyoruz

kimse buradan bakmıyor olaya çok oluyoruz çokk....

Maliyet kesin olarak açıklandı mı ? 10 Mn €'lardan bahsediliyor.

bursada işler karışık sakatları da var hocada yok şimdilik bu karışıklıktan yararlanmak lazım baskın basanındır vurup gelelim sonra işimize bakalım :yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek:

Umarım ters motivasyon yaratmaz Bursalılarda.

yaw saka maka riera ne guzel sol bek oldu be:ayatollah:

Hemen rehavete kapılmayalım arkadaşlar rakibimizin hocasının kariyeri belli sonucta, cok önemli takımları çalıştırmış şapkadan tavşan cıkarabilir. Krasic , Stoş gibi hızlı adamları var, Bekir ve Egemen uyum sağlıyor yavaş yavaş , ne biliyim Topal falan şut cekiyor arada , Hasan Ali sağ ayakla vole atıyor falan

:trollface:

Troll Hıncal videosundaki Hıncal'ın i-na-na-mı-yor-um deyişi gibi. İnanılmaz, Drogba geliyor :D

Bizim forvetlere göstersin bakalım nasıl forvet olunur. Yalçın gibi kasaplar Drogba karşısında ne hale düşecek merak ediyorum.

Stoper gelmesze sampionlar ligindeki hedef ulasilmis olarak görülüyor bu sene icin. Bir schalke yi belki eleriz ama olmazsa sorun degil deniliyor. lig cok önemli ve onu garantiye almak istedik . Yaz transfer sezonunda da savunmayi süper yapariz sonra sampionlar ligini zorlamaya baslariz yavas yavas. Baskanin dedigi gibi zaten sampionlar ligi hedefi öyle 1-2 senede olacak is degil. 3-5 sene icinde almayi hedefliyoruz demisdi.

Schalke'yi eleyince baya para alıyorduk ya ve bu kadroya göre elememiz gerek. :)

Ben dinledim, Irmak dedi transfer kapanmış.

Normalde pek iddia etmem ama en başından beri içimde bir his var

Hatta Sneijder ve Drogba transferleri gerçekleşmeden belirtmiştim bunu

Schalke'yi çok pis dağıtacağız yani 2. maç formalite maçı olacak gibi İnşaAllah...

dün kırmızı karttan sonra ki performansı ortada zaten..dediğin gibi hamit orta 3 lüde çok daha faydalı olacaktır..

Drogba ve Sniijderin gelişiyle bence tüm taşlar yerine oturacak

tek forvete döneriz muhtemelen bu sefer 4-4-2 nin sag kanadında başarılı olamayan Amrabat gerçek yeri olan ileri 3lünün soluna Hamitte orta sahanın içine çekilecektir

beyler bence drogba acayip bi transfer fantastik seksi siz ne derseniz deyin defans a ihtiyaç konusunda abartıyosunuz dany nounkue bence çok iyi semih zaten efsane olcak semih kesilmez takımdan artık çok seviyorum yaa Per Mertesacker gibi adam semih :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt