Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamburga elendiğimizde drogbalı kadrodan bile daha yüksek hücum gücü vardı stopersizlikten elendik hiç ders almıyoruz.Tut ki gökhan sakatlandı semih kırmızı gördü schalke deplasmanında ben mi oynayacağım?

Hamburgu elendiğimizde forvette baros vardı Burak barostan 2 gömlek daha üstün oyuncu barosa top geldimi direk yerdeydi

Yillarca böyle bir forvet hayal ettik..
smiley1665.gif

tumblr_m9jh63CgLM1r4hxlqo1_400.gif

Ya abi bunun sakasi olmaz, bu adam Drogba renkdas DIDIER DROGBA :lol:

tek forvete döncez gibi konusuluyorya

Tek forvete dönersek 4-2-3-1 oynarız gibi ama bu kanat yokluğunda bilmiyorum ne kadar faydalı olur ; Sonuçta 4-2-3-1'in kanatları gole yakın isimler olmak durumundalar. Ama uzun vadede bende 4-2-3-1 düşünüyorum , fakat adam gibi kanat olmadığından bu sezon 4-3-1-2 ile tamamlarız sanıyordum demek ki Fatih Hoca'da 4-2-3-1 düşünüyor uzun vadeli ve uygulamaya şimdiden başlayacak :)

Bence zamanla bekleyelim ve görelim :)

Ama hayalim deki 4-2-3-1 kadrosunu paylaşmadan edemeyeceğim :)

-------------Muslera--------------------

Eboue--Semih--SerdarT.--Carlinhos

--------Gökhan--Selçuk----------------

Yabancı----Sneijder--------Yerli------

--------------Drogba--------------------

Yabancı ; Genç yetenekli , gole yakın Avrupa'dan veya Brezilya'dan bir oyuncu , Bazı adaylar ; Andriy Yarmolenko , Evgen Konoplyanka , Ryad Boudeboz , Hatem Ben Arfa gibi :)

Yerli ; Kerim Frei , Sercan Sararer , Gökhan Töre geri getirebilirsek Arda'da harika olur aslında :)

Yabancı sayısı 5'e düşünce zaten o zamana Drogba bırakır veya gider ; Burak geçer forvete :)

Edit ; Yabancı kısmına Vladimir Weiss'de dahil olabilir çocuğun parlaması an meselesi :)

Kişisel görüşüm Yekta'nın,ne Melo'ya ne de Selçuk'a alternatif olamayacağı yönündedir.Sezon sonu Melo giderse eğer oraya esaslı bir takviye şart.

Gecen sezondan beri medyanin meloyu bitirme eylemi devam ediyor(buna kendide canak tuttu) sezon sonu yollanir kesin.dünse burak neden oynamadi ,burak gidiyor demeye basladilar.yapilan transferlerle galatasarayimizin önünü kesmeye yönelik operasyon bunlar.adi serefsizler pis sikeciler

Melo'yu silip atanların unuttuğu bir detay var, orta sahada en az 1 tane sert oyuncu olmalı yoksa yeriz dayağı otururuz aşağı, hakemler oyna oyna demeye bayılıyor bize karşı.

Hamit Yekta Selçuk Sneijder, öyle sadece pas yapmayla olacak iş değil, yeri geldiğinde sertliğe sertlikle karşılık verecek oyuncu şart.

Herşeye rağmen Melo derim.

Aynen yekta sert oyuncu değil çok atak yeriz melosuz

İşler Güçler ekibinden Galatasaray'a mesaj : "N'oluyor bu Galatasaray'a ya la :)"

Yekta Kurtulus bu firsati degerlendiremezse, Galatasaray´in As futbolcusu olma firsatini kacirir.

Eger Yekta bu takima iyi sekilde entegre olursa, pas manyagi yapabiliriz rakipleri. Rahat bir futbolcu Yekta cünkü.

Biraz daha güclenmeli ve isirmali. G+veniyorum ben Yekta´ya. Ama isirmali

Bir adam bir adamla konuşurken Melo'nun yaptığı fuuu hareketini yapar mı? Güzel soru.

Melo'nun ciddi mental sıkıntıları var.

Terim'e yaptığı hareket de cabası!!!

Bazı yorumlar cidden düşünülmeden ezberden yazılmış gibi duruyor. Copy-paste mi yapıyorsunuz anlamıyorumki. Birisi "Hamit ikinci yarı bile kötüydü" yazmış sonrasını zaten okumadım.

Dünkü Hamit Milanda o maçı oynamış olsa "alalım bu adamı hemen çok ihtiyacımız var" diye saldırırdık. Önyargınıza hayranım. Dün sağ kanat tıkır tıkır işledi hiçbir sorun yoktu Hamit görevini yerine getirdi.

Keske moussa sissokoyu biz alsaydik hemde gencti

Kandırmayın liverpool taraftarını Sjneider Galatasaraydaaaa....Kandırmayın milan taraftarını Drogba Galatasaraydaaaaaaaa...Artık eziklerle dalga geçmeyi bıraktık..Avrupalılarda sıra :)

Dün akşam oynanan maçta sneijder oyuna girdikten sonra melo atılana kadar sahadaki dizilişi şöyle gördüm: 4-1-3-1-1 melo ön libero. önünde hamit selçuk engin. onların önünde sneijder. forvette elmander vardı. Melo atılmasaydı elmander yerini burağa bırakacaktı.

Bu bence ; Melo'yu Fatih Hoca'nın kafasından sildiği gerçeğini değiştirmez :)

yaşım 27 galatasarayda daha böyle yardıran 2-3 adam gecip gol ataan santrafor görmedim der dururum yıllarıdır.hayyallerim gercek oldu sağolasın ünalbasgan..

Yalnız bize artık büyük görev düşüyor .maddi olarak storelarda ürün bırakmamalıyız.

AMA EN BÜYÜK DESTEGİ MANEVİ OLARAK VERMELİYİZ. MEDYADAKİLER TAKIMIN GÜCLENDİGİİNİN FARKINDA VE NELER KONUTUKLARINI BİLİYORUZ ( YOLANTHE,MADDİ YÜKÜ KALDIRAMAZ GS ,HAKSIZ REKABET OLUSTU LİGDE ) AYRICA RAKİPLERDE BU TRANSFERLERDEN SONRA BİZİ YENMEK İÇİN ELİNDEN GELENİN FAZLASINI YAPIYOR. ZAMAN BİRLİK ZAMANI . HEP DESTEK TAM DESTEK

Pepe Melodan daha deli bi topcu.. Yerler 2 gunde, basta kendi taraftarimiz.

AslOlanGalatasaray'dir
David Luiz de en az pepe kadar sert ve deli oynuyor,bu adamlar boyle yapacak bisey yok.ayrica s.ramos ta pek sakin ve yumusak oynadigi soylenemez.herkesten bir Carles Puyol sakinligi bekleyemeyiz:yup:

Melo'yu silip atanların unuttuğu bir detay var, orta sahada en az 1 tane sert oyuncu olmalı yoksa yeriz dayağı otururuz aşağı, hakemler oyna oyna demeye bayılıyor bize karşı.

Hamit Yekta Selçuk Sneijder, öyle sadece pas yapmayla olacak iş değil, yeri geldiğinde sertliğe sertlikle karşılık verecek oyuncu şart.

Herşeye rağmen Melo derim.

Melo zaten oyundan atılana kadar tek başına ligin en agresif denen beşiktaş orta sahasını pusturdu tüm mudahaleleri yerinde ve yıldırıcıydı belli dakikadan sonra melonun yanına kimse yaklaşmamaya basladı

geçen sezon ezikbahceyle oynadıgımız maçlardada öyleydi

kim ne derse desin büyük maç oldumu Melo aslan kesiliyor rakip oyuncu kim olursa olsun altta kalmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt