Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Vay arkadaş ya, bi kere de bir transferin çoşkusunu yaşayın. Daha onun sevincini yaşamadan, sıradakine geçiyosunuz:)

Şımarıklar ne olcak
:asd:

arkadaşlar seref aydın a laf atanlar duman olmuş hiçbirini denk getiremedim y ada yeni isimlerle hesapmı açtılar acaba utanclarından :lol:

Ayrica Engin de daha hazir bir görüntü verdi. Geri dönüsü müthis olabilir Reis´in. Ona da güveniyorum. Selcuk´un yaninda da oynar.

Yekta mı Melo mu?

Kusura bakmayın ama Melo.

Şuan, bu durumda, bu takım için kilit bir isim.

yaşım 27 galatasarayda daha böyle yardıran 2-3 adam gecip gol ataan santrafor görmedim der dururum yıllarıdır.hayyallerim gercek oldu sağolasın ünalbasgan..

Yalnız bize artık büyük görev düşüyor .maddi olarak storelarda ürün bırakmamalıyız.

AMA EN BÜYÜK DESTEGİ MANEVİ OLARAK VERMELİYİZ. MEDYADAKİLER TAKIMIN GÜCLENDİGİİNİN FARKINDA VE NELER KONUTUKLARINI BİLİYORUZ ( YOLANTHE,MADDİ YÜKÜ KALDIRAMAZ GS ,HAKSIZ REKABET OLUSTU LİGDE ) AYRICA RAKİPLERDE BU TRANSFERLERDEN SONRA BİZİ YENMEK İÇİN ELİNDEN GELENİN FAZLASINI YAPIYOR. ZAMAN BİRLİK ZAMANI . HEP DESTEK TAM DESTEK

zaten Sneijder forması kalmamış storelerde hayatında hiç forma almamış olan arkadaşlarım dahi forma aldılar

inş doğrudur stoperi devrearası yerine sezon sonu almak daha mantıklı şimdi 3 4 alternatif var sezon sonu en az 10 alternatif olur hepside taş gibi stoperler olur :D ben semih ve dannyden memnunum bu yıl için alacagımız oyuncu en fazla granvistmi ne o isveçli olacak danny daha iyi oyuncu benim için hamleli hızlı oyuncu CLde üst tura geçersek bize böyle oyuncular lazım kısa mesafede rakibe yetişebilmeliler
Dany ve Semih iyi de Gökhan Zan a nasıl guvenebiliyorsun hayret .

Ya abi bunun sakasi olmaz, bu adam Drogba renkdas DIDIER DROGBA :lol:

Senelerce hep Drogba gibi bir forvet lazim dedik dedik, en sonunda Drogbayi getirdik hayal gibi. :akansular:

Iki sene boyunca Türkiye gol krali olacak, hayatimda hicbirzaman iddaali konusmayi sevmem ama bu sefer konusacagim. :o

Arkadaşlar Drogbanın geç gelme sebebi 14 gün olan kargo süresidir...

Bazı yorumlar cidden düşünülmeden ezberden yazılmış gibi duruyor. Copy-paste mi yapıyorsunuz anlamıyorumki. Birisi "Hamit ikinci yarı bile kötüydü" yazmış sonrasını zaten okumadım.

Dünkü Hamit Milanda o maçı oynamış olsa "alalım bu adamı hemen çok ihtiyacımız var" diye saldırırdık. Önyargınıza hayranım. Dün sağ kanat tıkır tıkır işledi hiçbir sorun yoktu Hamit görevini yerine getirdi.

alinti yapip yaza bilirsin..

evet Hamit ne yapti? topla yuruyor yuruyor yuruyor.. sonra ceza sahasi onunde atladi gordunmu o pozisyonu mesela? pas niye vermiyor? Hamit cidden cok duz bi topcu..

Real yada Bayern olmasa CV'índe zor girer 11e net..

Engin dun Hamitten diriydi.. bikere cok rahat pas alis verisinde bulunuyor, bileklerine hakim...

en onemlisi AGIR degil..

Hamit bi yerden biyere donene kadar pozisyon bitiyor.

Vallah ilk Sneijder simdi Drogba, senye Iniesta :trollface:

Gö*ümüz kalkti resmen :lol:

Şimdi şu da var..Dün Oğuzhanın tükürüldü gibi yapıp suratını tutması fenerbahçenin büyüklüğünü göstermez mi köyt misali :)))...Hahahaha kudurun lan kuş beyinliler

Bu bence ; Melo'yu Fatih Hoca'nın kafasından sildiği gerçeğini değiştirmez :)

Meloyla yazdığımın bir alakası yok. sahadaki şablondan bahsediyorum ben. Kaldı ki Melo öyle bir kalemde silinecek futbolcu değil. hele ki yerine koyacağın oyuncun yoksa.. :)

Ayrica Engin de daha hazir bir görüntü verdi. Geri dönüsü müthis olabilir Reis´in. Ona da güveniyorum. Selcuk´un yaninda da oynar.

Engin ve Yekta için müthiş fırsat.

Bana göre Galatasaray kariyerini bitirmiş(en fazla bu sene 10 maç daha yapacak olan) Melo'ya bir daha forma vermemeleri lazım.

Melo zaten oyundan atılana kadar tek başına ligin en agresif denen beşiktaş orta sahasını pusturdu tüm mudahaleleri yerinde ve yıldırıcıydı belli dakikadan sonra melonun yanına kimse yaklaşmamaya basladı

geçen sezon ezikbahceyle oynadıgımız maçlardada öyleydi

kim ne derse desin büyük maç oldumu Melo aslan kesiliyor rakip oyuncu kim olursa olsun altta kalmıyor

Rıdvan bile devre arasında kemik gibiydi dedi,selçuğu kaybetsek bu kadar zararı olmazdı bence.

Melo zaten oyundan atılana kadar tek başına ligin en agresif denen beşiktaş orta sahasını pusturdu tüm mudahaleleri yerinde ve yıldırıcıydı belli dakikadan sonra melonun yanına kimse yaklaşmamaya basladı

geçen sezon ezikbahceyle oynadıgımız maçlardada öyleydi

kim ne derse desin büyük maç oldumu Melo aslan kesiliyor rakip oyuncu kim olursa olsun altta kalmıyor

.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt