Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Meloyu göndersek açlar gibi saldırır şikeciler ve menemenciler..Melo yu yedirmicez...

Şu monttan almayı düşünüyorum.Aranız da alan varmı?

Ulan Melo tam sırasıydı bu haltı yemenin de mi :o eşek oğlan. :o

Engin ve Yekta için müthiş fırsat.

Bana göre Galatasaray kariyerini bitirmiş(en fazla bu sene 10 maç daha yapacak olan) Melo'ya bir daha forma vermemeleri lazım.

savunmamiz dokuluyor, gobekten cok softuz diyoruz.. 1,70 lik yekta felan orayi kapatamaz.. Engin Baytar ise daha cok kanatlarda.. Hamitin yerine Engini koyarim saga.. yeter Hamiti cekmeye mecbur degiliz.

Meloyla yazdığımın bir alakası yok. sahadaki şablondan bahsediyorum ben. Kaldı ki Melo öyle bir kalemde silinecek futbolcu değil. hele ki yerine koyacağın oyuncun yoksa.. :)

Dünya üzerine yerine koyacak sürüyle futbolcu var , elbet sezon sonu alınacak birisi Melo'nun bu takımda kalması bu saatten sonra imkansız.

terim in drogba yı alabilirsek stopere gerek yok gerekirse hakan ı oynatırım stoper bu şekilde idare ederim dediğini söylemişti birisi. şu an için başka transfer olmayacakmış zaten ufalujı de sezonu kapamadı elbet dönecek.

sezon sonu stoper sol bek ve melo nun yerine ön libero aldık mı işte o zaman rüya takım oluruz

Bazı yorumlar cidden düşünülmeden ezberden yazılmış gibi duruyor. Copy-paste mi yapıyorsunuz anlamıyorumki. Birisi "Hamit ikinci yarı bile kötüydü" yazmış sonrasını zaten okumadım.

Dünkü Hamit Milanda o maçı oynamış olsa "alalım bu adamı hemen çok ihtiyacımız var" diye saldırırdık. Önyargınıza hayranım. Dün sağ kanat tıkır tıkır işledi hiçbir sorun yoktu Hamit görevini yerine getirdi.

tıkır tıkır işlediden kastınızı ben tam olarak anlayamadım.Hayır ben yanlış maçı mı izledim bilmiyorum.İnönüdeki maçta da hamit bu şekildeydi, dünkü maçta da...Hamite top geliyor yürüyor yürüyor yürüyor, ya top taca çıkıyor ya da faul oluyor bişey oluyor atak ölüyor.Sabri olmasaydı görürdüm ben o zaman işte sağ kanatı

Herşey mümkün.Türk oyuncularımız iyi yabancılarımız iyi sıkıntı olan tarafımız savunmamız gösterilebilir.Ancak elemeli maçlarda herşey mümkün.Shalke maçını ilk başta düşünmeliyiz.Sonuçta yıldızlar topluluğu Real Madrid 11 senedir şampiyonlar ligi kupasını alamıyor.Tek gerçek olan ise 16 takım arasında Başkanıyla Hocasıyla Taraftarıyla en fazla heyecanlı olan taraf biziz.Arena daki maçlarda cehennemi yaşatmalıyız.

Bu konuda eleştiri yapacağım lütfen herkes okusun bunu hatta.

Dün maçı izliyorum Emre, Sabri, Dany ya da Riera en küçük hata yaptıklarında "yuhhh hooaaa" falan abi bu nedir yahu ? Yeniyoruz top bizde rakip etkisiz en küçük hatada kendi oyuncumuzu demoralize eden bir taraftarımız var. Allah aşkına yeter artık ya. Daha maç oynanıyor yaptıklarımız normal değil.

Ligde 15, CL'de 2 maç. Toplam 17 maç.

Melo muhtemelen min. 4 maç alacak. Hoca silmese bile 4 maç ceza 1-2 haftada maç eksiğini kapatma derken 6 maçı kaçıracak demektir. 11 maç oynayacak. Yazık etti kendine de takıma da.

Stoper çıkmazı beni korkutuyor. İnşallah BALTA ya güvenmiyorlardır ve sürpriz yerli isim alınır

şu anda kadrodaki hiçbir oyuncumuz meloya alternatif olamaz . melodaki sertlik ,kesicilik ve atesleyici güç hiçbirinde yok .melo olmazsa barcelona gibi kademeli savunma yapmamız gerekir ki o da 1 kac haftada yapılacak birsey değil.. önümüzdeki iki mac bursa antalya dişli rakipler umarım eksikligi hissedilmez . her ne kadar hareketlerini tasvip etmesekte bu sezon ona muhtacız .

Hamburga elendiğimizde drogbalı kadrodan bile daha yüksek hücum gücü vardı stopersizlikten elendik hiç ders almıyoruz.Tut ki gökhan sakatlandı semih kırmızı gördü schalke deplasmanında ben mi oynayacağım?

O hadise 40 yılda 1 kez olur renktaş...Kewel'la Balta oynamıştı yanılmıyorsam stoperde. . Bir adam daha almakta tabi ki fayda var ama bir de şu açıdan bakın... Semih'i mi keseceksin ,Dany'yi mi ? ..Semih yerli olduğu için kesilmez...Dany de topla fazla oynamadığı sürece ligin en kalite stoperi bana göre... Dün akşam ne hava topu ne yer topu gösterdi Beşiktaş'a...Umarım Ujfa bir an önce iyileşir ve alternatif o olur...

Sonuç olarak çok üst düzey birini almayacaksak düşük maliyetli bir yedek bulmalıyız... Toure'lere , Alex'lere dünyanın parasını vermeye gerek yok Dany'den iyi oynamazlar ...

Dünya üzerine yerine koyacak sürüyle futbolcu var , elbet sezon sonu alınacak birisi Melo'nun bu takımda kalması bu saatten sonra imkansız.

Sezon sonuna kadar melo banko oynar. Sezon sonu bonservisi uygun olursa ve Fatih Terim onay verirse alınır. Hangimizin haklı çıkacağını zaman gösterecek kardeşim :)

maliyet falan filan diyoruz kuşlar da konuşuyor da fener'in krasic+meireles aldığı paraya sneijder+drogba alıyoruz bence onlar kendi dertlerine yansınlar biz en azından bişeyler başarıyoruz :ayatollah:

Problem olan tek sey Melo'nun Formsuz'lugu, yoksa simdi Yekta mi Melo mu ? degil, '' Melo Takim'dami kalsin yoksa Xabi Alonso'mu gelsin yerine ?'' derdik.

Hocam ne Alonso'su yapmayın Allah aşkına tama kabul ediyorum Melo geçen sezon çok yararlı oldu , bu sezon çok kötü saçmaladı , yavaş yavaş iyi oluyor derken , büyük maçlar Melo'nun maçları derken dün gereksiz işler yaptı , bende çok severim Melo'yu ama sezon sonu kalacağını zannetmiyorum , fakat bu sezon şampiyon olana kadar ve en azından Schalke engelini aşana kadar takımdan herkesten de faydalanmalıyız buda ayrı bir konu :)

Yekta mı Melo mu?

Kusura bakmayın ama Melo.

Şuan, bu durumda, bu takım için kilit bir isim.

katılıyorum yekta ön libero için çok yumuşak kalır önliberolar herzaman agresif ve sert olmuşlardır meloyu hemen silmek doğru olmaz dünyada bu tip önliberolar çok azaldı çünkü

renktaslar bu güzelmis

Çağatay Özen @cgtyzen

Psikolojisi bozulanlara DR. OGBA'yı tavsiye ederim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt