Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:trollface:Ne kadar çok fakir varmış lan bu ligte :trollface:

Melo'ya taktınız be kardeşim? Yahu adam dün akşam resmen Bjk orta sahasını dağıttı.Ne istiyorsunuz bu adamlardan.Kimi Muslera'yı yollar,kimi Burak'ı,kimi Hamit'i.Yeter be kardeşim az da adamların arkasında durun.Evet hata yapmıştır tükürmemesine rağmen,tahrik edilmesine rağmen.Melo bu takıma şart.Sezon sonunda da alırız bonservisini olur biter.

Melo stoperde ne kadar etkili olabilir sizce onuda kullanabilir aslında ama adam cezayı yedikten sonra dönüşü ne olacak belli değil.

Ligde 15, CL'de 2 maç. Toplam 17 maç.

Melo muhtemelen min. 4 maç alacak. Hoca silmese bile 4 maç ceza 1-2 haftada maç eksiğini kapatma derken 6 maçı kaçıracak demektir. 11 maç oynayacak. Yazık etti kendine de takıma da.

Abi nasıl yazık etti kendine adam suçsuz yere 4 maç alacak diyorsun tükürmeyen adama 4 maç ceza nerede adalet ?

Ligde 15, CL'de 2 maç. Toplam 17 maç.

Melo muhtemelen min. 4 maç alacak. Hoca silmese bile 4 maç ceza 1-2 haftada maç eksiğini kapatma derken 6 maçı kaçıracak demektir. 11 maç oynayacak. Yazık etti kendine de takıma da.

Benimde dikkat çekmek istediğim konu burası , görürsünüz min. 4 diyoruz , çok daha fazlasını verecek yanlı kurumlar.

4-2-3-1 olacak herhalde;göbekte hamit-selçuk nasıl anlaşırlar acaba ,yabancı kontenjanı da bela olacak gibi:mad:

muslera-eboue-semih-danny-riera-hamit-selçuk-engin-aydın-sneijder-drogba; ulan 7 yabancısı anca bu; hadi aydın-emre yer değiştirse, ...yok birader valla yazık yedek kalacaklara- burak-amrabat-elmander-melo-urfa; birde 2 yabancı tribünde olacak vay vay vay:D

O hadise 40 yılda 1 kez olur renktaş...Kewel'la Balta oynamıştı yanılmıyorsam stoperde. . Bir adam daha almakta tabi ki fayda var ama bir de şu açıdan bakın... Semih'i mi keseceksin ,Dany'yi mi ? ..Semih yerli olduğu için kesilmez...Dany de topla fazla oynamadığı sürece ligin en kalite stoperi bana göre... Dün akşam ne hava topu ne yer topu gösterdi Beşiktaş'a...Umarım Ujfa bir an önce iyileşir ve alternatif o olur...

Sonuç olarak çok üst düzey birini almayacaksak düşük maliyetli bir yedek bulmalıyız... Toure'lere , Alex'lere dünyanın parasını vermeye gerek yok Dany'den iyi oynamazlar ...

İnşallah

meloya ceza falan veremezler, en fazla meirelesin 8i çevirdikleri 1 maçın aynısından verebilirler

Melo'yu bir kalemde silip atamayız hele ağzı süt kokan bir bebenin oscarlık performansı nedeni ile asla !

adam hakeme tükürdü 4 maç aldı Melo neden 4 maç alıyor anlamadım biraz da futbolcularımıza sahip çıksak aynı olayı Engin için de yaptık ne çok seviyoruz abartmayı

[video=youtube;ODF-gE097hg]https://www.youtube.com/watch?v=ODF-gE097hg[/video]

Bence en efsane golü ve sonrası kayışlarından biri :b5:

Şangay'dan 34 yaşın da adam alıyorlar arkadaş.:mad:

Melo'ya taktınız be kardeşim? Yahu adam dün akşam resmen Bjk orta sahasını dağıttı.Ne istiyorsunuz bu adamlardan.Kimi Muslera'yı yollar,kimi Burak'ı,kimi Hamit'i.Yeter be kardeşim az da adamların arkasında durun.Evet hata yapmıştır tükürmemesine rağmen,tahrik edilmesine rağmen.Melo bu takıma şart.Sezon sonunda da alırız bonservisini olur biter.

Almayacağımıza bahse girerim. Almayalım da. Bizim dışımızda herhangi bir takımda olsa ana avrat giderdik eminim.

Ortasahamızda önemli mi? Evet. Ama hem formu berbat bu sene genel olarak hem de dün yaptıkları affedilir değil. Tükürmese bile o yaptığı hareketi bana biri açıklayabilir mi? fuu nedir? Hocayı itme nedir?

O hadise 40 yılda 1 kez olur renktaş...Kewel'la Balta oynamıştı yanılmıyorsam stoperde. . Bir adam daha almakta tabi ki fayda var ama bir de şu açıdan bakın... Semih'i mi keseceksin ,Dany'yi mi ? ..Semih yerli olduğu için kesilmez...Dany de topla fazla oynamadığı sürece ligin en kalite stoperi bana göre... Dün akşam ne hava topu ne yer topu gösterdi Beşiktaş'a...Umarım Ujfa bir an önce iyileşir ve alternatif o olur...

Sonuç olarak çok üst düzey birini almayacaksak düşük maliyetli bir yedek bulmalıyız... Toure'lere , Alex'lere dünyanın parasını vermeye gerek yok Dany'den iyi oynamazlar ...
Futbolda 40 yılda bir olur diye tabir yok malesef . Gökhan ve takımın en çok eleştirilen ismi Hakan a güvenip , stoperi sağlamlaştırmazsan Bence ne Drogba ne de Snijder transferinin anlamı kalır . Hiç olmazsa kiralık bir isim bulsaydık stopere

Onur & İnler & Taşçı ... Bu 3'lüden 2 sini yazın alabilirsek eğer yabancı kontenjanı adına çok rahatlarız İnşallah başarabiliriz bunu yerli kalitemiz mükemmel seviyeye çıkmış olur ... Zaten artık yabancı transferininde belli bir seviyenin altına düşeceğini sanmıyorum uçar gideriz yani ...

Halit Abi , benim kendi düşüncem ben sanmıyorum ki Melo bu sezon başında ki para muhabbetinden olsun , geç gelmesi olsun , tatili uzatması olsun , tatilden dolayı form düşüklüğü ve takıma verdiği zarar olsun birde bunlara gereksiz kart olayı eklenince , Fatih Hocamızın şalterler atmış olabilir , az çok tanıyoruz Fatih Hoca'yı olur olur yani , olmama ihtimali de var ama ben kendimce bonservisinin alınmasını , ya da bir daha kiralanmasını zor görüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt