Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo'ya taktınız be kardeşim? Yahu adam dün akşam resmen Bjk orta sahasını dağıttı.Ne istiyorsunuz bu adamlardan.Kimi Muslera'yı yollar,kimi Burak'ı,kimi Hamit'i.Yeter be kardeşim az da adamların arkasında durun.Evet hata yapmıştır tükürmemesine rağmen,tahrik edilmesine rağmen.Melo bu takıma şart.Sezon sonunda da alırız bonservisini olur biter.

diğer oyuncular degılde neden sureklı melo ve engin baytar ??? diarra bu takıma gelecek o kadar :asd:

mourinho reisten son bir guzellik daha bekliyorum,sezon sonunda essiene GALATASARAY`a git demesini bekliyorum:ayatollah:

Şu monttan almayı düşünüyorum.Aranız da alan varmı?

Var bende biraz ince ama güzel ayrıca cift taraflı iç tarafı siyah yine Galatasaray ve nike amblemi var iki tarafınıda kullanabiliyorsunuz yani ayrıca su da geçirmiyor yağmurda kullandım.

Almayacağımıza bahse girerim. Almayalım da. Bizim dışımızda herhangi bir takımda olsa ana avrat giderdik eminim.

Ortasahamızda önemli mi? Evet. Ama hem formu berbat bu sene genel olarak hem de dün yaptıkları affedilir değil. Tükürmese bile o yaptığı hareketi bana biri açıklayabilir mi? fuu nedir? Hocayı itme nedir?

Bizde kim tam kapasite oynuyor ki? O sinirle herkes o hareketi yapabilirdi ki ben Fatih Terime'e bir saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum.

o bir şampiyon beyler . bonservisini almazsak heleki bu durum yüzünden almazsak çok üzülürüm .

[video=youtube;U5ronuXejko]https://www.youtube.com/watch?v=U5ronuXejko[/video]

Hakem rapora "TÜKÜRDÜ" yazmışsa , fernandes gibi adamlarda "TÜKÜRDÜ" diye ifade verirse ve biz Federasyon binasını basacak kadar düşmediysek 4 de alır 6 da

Başlarım o federasyona fenerbahçenin şikesini zamana yaydılar birşey demedik ırkçı Emre'nin cezasını indirdiler birşey demedik, Meireles hakeme tükürüp topsun ulan dedi cezayı 4 maç yaptılar birşey demedik..

Artık bence bu herifler Melo'ya ceza verirlerse taraftar yakar ortalığı gibime geliyor.

Melonun futbolculuguna birsey demiyoruz. mac esnasinda tavirlari rahatsiz edici. her mac olay oluyor

Onur & İnler & Taşçı ... Bu 3'lüden 2 sini yazın alabilirsek eğer yabancı kontenjanı adına çok rahatlarız İnşallah başarabiliriz bunu yerli kalitemiz mükemmel seviyeye çıkmış olur ... Zaten artık yabancı transferininde belli bir seviyenin altına düşeceğini sanmıyorum uçar gideriz yani ...

aynen katılıyorum kardeşim sezon sonu sadece bunları aldık mı tamamdır adaptasyon sorunuda olmaz

o bir şampiyon beyler . bonservisini almazsak heleki bu durum yüzünden almazsak çok üzülürüm .

[video=youtube;U5ronuXejko]https://www.youtube.com/watch?v=U5ronuXejko[/video]

Bonservisi alınmazsa bende üzülürüm ama alınmayacak gibime geliyor şahsen.

Bu durum sadece küçük bir olay sene başında olanlar Fatih Hoca'nın aklındadır bence :)

Şangay'dan 34 yaşın da adam alıyorlar arkadaş.:mad:

Ya Abi tamam adam genc degil, ama katki versin yeter.

Eger gelip seneye 30 gol atarsa ozaman dami diyecez yasli basli takim'dan gitsin felan.

Ryan Giggs daha 38 yasindayken ManU'nun en banko oyuncularindandi, yapmayin allah askina.

Önemli olan PERFORMANS

Beyler Meloya sahip çıkalım . Tükürmediği çok açık . Eğer tükürmüş olsaydı , Oğuzhan ' ın tepkisi çok da ağır olurdu bence . Oguzhan tahrik etti... Profesyonelce attırdı rakibini. Melo nun hatası önde olan sensin bırak uzaklaş ordan ...

Bizde kim tam kapasite oynuyor ki? O sinirle herkes o hareketi yapabilirdi ki ben Fatih Terime'e bir saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum.

Maç 2-1 bitmese çok daha ağır şeyler söylerdik Halit hocam emin ol. Ben Melo'nun bize katkısı gayet iyidir ama Melo kadar iyisi bulunabilir. Artık yeter.

Melo'ya taktınız be kardeşim? Yahu adam dün akşam resmen Bjk orta sahasını dağıttı.Ne istiyorsunuz bu adamlardan.Kimi Muslera'yı yollar,kimi Burak'ı,kimi Hamit'i.Yeter be kardeşim az da adamların arkasında durun.Evet hata yapmıştır tükürmemesine rağmen,tahrik edilmesine rağmen.Melo bu takıma şart.Sezon sonunda da alırız bonservisini olur biter.

Dün gerçtekten geçen seneki gibi oynadı çok sevinmiştim hem Melo hem de Elmander'in performanslarını görünce ama tükürsede tükürmesede bonservisinin alıncağını daha doğrusu seneye bizle olcağını sanmıyorum :(

Halit Abi , benim kendi düşüncem ben sanmıyorum ki Melo bu sezon başında ki para muhabbetinden olsun , geç gelmesi olsun , tatili uzatması olsun , tatilden dolayı form düşüklüğü ve takıma verdiği zarar olsun birde bunlara gereksiz kart olayı eklenince , Fatih Hocamızın şalterler atmış olabilir , az çok tanıyoruz Fatih Hoca'yı olur olur yani , olmama ihtimali de var ama ben kendimce bonservisinin alınmasını , ya da bir daha kiralanmasını zor görüyorum.

tbrklr iyi analiz aynen bende katılıyorum bız ona degıl o bıze muhtaç zarar veren bacagında olsa keseceksın arkadas ... diarra gelecek o kadar :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt