Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

rıdvan dilmen drogba Galatasaraya fayda sağlamaz :asd::asd::asd: bütü kuşlar beyin özürlümü yaaa :D:D:D

bu rıdvan ilk yarı maçları bittiğinde Fatih Terim bana kalırsa bir forvet takviyesi yapmalı şampiyonlar ligi için dedi, o yönde bir isteği olabileceğini düşünüyorum dedi çok net hatırlıyorum. şimdi sneijder geldi üstüne bir de drogbayı duyunca korktu fayda sağlamaz diyor. bu kadar basit.

Kimse resmi site açiklamadiktan sonra kendini drogba haberlerine fazla kaptirmasin!!!

Burak Yılmaz CSKA'ya gitmez. Avrupada yoklar. CL gol krallığına oynuyorsun , Avrupada olmayan takıma mı gideceksin?

onur bodur sanki yav boyu kısa gibi

yav renkdaş sen beni yanlış anladın ben dalga geçiyorum bence muslera 2 sene daha bizde Onur,Sinan bolat gelsin diyenler var adamlar fm'den filan oyuncu özelliklerine bakıyor gerçekte transfer etmemizi istiyor hey Allahım . :)

Muslera

Eboue - Semih - Danny - Riera

Hamit - Selcuk - Yekta

Sneijder

Drogba - Burak

Drogba Chelsea'yi reddetti Galatasaray'i secti.

Daily Telegraph

ya arkadaşalr bi gif vardı afrikalılar düşüyor tribünden onu nerden bulabilirim

z73j.gif

Didier-Drogba-scores-in-t-010.jpg

Şu pozisyonu hatırlarsınız, bu kafayı vurabilecek kaç kişi var şu dünyada. Kafasını 70-80 derecelik bir açıyla aniden döndürerek alnıyla zımba gibi çaktı. İnanılmaz.

Üstelik bunu 7 ay önce yaptı, 34 yaşındayken. Yarı final ve final maçını izleyenler bilir, sahanın en dirilerinden biriydi her içi aşamada da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt