Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera

Eboue semih tasci adriano

Boateng inler selcuk

Sneijder

Drogba burak :D

burak kesinlikle gitmez 2 hafta sonra sistem 4-2-3-1 e döner ideal kadro

muslera

eboue semih dany riera

selçuk yekta

hamit sjneider burak

drogba

Oktay Derelioğlu : '' Eto Bitmiş'ten sonra bir de Drogba Bitmiş diyelim de yine sosyal medyanın başına oturalım . '' :D :D

Baskan taraftarin istedigi oluyor dedi. Bende boatengide istiyorum :asd:

Sneijder'e en çok selçuk tavır alcak falan dediler ya bakın görün ona en çok Xelçuk yardımcı olcak :yenieek:

Didier-Drogba-scores-in-t-010.jpg

Şu pozisyonu hatırlarsınız, bu kafayı vurabilecek kaç kişi var şu dünyada. Kafasını 70-80 derecelik bir açıyla aniden döndürerek alnıyla zımba gibi çaktı. İnanılmaz.

Üstelik bunu 7 ay önce yaptı, 34 yaşındayken. Yarı final ve final maçını izleyenler bilir, sahanın en dirilerinden biriydi her içi aşamada da.

Kafa vurusu olmasina ragmen MÜKEMMEL bir Gol ciddiden söylüyorum, o nasil yükselis ? Yuh aaa.......helal olsun hayatmda böyle kafa gölü görmedim en adiyim

Didier-Drogba-scores-in-t-010.jpg

Şu pozisyonu hatırlarsınız, bu kafayı vurabilecek kaç kişi var şu dünyada. Kafasını 70-80 derecelik bir açıyla aniden döndürerek alnıyla zımba gibi çaktı. İnanılmaz.

Üstelik bunu 7 ay önce yaptı, 34 yaşındayken. Yarı final ve final maçını izleyenler bilir, sahanın en dirilerinden biriydi her içi aşamada da.

Adam sol bek bile oynamisti bu maclarda ya :D (Barcelona / Bayern maclari)

Bezdirmisti adamlari resmen. 90 dakika deli gibi savasti

dailymail de yazmıştı dün. eboue artık nasıl gaz verdiyse kankasına adam kendisi bize gelmek istemiş. :)
adam akıllıca davranmış londra denen yer her gun yağmur soğuk istanbulun kesinlikle yanına yaklaşamaz! drogbadan zaten yapıcağını yapmış orda istanbulda adamı her yerde omuzlarda karşılarlar buna hesap bile ödetmezler bakın görün taksici para almaz gece klubunde hesapbile gelmez:D

Ne saçmaladiğini anlamadim ama ben millet üzülmesin diye söyledim illa kendimi kaptiracam diyosaniz siz bilirsiniz ama resmi site sadece görüşmelere başlandi diyor anlaşma olsaydi hemen yazarlardi çünkü bu onlarin yararina olur borsadan dolayi demek ki daha tam olarak anlaşilmadi

Oktay Derelioğlu : '' Eto Bitmiş'ten sonra bir de Drogba Bitmiş diyelim de yine sosyal medyanın başına oturalım . '' :D :D

serhat ulueren de az üçkağıtçı değil. oktaya drogba bitmiş diyebilir miyiz diye soru sordu. oktayda hemen anladı niyetini :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt