Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

elektrikçi yok burda renktaş kısa devreden anlamayız biz

Ne saçmaladiğini anlamadim ama ben millet üzülmesin diye söyledim illa kendimi kaptiracam diyosaniz siz bilirsiniz ama resmi site sadece görüşmelere başlandi diyor anlaşma olsaydi hemen yazarlardi çünkü bu onlarin yararina olur borsadan dolayi demek ki daha tam olarak anlaşilmadi

Ne saçmaladiğini anlamadim ama ben millet üzülmesin diye söyledim illa kendimi kaptiracam diyosaniz siz bilirsiniz ama resmi site sadece görüşmelere başlandi diyor anlaşma olsaydi hemen yazarlardi çünkü bu onlarin yararina olur borsadan dolayi demek ki daha tam olarak anlaşilmadi

Hehe

pastaya çilek aldık, muzumuz yolda :) ee başkan yakında karpuz keserse hiç şaşırmam :)

alıntıdır

özlettin reyiz :sad007:

tomas_ujfalusi_ocak_ayinda_calismalara_baslarim_h102321.jpg

serhat ulueren de az üçkağıtçı değil. oktaya drogba bitmiş diyebilir miyiz diye soru sordu. oktayda hemen anladı niyetini :D

gülme krizine girdim zaten , reyting için ama olsun güldürdüler valla . tv8 , beyaztv , kanaltürk arasında mekik dokuyordum resmen dün :D

hakan baltanın koşusunda "ulan ben nasıl yetişiyim o topa" der gibi bi hali vardı. sneijder nerden bilsin hakan baltanın böyle bi futbolcu olduğunu :D

Gariplik bizde forvet arkası adamın ilk macında önüne forvet diye Hakan Balta'yı koyuyoruz :D

Borsa olarak nasıl yararımıza olur renktaş, ben hisse almayı düşünüyorum bilgilendirebilirmisin beni?

Ligde

------------Muslera-----------

--Eboue--Semih---Dany---Balta-
:sad007:

-----Hamit---Melo--Selçuk------

-----------Sneijder------------

---------Burak---Drogba--------

is yapmazmı

CL.de tek forvet Drogba

ama burada Amrabat'a ne olcak Riera'ya ne olcak Soru isareti tabiki

Ayrıca Ben Dany'i çok beğeniyorum

bari sezon sonu yabanci degil artik gurbetci pazarina donsek (s,tasci ve k, frei, hatta atila turani alirim yedek solbek olarak)

Evet farkettim onu , fakat kasten Sneijder'e atılmayan 2-3 top vardı orada takım olamamanın kıskançlığın kötülüğünü bir kez daha gördük .

Katılıyorum bir Sabri bir de Riera 2 kez vermediler Sneijder'e topu. Hele Riera. Sneijder bomboştu ve en etkili vuruşlarını yaptığı açıda cephedeydi vermedi topu.

dlg2c.gif
dlg2c.gif
dlg2c.gif
dlg2c.gif
yav he he

BREAKING: Messi signs for Galatasaray!

BBsNR2NCIAAHaHO.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt