Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ligde

------------Muslera-----------

--Eboue--Semih---Dany---Balta-
:sad007:

-----Hamit---Melo--Selçuk------

-----------Sneijder------------

---------Burak---Drogba--------

is yapmazmı

CL.de tek forvet Drogba

ama burada Amrabat'a ne olcak Riera'ya ne olcak Soru isareti tabiki

Ayrıca Ben Dany'i çok beğeniyorum

Sezon sonunda sırf yerli transfer yapılacak anlaşılan, muhtemelen yurtdışında yaşayanlara yöneliriz; frei-taşçı-şahin nöbeti ne güzel olur ama.:yenieek:

Ben hala sezon sonu q7'yi de bekliyorum onu söyleyeyim.

Ama Ünal Başkan bu artık ronaldo nöbeti de tutsak şaşırmam :sgr:

jgfpd.png

Yapma ya . Sneijder sene sonunda getirir diye hayaller kuruyordum :(

o cocuk hayatta bu yaslarda gelmez, daha menejeri 2 gun once Benfica nin tekliflerini reddetti, nedeni: benim oyuncum oyle standart liglerde hedefi yok, onu Premier League e transfer edecim dedi...

Drogba cok ozel bir oyuncu oldugu icin ben yasina takilmiyorum ama ondan sonraki forvetimiz Lukaku tarzinda biri olur umarim

[video=youtube;J1QyJPW_lsA]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J1QyJPW_lsA[/video]:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Transfer Nöbeti

@SatmanCem: Bunlardan birincisi, pozisyonda Necip Melo'ya faul yaptiktan sonra ceryan eden olaylar'a Oğuzhan karisinca Melo ile Oğuzhan arasinda cikan

AslOlanGalatasaray'dir

Ula Jo, Dos Santos falan geldiğinde devrearasında yıldızları doldurduk diye zıplıyorduk, şimdi Sneijder ve Drogba... 3 sene sonra ne olacak acaba ? Messi, Neymar ? :D

EUROSPORT | Schalke 04, Lyon’un sol kanat oyuncusu Michel Bastos’u 1.5 yıllığına kiraladı

Beyler, takip edemiyorum bir süredir. Drogba şimdi kesin mi? :confused:

biz neden bu bastosla ilgilenmedik.. iglinc

Transfer Nöbeti

@SatmanCem: Tartismada Melo'nun ağzindan tükürüklerin ciktiğini gördüm. Burda şiddetli şekilde portekizce konuştuğu için cikan tükürükler'de olabilir.

@SatmanCem: Ama şiddetli bi şekilde tum Beşiktaşli futbolcularin (başta Oğuzhan ve Fernandes olmak üzere) üstüme yürüdügünü görünce, Melo'nun kesinlikle

@SatmanCem: Tükürdüğünden emin oldum.

Gorünteri incelediğimde, malesef maçin atmosferi ile birlikte, çok cabuk karar verdiğimi anladim.

@SatmanCem: Sonuçta herkes insan, her insan gibi bizlerinde yeri geldiğinde, hata yapma lüksu olmali.

@SatmanCem: Ama şu bilinsinki benim bir oğlum var onun boğazina haram lokma sokmam! Bu pozisyonla ilgili art niyet aranmamasini rica ediyorum.

AslOlanGalatasaray'dir

Katılıyorum bir Sabri bir de Riera 2 kez vermediler Sneijder'e topu. Hele Riera. Sneijder bomboştu ve en etkili vuruşlarını yaptığı açıda cephedeydi vermedi topu.

Bende ona sinir oldum renkdaş o adam bu atmosferde gol sevinci yaşasaydı kimse durduramazdı onu :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt