Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ula Jo, Dos Santos falan geldiğinde devrearasında yıldızları doldurduk diye zıplıyorduk, şimdi Sneijder ve Drogba... 3 sene sonra ne olacak acaba ? Messi, Neymar ? :D

Gelişmesi lazım + avrupa tecrübesi yok; tutmayabilir bize, gerçi orduya kiralarız tutmazsa:sgr:

@SatmanCem: Tartismada Melo'nun ağzindan tükürüklerin ciktiğini gördüm. Burda şiddetli şekilde portekizce konuştuğu için cikan tükürükler'de olabilir.

@SatmanCem: Ama şiddetli bi şekilde tum Beşiktaşli futbolcularin (başta Oğuzhan ve Fernandes olmak üzere) üstüme yürüdügünü görünce, Melo'nun kesinlikle

@SatmanCem: Tükürdüğünden emin oldum.

Gorünteri incelediğimde, malesef maçin atmosferi ile birlikte, çok cabuk karar verdiğimi anladim.

@SatmanCem: Sonuçta herkes insan, her insan gibi bizlerinde yeri geldiğinde, hata yapma lüksu olmali.

@SatmanCem: Ama şu bilinsinki benim bir oğlum var onun boğazina haram lokma sokmam! Bu pozisyonla ilgili art niyet aranmamasini rica ediyorum.

AslOlanGalatasaray'dir

gercek mi bu simdi ?!

İŞTE 84 FUTBOLCUNUN BİLANÇOSU

Beşiktaş’ın Yıldırım Demirören’in göreve geldiği 2004-05 sezonunun başından bu yana yaptığı 84 transfer ve geldikleri sezonlar şöyle:

> 2004-2005 Sezonu: John Carew, Juanfran, Ali Güneş, Berkant Göktan, Çağdaş Atan, Fatih Sonkaya, İbrahim Akın, İbrahim Toraman, Murat Şahin, Mustafa Doğan, Okan Buruk, Veysel Cihan, Tayfun Korkut ve Koray Avcı.

Harcanan para: 13.7 milyon euro.

> 2005-2006 Sezonu: Souleymane Youla, Ali Tandoğan, Güven Kocabal, Kürşat Duymuş, Adem Dursun, Volkan Ünlü, Ailton Goncalves Da Silva, Ahmet Dursun, Jose Kleberson Pereira, Deivson Rogerio Da Silva ‘’Bobo’’, Thomas Jun, Gökhan Güleç ve Aydın Karabulut.

Harcanan para: 9 milyon euro.

> 2006-2007 Sezonu: Vedran Runje, Mert Nobre, Baki Mercimek, Fahri Tatan, Serdar Kurtuluş, Burak Yılmaz, Matias Emilio Delgado ve Ricardo Luis Rodrigues ‘’Ricardinho’’.

Harcanan para:15.7 milyon euro.

> 2007-2008 Sezonu: Rodrigo Alvaro Tello, Hakan Arıkan, Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı, Atilla Özmen (kiralık), Edouard Cisse, Lamine Diatta, Federico Higuain, Filip Holosko, Gordon Schildenfeld.

Harcanan Para:11 milyon euro.

> 2008-2009 Sezonu: Tomas Sivok, Tomas Zapotocny, Anthony Seric, Uğur İnceman, Ekrem Dağ, Tuna Üzümcü, Yusuf Şimşek, Fabian Ernst, Erkan Zengin.

Harcanan Para: 15 milyon euro.

> 2009-2010 Sezonu: Micheal Fink, Nihat Kahveci, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, Rıdvan Şimşek, Matteo Ferrari, İbrahim Kaş, Rodrigo Tabata, Ramazan Özcan.

Harcanan para: 23.5 milyon euro.

> 2010-2011 Sezonu: Ricardo Quaresma, Guti Hernandez, Roberto Hilbert, Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Onur Bayramoğlu, Mehmet Aurelio, Fatih Tekke, Simao Sabrosa, Hugo Almeida, Manuel Fernandes. Harcanan para: 13.1 milyon euro.

> 2011-2012 Sezonu: Egemen Korkmaz, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Tanju Kayhan, Mehmet Akyüz, Burak Kaplan, Julio Alves, Edu (kiralık), Sidnei (kiralık), Bebe (kiralık). Harcanan para: 15.7 milyon euro

Transferlerin Toplam Maliyeti 116 milyon euro!

8 TEKNİK ADAM GELDİ

Yıldırım Demirören, Beşiktaş'taki görev süresi içinde İspanyol Vicente Del Bosque, Rıza Çalımbay, Fransız Jean Tigana, Ertuğrul Sağlam, Mustafa Denizli, Alman Bernd Schuster, Tayfur Havutçu ve son olarak da Portekizli Carlos Carvalhal'i takımın başına getirdi. Schuster, ayrılığın ardından yaklaşık 1.5 milyon euro tazminat aldı.

Ve bitirici yorum;
Bu şahıs pazardan bir avuç pirinç alsa 2 tane sağlam , geri kalanı taş çıkar.

Bu arada şımarık şeyler sizi şurdan bizim takıma 3 futbolcu alalım desek kimi isterdiniz;)

kalan günlerle ujfalusi ve baros'un sözlesmesini fesh edip bir stoper kiralayalim herkesin ici rahat etsin.

burak çok iyi golcü çok da seviyorum fakat onun oynadığı maçlarda pas trafiğimiz bozuluyor bence...yani topu tutması pas dağıtması ve top sürmesi kesinlikle sıfır..12 üzeri bi rakama satılırsa çok iyi iş çıkarmış oluruz

Drogba transferinden sonra Fiziksel Ustunluk Galatasaray a gecti :)))

@SatmanCem: Tartismada Melo'nun ağzindan tükürüklerin ciktiğini gördüm. Burda şiddetli şekilde portekizce konuştuğu için cikan tükürükler'de olabilir.

@SatmanCem: Ama şiddetli bi şekilde tum Beşiktaşli futbolcularin (başta Oğuzhan ve Fernandes olmak üzere) üstüme yürüdügünü görünce, Melo'nun kesinlikle

Gorünteri incelediğimde, malesef maçin atmosferi ile birlikte, çok cabuk karar verdiğimi anladim.

@SatmanCem: Sonuçta herkes insan, her insan gibi bizlerinde yeri geldiğinde, hata yapma lüksu olmali.

@SatmanCem: Ama şu bilinsinki benim bir oğlum var onun boğazina haram lokma sokmam! Bu pozisyonla ilgili art niyet aranmamasini rica ediyorum.

AslOlanGalatasaray'dir

link lütfen ?

Takımda yıldız statüsüne giren oyuncu sayısına bak be...

Muslera, Eboue, Selçuk, Sneijder,Melo,Drogba, Burak...

Vurun eksikleri yüzüme... :D

jgj9m.png

Arkadaki iz. :asd:

gelsin de kadıköyde de kayıversin:asd:

[video=youtube;Gebuc61LwXU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gebuc61LwXU[/video]

Sneijder&Selçuk çok iyi anlasacak oyuna girince sneijdere bisey isaret ediyor SElçuk yani yardımcı oluyor

ama umut :sad007:

AslOlanGalatasaray'dir

işte itiraf ediyor şimdi çıksın beşiktaşlı oyuncular açıklama yapsınlar üzerlerine yürüyünce tırsmış herif resmen Türk futbolu kimlere emanet alın görün

Muslera(Eray)

Eboue Semih Dany(Toure) Riera(M'Bengue)

Jem Karacan Hamit? Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Olmaz mı renkdaşlar ya seneye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt