Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o cocuk hayatta bu yaslarda gelmez, daha menejeri 2 gun once Benfica nin tekliflerini reddetti, nedeni: benim oyuncum oyle standart liglerde hedefi yok, onu Premier League e transfer edecim dedi...

Heee. Versin Everton'a kümede kalmayı öğrensin, FA Cup'ta alt ligden gelen bir takıma yenilmemeyi öğrensin hedefe bak tırtlar sizi.)

bu drogba yı ne kadar abarttınız arkadaşlar alt tarafı dunyanın en iyi forveti deyince akla ilk gelen adamı tranfer ettik :D abartmayın bu kadar :yenieek:

of birakin artik yasli adamlari yazmaya

hadi Drogba yi anladik adam dunya stari

ama Alan mis yok sulo mus takim genclesmeli, sen yoksa 2 senede bir yeni kadro kurmaya baslarsin oyle aptalca vizyon olmaz hem oyle paralar da veremeyiz cart curt, simdi ki alacagimiz adamlar en az 5 yil oynayabilmeli yas olarak, yani max 25-26 yaslarinda olmali ki hem satma durumun olsun hem oyuncu eger turarsa uzun yillar rahat et

bir sey daha belirtmek isterim, gecen sezon ölü gibi olan riera tam anlamiyla dirildi abi, gol attiktan sonra ki mutlulugu yeter hele mac sonu :) :)

acayip sevdim ben riera'yi :ayatollah::ayatollah:

2-3 yas daha genc olsa ve futbola sol bek olarak baslasaydi suan en az 15 milyona satabilirdik :)

Seneye Gökhan İnler + Alt yapya yatırım yapalım başka transfere gerek yok

Heee. Versin Everton'a kümede kalmayı öğrensin, FA Cup'ta alt ligden gelen bir takıma yenilmemeyi öğrensin hedefe bak tırtlar sizi.)

adamlarin dusuncesi oyle, ayrica sacma degil mesela 2 sene Everton da oynadiktan sonra daha kolay chelsea arsenal a transfer olur, bu bir gercek, yoksa everton tabiki buyuk takim degil

of birakin artik yasli adamlari yazmaya

hadi Drogba yi anladik adam dunya stari

ama Alan mis yok sulo mus takim genclesmeli, sen yoksa 2 senede bir yeni kadro kurmaya baslarsin oyle aptalca vizyon olmaz hem oyle paralar da veremeyiz cart curt, simdi ki alacagimiz adamlar en az 5 yil oynayabilmeli yas olarak, yani max 25-26 yaslarinda olmali ki hem satma durumun olsun hem oyuncu eger turarsa uzun yillar rahat et

takımımız genel olrak yaş ortalaması ideal. drogba ve ujfa gibi tecrübeli 2 oyuncu yeter bize fazlası zarar olur.

takımımız genel olrak yaş ortalaması ideal. drogba ve ujfa gibi tecrübeli 2 oyuncu yeter bize fazlası zarar olur.

evet simdilik iyi, ama bundan sonra oyle yasli oyuncu almamiz aptallik olur, onu demek istedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt