Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

of birakin artik yasli adamlari yazmaya

hadi Drogba yi anladik adam dunya stari

ama Alan mis yok sulo mus takim genclesmeli, sen yoksa 2 senede bir yeni kadro kurmaya baslarsin oyle aptalca vizyon olmaz hem oyle paralar da veremeyiz cart curt, simdi ki alacagimiz adamlar en az 5 yil oynayabilmeli yas olarak, yani max 25-26 yaslarinda olmali ki hem satma durumun olsun hem oyuncu eger turarsa uzun yillar rahat et

Yasli olsun olmasin, bosver.

Tabiki gelecegi düsünmemiz lazim, ama bu ''yaslilar'' Takim'a iyi katki'da bulundugu halde daha ne diyecegiz ki ?

burak olayı doğru mu acaba ya?rusyada tam gün ne zaman ara transfer döneminin

Sol beke michel bastos olabilir diye düşünüyordum , fakat bu sissoko olayını filan duyunca ilgilenmediğimizi anladım . :yenieek:

Ya haksızlık etmek istemiyorum ama bu umutun yaptığı harbiden eşeklik yani. Adam kaç metre senin yanına geliyor. İsmi cismi umrumda değil, adı sneijder olmasın, Mustafa Sarp olsun, onu da geçtim Selçuk Şahin olsun. Adam o kadar yanına gelicek elini tutmaya sarılmaya çalışacak, insan yalandan elini uzatır. Bir tepki verir? Adam sana değer vermiş yanına gelmiş? Ne hakla adamı rezil edersin?

Hoş kim rezil oldu o da tartışılır ya. Ne oldu yani? Şimdi Umut üzülmüş yazık mı dediler? Bir insanın kendine yaptığını kimse yapamazmış. Yemin ederim üzülüyodum Drogba geldiğinde sana haksızlık olacak die. Maç anında görmüştüm ama bu kadar uzun metrajlı görmediğim için üzerinde durmamıştım.

adamlarin dusuncesi oyle, ayrica sacma degil mesela 2 sene Everton da oynadiktan sonra daha kolay chelsea arsenal a transfer olur, bu bir gercek, yoksa everton tabiki buyuk takim degil

Gerek yok bence Everton'da kasmasına falan. Bulunduğu kulüpten de gidebilir pekala. Örnek Sneijder, Suarez vs... Sayarım tonla. Bak idda ediyorum bende gitsin 3 sene sonra ortalama topçu olarak devam eder futbol yaşantısına.

çok para harcadık tutsa bari transferler

Türkiye'ye yillar sonra ilk defa adam gibi yildizlar geldi, öyle her önüne gelen oyuncuya yildiz diyenler utanmali. Bu iki oyuncunun transferinde maliyetini konusmak bize düsmez.

Galatasaray'in bu saatten sonra Süper Lig'den bonservisle oyuncu alacagini da zannetmiyorum, ancak makul fiyatlar olursa 1-2 yerli alinabilir. Kaliteli gurbetcileri de eklersek Galatasaray harika olur.

Fazla para harcadigimizi iddia edenler iki oyuncunun bonservisi de 7.5 milyon euro toplamda. Yillik ücretlerinden bahsedenlere bir grupla gelip islak odunla dövmek lazim.

Normalde her firsatta bonservis ödemekten kacan, ucuz-kelepir adamlar isteyen Galatasaray bu ikisini aliyorsa is bitmistir.

serdar taşcı

ömer toprak

kerim frei

sercan sararer

gökhan inler

onur kıvrak

sinan bolat

seneye transfer listesi böyle olmalı .birkacı alınırsa süper olur ...

ama ben melonun yerine gökhan inler mi yoksa daha azman biri mi olsun karar veremedim : )

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 93

Gerek yok bence Everton'da kasmasına falan. Bulunduğu kulüpten de gidebilir pekala. Örnek Sneijder, Suarez vs... Sayarım tonla. Bak idda ediyorum bende gitsin 3 sene sonra ortalama topçu olarak devam eder futbol yaşantısına.

gorecegiz gelecekte, ama her oyuncu direk elit takima transfer olmaz, hele super yetenek degilsin cok zor

22 milyon euro bonservisi dahil

Bu tür hesaplar herhaldde sadece Türkiyede yapiliyor ve inadina Galatasaraya karsi yapiliyor. F7 alinca öyle hesap yaptiklari pek görülmedi. 22 milyon 3,5 yil icin toplam maliyeti oyuncunun tamam iyi de. bu 3,5 yil icinde camiamiz ne kadar gelir ediyor ?! onuda yazinda bari insanlar öyle tartissin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt