Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba Sneijder tamamda ben galiba gidip Semih Kaya forması alıcam bebe benden küçük ama abimden çok saygı duyuyorum. Arkadaş okadar yediğin tekme senden çıkmayan topa taç falan bir sürü şey yaşıyo adam arkasını dönüp gidiyor. Çok saygı duyuyorum o çocuğa:yenieek:

Baris Cenk Akkaya ‏@bariscenkakkaya Moussa Sissoko GS transferini isteyip bitiremedği transfer çok gizli yürütüldü ama oyuncu gelmeyi kabul etmedi

He he hırboya bak, çok gizli yürütülmüş transfer, bu beyfendi bile açıklamamış..

Ulan takipçim artsın diye yapmayacağınız şey yok :D böyle haber duyacaksın da sen tviterdan yazmayacaksın :D oldu yapraam oldu :D

beyler kuşlardan güzel bır yorum gördum tehlıkenın farkındamısınız diyorlar drogba ıçınn:D:D:D

2 yıl önce bu adamları biz değil milan alsa bile sağlam kadro kurdular derdiniz, transferlere yorum yapmaya bile gerek yok, mükemmmel mükemmel.

bir sey daha belirtmek isterim, gecen sezon ölü gibi olan riera tam anlamiyla dirildi abi, gol attiktan sonra ki mutlulugu yeter hele mac sonu :) :)

acayip sevdim ben riera'yi :ayatollah::ayatollah:

2-3 yas daha genc olsa ve futbola sol bek olarak baslasaydi suan en az 15 milyona satabilirdik :)

Riera için şöyle de birşey var hem yerliler hemde yabancılar hepsi tarafından sevilen isim.

Değil diyorum bende işte. Daha çok körelir oralarda. Everton nedir yahu:)

everton siradan bir kulub, ben onun yerinde olsam Benfica teklif yaptiysa direk oraya giderim, CL var her sene sampiyonluk iddaasi var, ama demekki menejerini dinliyor herhalde :rolleyes:

[video=youtube;skBv7Ps5brw]https://www.youtube.com/watch?v=skBv7Ps5brw[/video]DROGBA GALATASARAY DA:D:D:D

yaa ligde gercekten artık haksız rekabet var. rakip kalmadı. uçurum oldu:))) ünal başkan hayrına bjk ile fb ye de mi birer transfer yapsa:D:D:D şu belhandayı alamıo adalar gidip alsa fb ye bi zekat niyetine:)))))

Olympiakos'un bek oyuncusu Torosidis 400 bin euroya Roma'ya gitmis.

Genelde sag bek oynar ama sol bektede oynayabiliyordu.

:confused:

everton siradan bir kulub, ben onun yerine olsam Benfica teklif yaptiysa direk oraya giderim, CL var her sene sampiyonluk iddaasi var, ama demekki menejerini dinliyor herhalde :rolleyes:

Aynen hacı. Geri zekalılar işte. Ya bu işin başka sebebleri var bence. Ajax'ta oynardım, Benfica'ya giderim ne bileyim bende bunu yapardım. La Liga'da bile 3-5 maç dışında üst düzey top yok ki. 2 takım var sürekli şampiyon. EPL'de öyle kusura bakmasın kimse 3-5 maç üst düzey kalanı acayip heyecanlı ama saçma sapan adamlar da var .

BBpQ1KrCEAApCLF.jpg

Bu kucaklayan Engin mi ?

Sabri de maç sonu Sneijder'in elinden tutup tribünlere götürmüştü.

Kafamdaki soru işaretleri gitti.Kasıtlı olarak pas atmadıklarını düşünmüştüm ilk başta

Drogba Sneijder tamamda ben galiba gidip Semih Kaya forması alıcam bebe benden küçük ama abimden çok saygı duyuyorum. Arkadaş okadar yediğin tekme senden çıkmayan topa taç falan bir sürü şey yaşıyo adam arkasını dönüp gidiyor. Çok saygı duyuyorum o çocuğa:yenieek:

abartmıyorum. kamera her semihi gösterişinde "allahına kurban" lafı refleks olarak ağzımdan çıkıyor. çok seviyorum şu adamı. tam galatasaraya yakışan bi galatasaray çocuğu. :)

[video=youtube_share;AuWykZdq9b0]https://youtu.be/AuWykZdq9b0[/video] buyrun beyler arkanıza yaslanın ve izleyin tecevüzcüyü:D:D

O değilde dün Semih'in müdehalesi çok iyiydi.1. sınıf olma yolunda hızla ilerliyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt