Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bunları gerçekten söylemiyorsun değil mi la? :D Sen interdeki maçlarını izle bence. Öte yandan drogbanın gelmesini istemeyişinin bir sebebide belkide tek sebebi. Burağın yedek kalacağı :D 5 vakit oktay. yapma böyle kanka. Kim hak ederse o giyer formayı. :D

kanka Drogba bizi 6 ay goturcek.. ondan sonra 27 yasinda fistik gibi forvetin var..

Burak adina uzuluyorum..

CL gol krali suanda mesela..

Sneijder kosar eder Melih ama ondan fazla hucum pres bekleyemezsin..

Arkadaşlar twitterda takipçi sayım sıfırlandı bunun nedeni ne olablir

Schalke Forumundan:

Drogba11 nickli bir üyeden

Wie es scheint, spielt mein "Namensgeber" nur in der CL gegen uns. Dumm gelaufen! Aber dafür, dass er im letzten CL-Finale den Bajuffen den Garaus gemacht hat, bin ich ihm trotzdem dankbar.

Tercüme:

Görünen o ki, Nickimdeki Futbolcu CL'de sadece bize karsi Rakip olacak. Sanssizlik! Ama son CL-Final'inde Bayernlileri öldürdügü icin, ona minnetarim.

eyv hocam güzel oluyo devamını bekleriz :yenieek:

bir kac haftaya akhisarla deplasmanda oynuyoruz arkadas, drogba döner sneijder form tutar ozamana kadar, resmen akhisar'a karsi drogba falan oynayacak arkadas akhisar'a simdiden gecmis olsun :lol::lol::lol:

schalke forumunun linkini paylasabilirmisiniz?

Lan o değilde ceza sahası yakınlarında bizim oyunculara kimse dokunmak istemeyecektir. Zaten dokunsalar ayrı bir dert. Selçuk, sneijder, drogba, burak dokunmasalar ayrı bir dert sneijder, drogba, burak hem şut atarlar hem yardırırlar içeriye. :lol:

2 ucu boklu deynek derler ya işte o kıvamdalar şu anda tüm takımlar :lol:

Drogbanın gelmesi burağa level attırmazsa bende birşey bilmiyorum. Burak hırslı bir futbolcu drogba 2 tane ceza sahası dışından estetik gol atsın bizimki kendini kesinlikle geliştirecektir. Onu tüm türk furtbolculardan ayıran en temel öğesi bu zaten taktir ediyorum adamı. Gol atamaz, bitiriciği leş, frikik atamaz, takım oyununa uygun değil, paslaşamaz denildi herif teker teker kapakları taktı gitti.

Bu dakikadan sonra ceza sahası dışından estetik golleri bekleyin derim. Sene sonu elimizde tutamayız der geçerim. Bu adam türk futbol tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirecek.

bizimkiler schaelke forumlarına sarkmışlar.

bu adam o ortama gireli 1 hafta civarı bir süre oldu yeni tanışmıyorlar.

Ozaman sende tepkını mılyon kısının oyuna gırmesını dört gözle bekledıgı tüm kameraların ona odaklandıgı anda göstermeyecek kadar profesyonel olabilmelisin

kanka Drogba bizi 6 ay goturcek.. ondan sonra 27 yasinda fistik gibi forvetin var..

Burak adina uzuluyorum..

CL gol krali suanda mesela..

Sneijder kosar eder Melih ama ondan fazla hucum pres bekleyemezsin..

Drogba 6 aydan fazla götürür. 1.5 sene götürür bence fizik gücü çok yüksek o adamın başka forvetlerle karıştırmayın.

Cluj maçında 100 tane orta açtık ceza sahasına.Drogba olsa en az 4 golü vardı be :D

Sneijder transferi benim için daha öneliydi. Drogba heyecanını yaşayamıyorum:lol:

Adamalr Nobre bekliyorlar biz Drogba:lol:

Schalke Forumundan:

Es wird immer schwerer, wobei man sich jetzt eigentlich nur da verstärkt hat, wo kein wirklicher Bedarf bestand...

Hauptsache gegen uns mal schnell ne Truppe zusammengekauft, lange werden einige nicht auf ihre Gehälter warten.

Tercüme:

Durum gittikce zorlasiyor, ama aslinda sadece gerekli olmayan bölgelere Transfer yaptilar.

Maksat bize karsi cabucak bi Takim dolusu Futbolcu aldilar, ama bazilari uzunca Maaslarinin hesablarina yatmasini beklemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt