Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şaka maka , gece menemen konusu acılınca hep karnım acıkıyor :D

Tam C.L takımı olduk hep 11 oyuncumuz var Yerine giren kötü derdik yada bir alt sınıf derdik simdi

Drogba 70te çıkar Burak girer Kadroya bak Fatih Terim varken ayrımda olmaz :yenieek:

Ozaman sende tepkını mılyon kısının oyuna gırmesını dört gözle bekledıgı tüm kameraların ona odaklandıgı anda göstermeyecek kadar profesyonel olabilmelisin

Galatasaray da olmayan bir kaos ortamı yaratmak için şakşakcılara gerek yok, biz kendimiz üretiyoruz zaten bu ortamı

drogba açıklanırmı bugün

Schalke Forumundan:

Auch wenn Drogba nicht mehr der Jüngste ist - einfacher wird's jetzt wohl nicht :-(

Tercüme:

Her ne kadar Drogba yasli olsa da, kolay olmayacak :-(

GELİYORUM..

Drogba.jpg

kanka Drogba bizi 6 ay goturcek.. ondan sonra 27 yasinda fistik gibi forvetin var..

Burak adina uzuluyorum..

CL gol krali suanda mesela..

Sneijder kosar eder Melih ama ondan fazla hucum pres bekleyemezsin..

Kanka kaç kere attığın yorumlara baktım ligin ilk yarısında. Sürekli gol kaçırdığımız maçlarda neler söylediğin hala az çok aklımda. Bu adam buna ilaç olacak. 6 ay değil. bence kulüpte kaldığı süre boyunca drogba çok başarılı olur. Diğer tarafta burak var. Hak etsin alsın formayı kanka. kimse forma vermem demedi. Hak ederse burak oynar. Ben çift forvet oynatacağınıda sanmıyorum artık hocanın. oynatsa bile burak drogba yapmaz. ikisinden birini seçer. yanına elmander veya umutu koyar.

Galatasaray 'ın Şampiyonlar liginde Final oynamasının tek taktiği , Chelsea,Mourinho İnter,Yunanistan taktiğidir.

4-4-1-1 Taktiği.Geride sıkı ,soğuk oyun.Drogba dahil herkes geriye gelecek.Takım ileri hızlı çıkacak.Duran toplar önemli.

Rakipler ligin oynanmasına gerek yok diyorlar bu saatten sonra....:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt