Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

article-0-051BA91D000005DC-630_468x764.jpg

Ne MELO tukurdumu ? Ben Oguzhanin suratina iserim looo !! :trollface:

Arkadaşlar transfer sezonu ne zaman kapanıyor.

Schalke Forumundan:

Gegen Drogba sollte man vielleicht doch überlegen, Papa spielen zu lassen. Das physisch robuste Spiel ist nicht unbedingt das, was Matip liegt.

Tercüme:

Drogba'ya karsi Papa'yi (Papadopoulos) oynatsak belki daha iyi olur. Fiziki sert oyun, Matip'in oyunu degil.

Beyler yapmayın gözünüzü seveyim, Umut'un dalgınlığına gelmiştir, ne gerek var öküz altında buzağı aramaya. Fatih Terim ve bu yönetim kadrosu oldukça kimse öyle bir duruma(gruplaşma) yeltenemez.

Zaten mevcut kadromuzda ki herhangi bir oyuncunun böyle bir anlayışa sahip olduğuna ihtimal dahi vermiyorum. Müsterih olun, normaldir, maç stresidir.

Galatasaray da olmayan bir kaos ortamı yaratmak için şakşakcılara gerek yok, biz kendimiz üretiyoruz zaten bu ortamı

Yav sen istediğini anlamakta özgürsün benim bunu anlatmaya çalısmadıgımında farkında oldugun gibi.Bak sen bile ıkı mesajlasmamızdan sonra konuyu farklı yerlere cekebıldın eger sen yapabıldıysen bunu sneijder de yapabılır.

Ben Burak olsam naz yapıcağıma (ki yaptıgını sanmıyorum) dünyanın en elit 5 forvetinden biri gelmis ondan ne kaparım nasıl bende öyle olurum diye bakarım. Burak'ta hırslı çocuktur

Umut ters hareket yapmaz. Morali bozulmuştur. Burak deseniz inanırdım ama Umut gibi adam yapmaz.

Simdilik bu kadar yeter, kimseyi sikmak istemem, umarim Keyif almissinizdir...

saygilarimla.

Abi Drogba bu ya..

İnanamıyorum bence Sneijder'den daha büyük transfer..

herkese selam .. ne zaman açıklanır drogba bilgisi olan varmı ?. Ona göre 1 2 saatlik işim var ayrılamadım pc başından :D

Umut'un tepkisini yeni anladım ondan önceki pozisyon sut çekti kontra ataktan korner oldu üzüldü falan oyundan çıkmayı beklemiyordu :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt