Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

granqvistten vazgectiklerine göre yaza biraktilar o transferi, kolo toure de olmamis galiba. yaz sezonu ozaman yerli alacaklar kesin ama bu serdar aziz olmaz bundan eminim son transferlerden sonra ya da emin olmak istiyorum :)

bence hayli mümkün. Çk ta kötü olmaz kanımca. Sene sonu 1 stoper daha gelirse mesela Serdar Tascı yada Chedjou

Serdar Azızı

Semıh Kaya

Dany

Serdar Tascı-Chedjou gayet alternatıflı ve kalıtelı olur

drogba bile aciklamis artik transferi bitti zaten, ali dürüst bile yarin aciklariz dedi is bitti yani rahat olun

david villa 16 milyonsa biz alalım. ünal başkan villa isterük

hatırlıyorumda geçen hazıran dönemınde ne totemler yapılmıştı forumda gecelı gunduz beklenmışstı karabogaa yapma bunu yapmaa unal başkannn çıldırt dedık kudurttun resmen taraftarııı:D:D:D

bence hayli mümkün. Çk ta kötü olmaz kanımca. Sene sonu 1 stoper daha gelirse mesela Serdar Tascı yada Chedjou

Serdar Azızı

Semıh Kaya

Dany

Serdar Tascı-Chedjou gayet alternatıflı ve kalıtelı olur

4.stoperde gelebilir bence aykut demir ligin en iyisi kücük takimlarda bence, seneye de mukavelesi bitiyor büyüklerden birine gider, eger gelmeyi kabul ederse zan gönderilir aykut gelir hem daha hesapli olur düsüncesindeyim, serdar azizi hic begenmiyorum ve fiyati da cok yüksek tutuyorlar

wc ye gitcem gidemiyom :D

1760.jpg

bos.gif

drogba sneijderden daha büyük transfer sinirlerim bozuluyor artık‚ bi süre futbol takip etmicem Allah belasını versin bu hale getirenlerin. :lol:

Abi droba gelirse gormeden inanmam hic bu kadat ezik hisetmefimm kendimi asla cinconun ysnina gelemeyiz :rolleyes:

Bizim ligde kim durduracak bu adamı.:lol:

turkiye ligindeki stoperleri her mac ezer gecer bu herif hala yasina bakmayin.. sneijder transferinden cok daha moralimi bozdu bu transfer.. :SS:

transfer dönemini seviyorum ya :yenieek: la

Drogba'nın lakabı "Katil Balina"dır.

karada fil denizde balina yatakta.. neyse şapmayın fazla. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt