Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

geliyor geliyorrrr ooo alemın kralı geliyorrr geliyorrr geliyoooooor :cool::GOOL::GOOL::GOOL:

Ceylan Çalışkan

İlerleyen yıllarda Tigana, John Carew, Delgado, Runje, Hakan Şükür, Fatih Tekke, Gökhan Zan, Meira, Lorik Cana, Scott Carson ve daha bir çok milli oyuncu ve antrenörün menajerliğini yaparak dünya çapında şöhrete kavuştu.

Bugün dünyanın birçok ülkesinde oynayan milli futbolcunun menajerliğini yapmaktadır. Son olarak Johan Elmander'i Galatasaraya getiren isim oldu.

bu adam yeni efsanemiz galiba, birde sinan kalpakcioglu var hep ön planda bülent tulun transferleri (sneijder-drogba) getiren bu ikili

burayı okuyan kuşlar bibloları süpürgeleri hazırlanın takmaya :)

4.stoperde gelebilir bence aykut demir ligin en iyisi kücük takimlarda bence, seneye de mukavelesi bitiyor büyüklerden birine gider, eger gelmeyi kabul ederse zan gönderilir aykut gelir hem daha hesapli olur düsüncesindeyim, serdar azizi hic begenmiyorum ve fiyati da cok yüksek tutuyorlar

yalan soylemıyım ıkısınıde dıkkatlı ızlemedım ama baska da ısım yok gıbı koca ulkede

Gooooooooooooooooooooolllllll! ( ses görüntüden önce geliyor .. ) :D

28 yaşındaki bir Sneijder'i transfer etmek tabiki Drogba transferinden çok daha zor..

Ama Drogba dünyanın en iyi forvetlerinden birisi ve isim olarakta cümle aleme koyar..

Sıkı tututnun beyleeeeeeeeeeerrrrrrrrr :D Adamım geliyo :D

fazla beklemeyin bence pazar aksami sneijder'i ben bilgisayari kapattiktan 4 dakika sonra aciklamislar, ben birazdan derslere yüklenirim yani beni offline görürseniz ozaman borsaya bildirim gelir.

10 .... 9..... 8....7.....6......5......4......3......2......1......0 abowwwww kaçın tecavüzcü var gstv de :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt