Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa

ahahahahah sesler karıstıı drogba gol diyooor :D gelıcek bu adam :D

lan gaipten ses duyuyorum zannettim birden neyse ki yalnız değilmişim :D

GSTV'de Sneijder'i gösteriyor alttan Drogba sesi geliyor. Transfer resmen açıklanmış oldu :)

17 VS 1 , HERKES DUSMAN, BIZ PANKART ACINCA KENDI taraftarimiz ayiptir diyor, sacmalamayin, herkese hakettikleri mualleme

irkcilik var

sike var

cuzdan attilar zamaninda

metin oktaya ali sami yene kufur

GALATARASAYLI OLAMAZSINIZ SIZ

Asıl biz Galatasaraylıyız. Sen takımın anlamını biraz yanlış anlamışın. Galatasaray deyince benim aklıma ilk Asalet gelir. Galatasaray taraftarı her zaman yapılan bu çirkinliklere kendine yakışır bir şekilde cevap vermesini bilmiştir. Sadece cevap verilmek için seçilen yol onların ki ile aynı olmamalı ki bizim her zaman bahsettiğimiz farklılığımız ortaya çıksın.

Bir de şu Galatasaraylı olamazsınız falan bunlar kadar gereksiz şey yok. Kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamak başka birine düşmez. Çok iyi bir Galatasaraylıyım. Sen beni tanımıyorsun ki nereden bu yorumu getiriyorsun?

En son ise bu efsanelerimize yapılan hakaretler en çok benim sinirimi bozmuştur ama bu da onların taraftar profilini gösterir.

klipler karisti, e dogal olarak bizim yayini yapanlarin eli de titriyor yani rüyamizda görsek küfür ederiz o derece yani drogba sneijder hala inanamiyorum

heyecana bak anasını satim ya..

ulan nerden nereye be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt