Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba kaç numarayı giyer birinci tahmin larak 99 dedim ikiye ne diyem :D

Corriere dello Sport.it

Şu ana sayfaya bakıpta gururlanın renktaşlarım ne diyim emeği geçen herkese teşekkürler. Fatih hocamızın başarısı ile beraber kupalardan kupalara koşacağız inşallah.

Çok iyi ve büyük bi transfer emeği geçen herkese teşekkürler:ayatollah:

Bi teşekkürde şeref aydına tab,kendisine haksızlık yapanlarda özür dilesin bi zahmet ,eyv şeref bilgiler için

Ha bide burda drogba gelmiyecek diyen bi adam dolanıyodu,yok bülent tulun kuzenim mi ne diyodu onada selam olsun

Haksız yere ceza alsamda bu yanlışlığı düzelttiği için abdullah abiyede teşekkürler:ayatollah:

Yahu ne Burakı silmesi adam her maç oynayacak diye bir kural mı var 4.3.1.2 oynyacaz ve Drogba Burak oynayacak görürsünüz.

:rolleyes:

messi-ic.jpg

Drogbanın 2009/2010 Chelsea performansı :

54 maç 41 gol 18 asist :troll:

Ali Yıldız@aliyldz1905gs

Fakir bir ailenin çocuğu olan Drogba, küçükken hep iç çamaşırsız top oynadığı ve buna alıştığı için futbol oynarken ASLA iç çamaşırı giymez.

volkiiiiiii
:trollface:

Çok iyi ve büyük bi transfer emeği geçen herkese teşekkürler:ayatollah:

Bi teşekkürde şeref aydına tab,kendisine haksızlık yapanlarda özür dilesin bi zahmet ,eyv şeref bilgiler için

Ha bide burda drogba gelmiyecek diyen bi adam dolanıyodu,yok bülent tulun kuzenim mi ne diyodu onada selam olsun

Haksız yere ceza alsamda bu yanlışlığı düzelttiği için abdullah abiyede teşekkürler:ayatollah:

Mert kanka forma numarasını bilene forma veriyolar facede imzalı git kaçırma ben 99 ve 1 numara dedim :ayatollah:

burağı neden silsin fatih terim ne saçmalıyosunuz ya geçen hafta formsuzdu ondan yedekti naptınız ya iki dakkada golcümüzü yediniz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt