Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

321444_10151193703891496_1067119802_n.png

o degilde beyle 2 yil once stancu ve grella'yi 8.sirada beklerken bu yil sneijder ve drogba bizde

allah baskan unal aysaldan razi olsun, geldi sampiyon olduk, super transferler yaptik, benim icin efsanevi baskanlar arasina girmistir bile,

ezik SiKECILERi kimse takmiyor artik :ayatollah:

he oglum he 6-0 kazandiniz, siz orada kalin biz kupalari tek tek toplarken, ezikler. :lol:

Lan olum ne adamlarsınız lan siz.. Drogba gelmiş sevinmeniz lazımkenn yok hoca burakı sildi yok o oldu yok bu oldu... Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz ben anlamıyorum.. Burası TRANSFER NÖBET yeri.. Gidin başka konuya , yoksada konu açın.. milletin keyfini kaçırmayın.. biejeke febeye diyoruz bunlar ne kafası yaşıyor diye ama bazı renktaşların aşağı kalır yanı yok yani..

1.5+1 mi yoksa 1.5 yıl mı? Opsiyon yok sanırım?

yaw birader ne diyosun sen,bir sonraki mesajlarimi okuda oyle cevap ver.cift forvet oynarsan drogba-burak tek forvet oynarsan drogba oynar ne buraki,futbolun gerceklerini idrak edin biraz,bukadar duygusallik olmaz

ya sen bırak onu bunu drogba geldi drogbaaaaaaaaa onun tadını çıkar:ayatollah:

Arkadaslar kiraya verdigimiz oyuncularin kurtuldugumuz maliyetleri sayesinde de gerceklesti diyebiliriz bu transferlere

ünal basgan nasil bir etki yarattiysa dogru düzgün Drogbaya bile sevinemiyorum. Gecen sene burda Drogba diye dilenirken gelseydi mahallede cocuk birakmazdim.

Lan olum ne adamlarsınız lan siz.. Drogba gelmiş sevinmeniz lazımkenn yok hoca burakı sildi yok o oldu yok bu oldu... Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz ben anlamıyorum.. Burası TRANSFER NÖBET yeri.. Gidin başka konuya , yoksada konu açın.. milletin keyfini kaçırmayın.. biejeke febeye diyoruz bunlar ne kafası yaşıyor diye ama bazı renktaşların aşağı kalır yanı yok yani..

köyün delisi onlar.

mART AYINDA LOCA SATIŞINDAN 50 MİLYON EURO BEKLENİOR DİYORLAR:D

LİG ŞAMPİYONLUĞU 20-25

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPTAN ÇIKSAK SADECE 30

GS STORE 3 E KATLADI ŞATIŞLARI

SENEYE Bİ 40 BİN KOMBİNE DAHA

nazar değmesin inşallahhhh Allahım sen koru

hoca Burak'ı neden silsin? Burak Trabzon'da parladığı sene forvete yakın, forveti bol bol destekleyerek kanatlarda oynuyordu. yine o şekilde kullanmayı planlıyor olabilir fatih hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt