Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube_share;pYUvu8zibX8]https://youtu.be/pYUvu8zibX8[/video]

Günün anlam ve önemine binayen

8yAAAAAElFTkSuQmCC

sıra sanada gelecekk

6 yabancı kuralını hiçe sayacağız yalnız. Drogba 4 yabancı oyuncu eder her maça 15 kişi ile çıkıp 9 yabancı ile oynayacağız. Coz yapmasınlar ?

bu arada transfer dönemi g.t olma rekoru kırılmıstır:D:D:D

Bir Fener Taraftarı ; Şimdi babama karşı kin tutabilirim. Bok vardı sanki Feneri tutturdu. :@ Adamlar Drogba Sneijder gidiyo resmen ya.

:asd: hahahahahaha gülmekten karnıma ağrı girdi

Öncelikle hepinize iyi nöbetler diliyorum, hayirli olsun.

Bu transfer dönemi ,ben dahil bir - cok taraftar olsun olmasin- Galatasaray'in büyüklügünü anlamistir. Acikcasi benim gercekten hayal edemedigim transferlere imza attik. Bir kez daha hayirli olsun.

Didier Drogba'nin yasina takilanlar fazla takilmasinlar ki bir cok kisinin dedigi gibi bazi oyuncularin yasi kendilerini fazla etklemiyor. Ayrica unutulmamaliki Drogba yillarca ingilterede üst düzey sartlarda oynamis bir futbolcu.

Aynisi Sneijder icinde gecerli, herkesin bildigi gibi italya liginin sertligi olmak üzere defansif yapisi.

Ayrica maddi durumumuzda da fazla sIkInti olmayacagini düsünüyorum ve bu sezon sampiyon olursak ki sonuna kadar inaniyorum, daha iyi yerlere geliriz.

Ve belki farkinda degilsiniz ama bu transferler dünya zeri Galatasaray'in adini daha da poplär yapmistir. Transfer döneminin basinda hayal ettigimiz Bernard gibi genc oyuncular bundan sonra daha kolay alinabilir ki bana göre bundan sonra bu sekilde bir poliitka takip etmeliyiz.

Ve son olarak dogru takip edebildiysem baskan Ünal Aysal 'taraftarin istedigi olur' demedi. 'Taraftarin istedigi oluyor' ki bu iki cümlenin arasinda cok büyük fark var. Zaten ilk cümle sIkInti yaatabilir. (Eger dogru takip edebildiysem)

Sneijder'i daha önce izleme firsatim oldugu halde Drogba ve Sneijder'i sabirsizlikla Gelsenkirchen'de bekliyorum.

Tekrardan iyi nöbetler, iyi geceler diliyorum. :yenieek:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Aytug26 - 28.01.2013 21:30[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Biz alt tarafı Belhandayı alana kadar adamlar asrın kadrosunu kurdu..

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Yahu gidin Burak sempatizanlığınızı ya da antisempatizanlığınızı ilgili konularda paylaşın burda sizi görmek zorunda değiliz adamın ağzını bozduracaksınız kadrolarınızda ilgili yerlerde kurun sonra tartışın yok şu bu olur diye.

Şimdi bu transferlerin maliyetine b.k atan kuş familyaları bu maliyetlerin üzerine +5 m € daha koysak kendi takımınıza gelmesini ister misiniz deselerdi transfer sezonu öncesi takla atarlardı biz alınca zorlarına gitti sadece evet bunu sizde biliyorsunuz kuşlar ama gönlünüz el vermiyor söylemeye dimi.. Bu mesajımı okuyan ne kadar kuş varsa öpüyorum.

Antu'da Drogba hakkinda ne yaziyorlar ? Link atabilirmisiniz ? Tskler

Buna karsilik fener ya Nobre yi alirsa?! :sad007:

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"]muratti_karaca - 28.01.2013 21:30[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

33.hafta Drogba´yı Bekir ile durdurmaya çalışıcaz. Bizim yönetim gercektem uyuyor ve uyutuyor. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt