Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

19015_402661206487038_347065018_n.jpg

güzel olmuş :ayatollah:

yaw nasil bisey parcali ile arenaya cikacak:SS:yari finalde bi kirmizi gorse veya fildisi elensede gelse hemen

hala inanamıyorum ben abi,bu daha geçen ş.ligini kazanmadımı bayernin ipini tek başına çekmedimi

stamford bridge in kornr bayrağına doğru giden yerdeki çimleri eskiten adam bu dimi

Transfer Nöbeti

Ne alakası var hocam,varsayımlar üzerine neden yorum yapayım? Ha belki bi yandan haklısın, belki de Burak oyuna girecekti ama sen bile yüzde 90 demişsin yüzde 100 diyemiosun..Ki ben açıkçası dün Burak'ı ısınma hareketi yaparken bile görmedim..Burda fitne fesat aramaya gerek yok ben sadece düşüncemi söyledim ve kötüleyici bişeyde söylemedim..Artık konuşmak bile yasak oldu sayenizde,kimseye toz kondurmuyorsunuz

Fikrine %100 saygılıyım, Burak'ı beğenmeyebilirsin, ama senin de bahsettiğin gerçeği yok saymak biraz istediğin sonuca varmaya çalışmak gibi geldi.

Mario Balotelli ‏@MarioBaloltelli

The awesome moment when you realise that Didier Drogba is going to be on the next squad update on FIFA 13.

Bu Fener'liler kendilerine iyi laf sokuyor :

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
muratti_karaca - 28.01.2013 21:30[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

33.hafta Drogba´yı Bekir ile durdurmaya çalışıcaz. Bizim yönetim gercektem uyuyor ve uyutuyor.

Adam süper yorum yapti gercekten, gülmekten öldüm :lol::trollface:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Keske 2,5 senelik olsaydı sözlesme....

Şaka mı la bunlar? Cidden Drogba, Sneijder bizde mi?

Ben daha Selçuk'a alışamamıştım.

guzel mesajlariniz icin tesekkurler.

stoper alinir mi inanin bilmiyorum. ancak son gune kadar cabalayacaklar diye konusuluyor. zira zaman da daraldi, bekleyip gorelim derim.

bu transfer donemi istemeden de olsa isin icine cekildim :-) benden bu kadar :-)

simdi gonul rahatligiyla arkamiza yaslanip, ana haber bültenlerinde toplu kus ölümlerine göz atabiliriz :-)

hepinize sevgiler... :-)

üstad sen messi gelicek desen inanırım helal olsun sana :D

Öncelikle hepinize iyi nöbetler diliyorum, hayirli olsun.

Bu transfer dönemi ,ben dahil bir - cok taraftar olsun olmasin- Galatasaray'in büyüklügünü anlamistir. Acikcasi benim gercekten hayal edemedigim transferlere imza attik. Bir kez daha hayirli olsun.

Didier Drogba'nin yasina takilanlar fazla takilmasinlar ki bir cok kisinin dedigi gibi bazi oyuncularin yasi kendilerini fazla etklemiyor. Ayrica unutulmamaliki Drogba yillarca ingilterede üst düzey sartlarda oynamis bir futbolcu.

Aynisi Sneijder icinde gecerli, herkesin bildigi gibi italya liginin sertligi olmak üzere defansif yapisi.

Ayrica maddi durumumuzda da fazla sIkInti olmayacagini düsünüyorum ve bu sezon sampiyon olursak ki sonuna kadar inaniyorum, daha iyi yerlere geliriz.

Ve belki farkinda degilsiniz ama bu transferler dünya zeri Galatasaray'in adini daha da poplär yapmistir. Transfer döneminin basinda hayal ettigimiz Bernard gibi genc oyuncular bundan sonra daha kolay alinabilir ki bana göre bundan sonra bu sekilde bir poliitka takip etmeliyiz.

Ve son olarak dogru takip edebildiysem baskan Ünal Aysal 'taraftarin istedigi olur' demedi. 'Taraftarin istedigi oluyor' ki bu iki cümlenin arasinda cok büyük fark var. Zaten ilk cümle sIkInti yaatabilir. (Eger dogru takip edebildiysem)

Sneijder'i daha önce izleme firsatim oldugu halde Drogba ve Sneijder'i sabirsizlikla Gelsenkirchen'de bekliyorum.

Tekrardan iyi nöbetler, iyi geceler diliyorum. :yenieek:

noldu Drogba affi mi cikti :D

Acaba bana bişey oldu 3 haftadır filan komadayım bunlarda rüya filan mı :SS:

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Deli55 - 28.01.2013 21:32[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

İşe bak arkadaş bizim alamamız gereken adamları g.s alıyor çıldırmamak elde değil
smile.gif

Aykut mağfettin klübü‚ batırdın‚ mali borca soktun‚ rezil top oynattın‚ BENİM İÇİN ZERRE KADAR EFSANE DEĞİLSİN‚ git artık arkadaş‚ GİT !

[alıntı yap

off karnıma agrılar gırdı gulmektennnn:D:D:D:D:D
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt