Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beylerrr: Aziz Yıldırım, "Yıldız" getirme sözünü tuttu ve Fenerbahçe, Yıldız Tilbe ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.:asd:

Beyler başkan futboldan anlamıyor ama ticareti çok iyi biliyor .martta localar yeniden satışa çıkacak takımda drogba ve sneijder var en az 2 katına satılır bu defa localar ayrıca seneye kombine fiyatlarıda asla bu seneki gibi olmaz kat kat çıkaracaklar bu parayı ve en kötü duruma göre hesaplqmialardir bu maliyetleri .

oha Selçuk'la 2016 ya kadar uzatmışlar , çok sert oldu bu

cevap istiyoruz başkan!

SON DAKİKA: 4.5 yıldır Milan Baros'un giydiği 15 numaralı formayı artık Didier Drogba giyecek (AMK)

Burak'ı Trabzon'da parladığı senedeki gibi kanatlarda kullansak? dikine koşularla forveti destekler, savunmayı bozguna uğratır Trabzon'daki o hali gibi malum şimdi her takım önlem alıyor burak'a

Hala Engin yazan varya :o

Arkadaslar bu adam önemli Mac'larda cok basimizi yakar demedi demeyin, joker olarak 1 numara ama ilk 11'e hayatta almam bunu

Hayyyyssssssss damınnnaaaaa beeeeeeeeee ulaaaaannnnnnn yakacaaammmmm her yeriiiiiiii ne laaannnn buuuu şakaaa filannn mııı sevinçtennnn kalp atışlarım yükseliyooo nasıl bir duyguduurr buu beee kafayııı yiyecemmmmm noluyooooo beeaaaasdlkjglknxcvkjxcvhskdflsd :D :D :D

beyler yardım lütfen. telefondan giriyorum bulamadım. drogba nin çin de attığı bütün golleri tek bi video da nasil bulabilirim link lütfen.. şimdiden tsk ederim

Baroş gitmezse tekme tokat kovacaz artık yeter !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt