Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba'nın aslında bize sezon başında değilde şimdi gelmesi daha iyi oldu. Neden derseniz de,

Bu adam gitti, kafasını dinledi, avrupadan uzak kaldı, sıkıldı, daraldı, bunaldı..

Eee noldu ?

Adamı hırs bastı.. Özlem bastı.. Zaten parasınıda alamamış, iyice deli oldu kafasını topladı ve Avrupaya döndü.

Döndü kelimesi burda çok büyük önem taşıyor. Çünkü herhangi bir takıma değil, ŞL'de olan bir takıma geldi.

GALATASARAY'a geldi.. Şimdi bu adama 34 yaşında diyolar ama, bilmiyorlarki bu adam yaşlandıkça Starlaşan , Devleşen bir Lider!

O, yüzden yaş muhabbeti yapanlara sadece ' geçiniz ' diyorum.

Her neyse konuyu dağıtmıcam.

Kısacası şunu söylüyebilirim ki, GALATASARAY emin adımlarla gidiyor. Drogba'nın seçimi hem kendisi hemde bizim için çok doğru bir karar. Bu sene olmazsa bile Seneye ŞL'de Final oynucağımızı adım gibi eminim.

Bunu nerden biliyorsun dersenizde, 4 sene önceki Bayern Münih'in kadro yapılandırmasına bakın derim.

Bana o, izlenimi verdi, ki zaten arkasından adamlar Final oynadı. Neyse , kendimizi onlarla kıyaslayamayız.

Çünkü biz GALATASARAY'IZ !!!

keşke bu adamları almasaydık..

ulan 1 haftada 1 maç olacak, diğer 6 gün nasıl geçecek.

biran önce maç başlasın ve bitmesin maçlar:)

Mourinho'nun alt yapının başına getirecez.:sad007::asd:

Aziz yıldıırm:psikolojik üstünlük bizde:b5::b5::b5:

Sakinim ben rahat olda cidden mevzuyu anlamadım oyun Fifa ne alaka ?

Şimdi oyun fifa dan bahsediyorsan , oyunun databaseinde yokmuş drogba falanda fşilan pek anlamam o işlerden normal Fifa'dan bahsediyorsan, Drogba şu an bonservissiz bir halde bildiğim kadarıyla, çinden drogbanın lisansını istemişiz, sonra bu lisansı fifaya bildiricez bu kadar basit. Çıkmam gerekiyordu hızlıca yazdım imla kusuru olmuştur illa ki mazur görün.

Galatasarayın bu transferi bitirmesindeki en önemli etken çok istemesiydi.

Fatih terim ve başkanla görüştü,çok etkilendi.

16 ocakta şangayla kontratını feshetti,bi prosedür var durum sadece o.Herhangi bi problem yok,şangayla bi ilişkisi kalmadı.

eger CLde turu gecersek en az madrid cikmasini isterim.

iyi olduklarindan degil mouya karsi oynamak istemem adam bizden be.

morinho yu fatih hocaya tercüman mı yapsak acaba :troll:

Adam 2 senede Çin kulübünden 35 milyon kazanacakmış,bize geldiği rakam 1,5 senede 10 milyon...

Ayrıca bizzat Mourinho Drogba'ya Galatasaray'a git demiş...

Yani transfer başarımızın büyüklüğü bir yana, Avrupa ve Dünya üzerinde ki imajımızı görüyorum da, gururlanmamak elde değil...

Mourinho git diyor ama Fatih hoca ile kanka olduğu için:)

Sneijder'den sonra Drogba'ya da Mourinho, Galatasaray'a git demis. Ulan bu Mourinho, bize yaranmaya calisip, kendisini mi yamayacak?? Akilli ol, orda Imparator var!!

Re: Transfer Nöbeti

Mourinho ile mesajlaştığı zaten bilenen bir şey. Bir kaç ay önce Drogba'nın Mourinho'ya bazen saat farkını unutup bana gece mesaj atıyor diye bir haber geçmişti.

Drogba uzun uzun Unal aysal ile konusmus dun ft ilede :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt