Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bi keyifliyim bi keyifliyim ki ohhhhhhhhhhhhhhh misss ya yemin ediyorum.. Bu zevki bizi yaşatan herkese teşekkürler..

Stopere takviye gelecekmi başkan son güne kadar çalışmalarımız sürecek demiş allahım nasıl bir takım olduk biz ya:)

Kardeşim acilen Drogba ve Sneijder forması al kendine :D

uA Europe dan Sneijder formasi gelecek bile, gec kalmadim :)

Bak saka bi yana, Drogba haberi ciktiginda 'ay yani bu kadarda degil, gercekten olamaz dedim'

Sneijder formasi tamam, Drogba formasi da alacam, ama Drogba = parcali olacak. Ama biraz geciksin Drogba formasi.

Valla Schalke macina bilet, Sneijder formasi, bittim valla :o

ozledik sizi:sad007:

baris_MustafaSarp.jpg

:lol::lol::lol:

Ulan ne şerefsiz kaypak adam bunlar Burak 1 maç oynamadı mutsuz huzursuz teklif var gidicek bilmem ne vallahi yazık yıkamıcaksınız lan Ambargo koyacaz.

ROK ve Sinan kalksın karşılıklı aynı dansı yapsın :asd:

Ahmet Çakar mı dedi çakma yıldız diye ya bu herif Shaq ONeil'a basketçi değil diyen adam ahahah :D

bu arada drogba nin bestesi burda :lol::lol::lol::lol:

[video=youtube;5kUOybN22Kk]https://www.youtube.com/watch?v=5kUOybN22Kk[/video]

Natgeo da ki primatlar mı beyaz tv mı? İcerik aynı lan hangisini izlesem acaba? Rok öldürdü yalnız Ahmet Çakar i :-)

uA Europe dan Sneijder formasi gelecek bile, gec kalmadim :)

Bak saka bi yana, Drogba haberi ciktiginda 'ay yani bu kadarda degil, gercekten olamaz dedim'

Sneijder formasi tamam, Drogba formasi da alacam, ama Drogba = parcali olacak. Ama biraz geciksin Drogba formasi.

Valla Schalke macina bilet, Sneijder formasi, bittim valla :o

Bir dahada kimsenin gazına , ayarına gelme :)

ünal aysalı tanımlayacak bı delıkanlı varmı içinizde :ayatollah:

GS-BJK macin öyküsü nü nerden izleyebiliyoruz?

bi keyifliyim bi keyifliyim ki ohhhhhhhhhhhhhhh misss ya yemin ediyorum.. Bu zevki bizi yaşatan herkese teşekkürler..

şu zevki bi de sahada görsek keşke...iyi oynasak ve ard arda maçlar kazansak artık çok iyi olacak.

Ahmet cakar denen denyoya burda cok agir laflar yazardim ama degmez ceza almaya,ama suan sayiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt