Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu yönetimle bu iş olmaz adamlar yabanci yaşlılara eşek yükü para sayiyorlar (Çekemiyen ama göstermek istemiyen fenerliler)

Onu bunu bilmem ama isimlerde önemli değil.. Allahıma Şükürler Olsun ki GALATASARAY lıyım

vay gstv açılmış bravo başkan sözünü tuttun:yenieek:

şu kadroya riera yazmak büyük saçmalık.

neden saçmalık renkdaş ? şampiyon olup gökhan ve serdar taşçıyı alırsak baros elmanderi amrabatı gönderebilirsek birde solbek aldıkmı seneye dahada mükemmel olur yalnız bu kadar yabancılara para verip altyapıya estegimizi çekmeyelım

Tattiğe dizilişe fazla kafa yormayın şahsen saha da Selçuk Sneijder Drogba Burak olsun bana yeter :coffee:

Seneye serdar taşcı ve gökhan inler takviyeleri ile bu kadro ,tadından yenmez .. :)

alexten sonra üst düzey brezilyalı gelmez fenere. Başına geleceklerini bilir.

Carlos fenerden gittikten sonra dedikleri ortada. Alex keza öyle. Aykut varken alex olumlu referans vermez.

ronaldinho 2014 dünya kupası için tekrar dönebilir avrupaya,hazırlık maçı aday kadrosuna da çağrılmış ztn

aziz saldırır şimdi bütün topçularra,ronaldinho gelmesin de robinho bile gitse umrumda olmaz

gstv de hagi var..illerde sneijderi de boyle izleriz :lol:

neden saçmalık renkdaş ? şampiyon olup gökhan ve serdar taşçıyı alırsak baros elmanderi amrabatı gönderebilirsek birde solbek aldıkmı seneye dahada mükemmel olur yalnız bu kadar yabancılara para verip altyapıya estegimizi çekmeyelım

valla iki kişiye cevap verdim zahmet edipte okuyu ver. anlarsın neden öyle yazdığımı.

İlk defa antuya girip bu kadar yazı okudum.Adamlar ağır depresyon içinde.Ama bazıları çok mantıklı bazıları tam tersi çok mal.:lol:

Mantıklı olanların fenerli gözüktüğüne bakma, Galatasaraylılar:) Ben ezberledim o yorumları yazanların isimlerini ama antu modları hala farkedemedi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt