Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tasci, Adriano ,Frei, Alper, KVP Boateng, Chadli ve first class Striker IN

Caglar,Sercan,Riera,Ujfa,Baros,Collin Kazim,Culio,Yigit?, Melo,Elmander OUT

drogba da resmi sitesinde bizi amma övmüş. belliki eboue herşeyi anlatmış, adam ezbere takımdaki oyuncuları sayıyormuş :D

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

:yenieek:hay onlarin ben gecici suresinede 14tl paketinede
Kanalı arattırmıycan kurulum yapacaksın devamlı bu arada kurulumda da çıkmayabilir kanal. Ben 5. kurulumda anca sorunsuz buldum kanalı. Bu arada gstv min türksat yayını geçicidir. Gstv nin de içinde bulunduğu paket 14 tl ek fiyata satılacak. D smartta aynı şekilde ama fiyatını bilemiyorum.

65261_10152490822155164_815303599_n.jpg

Bu formayı giymeyen bi obama kaldı heralde :D

keşke dediğin gibi olsa. forma satış sayımız belli. :( hadi gençler. hadi! ben yeğenlere alıyorum 2 tane.

Beyler beni korkutan tek şey büyük oyuncu getirince gelen rehavet. Umarım Fatih Terim'in istediği oyuncuları almışızdır. Gerçekten bu takımla uyum sağlayabilirsek yarı final görürüz gibime geliyor

çok kötü olmuş rahman abi yazıcaktım ama şevkini kırmayayım dedim hatamı ettim
napim la melo yu koydum orta sahaya,bu sefer riera disarda kaliyo sol kanat h.balta-emre olmak zorunda-danyi kessem g.zan oynayacak. orta ikiliyi selcuk hamit yapsam sag kanat aydina kalacak sen yap bi kadro

Beyler beni korkutan tek şey büyük oyuncu getirince gelen rehavet. Umarım Fatih Terim'in istediği oyuncuları almışızdır. Gerçekten bu takımla uyum sağlayabilirsek yarı final görürüz gibime geliyor

aynen hocam,senin hakemlik noldu niye bıraktın

Drogba adamın dibi dibiii!

2007 yılının ocak ayında, birleşmiş milletler gelişim programı, yaptığı yardımlardan etkilendiği didier drogba’ya “iyi niyet elçisi” unvanını verdi. futboldan kazandığı parayla sık sık ülkesindeki ve tüm afrika’daki hayır kuruluşlarına bağışlarda bulunan drogba için geçtiğimiz şubat ayında, ingilizlerin ünlü the daily telegraph gazetesinde yayınlanan bir makalede, ülkesi için yaptıklarının fildişi sahili devlet başkanı’ndan dahi fazla olduğu yazılıydı. the didier drogba foundation adında bir yardım kurumu yaratan ünlü futbolcu, kaleme aldığı otobiyografi kitabının ve “didier drogba’nın olağanüstü kaderi” adlı dvd’nin tüm gelirlerini de bu kuruma bağışladı. 2009 yılında yaptığı bir reklam anlaşmasından aldığı 3 milyon euro’luk bedelin tümüyle de, doğduğu kent abidjan’da bir hastane yaptırdı.

ekşisözlük

drogba da resmi sitesinde bizi amma övmüş. belliki eboue herşeyi anlatmış, adam ezbere takımdaki oyuncuları sayıyormuş :D

Sneijder maçtan önce rakip analizi için cd'leri toplayıp izler..

Drogba gelmeden futbolcularımızın ismini ezberler..

Büyük topçu böyle olunuyor..

Tam profosyonel adamlar..

10 'a bırakırlar mı?

Vallaha hafız bizim transfer politikasını çözemedim acayip farklı kanallar var. Sissoko'ya dahi teklif olmuş dendi geçen gün. Capoue kolay değil uğraştırır Arsenal 13 14 civarı bir para önerdi satmadı barcelona takipte onu ama onlar Song'u aldılar daha tecrübeli versiyonu bilemiyorum böyle adamları şimdiden isteyip sezon sonu kadroya dahil edeceksin. Ama rakam diyorsan 10'un üstünde ister kulübü

Renkdaşlar Drogba'yla beraber 11 yabancı olmadık mı ? Nasıl olabiliyor 6+2+2 kuralı vs falan fistan ?

Baros bile tek başına bu takımı taşıdıysa bi aralar

Drogba neler yapar kimbilir :D

Sağlıklı zinde bir Baros-Drogba ikilisi ne can yakardı :D

Vallaha hafız bizim transfer politikasını çözemedim acayip farklı kanallar sissoko'ya dahi teklif olmuş dendi geçen gün. Capoue kolay değil uğraştırır Arsenal 13 14 civarı bir para önerdi satmadı barcelona takipte onu ama onlar Song'u aldılar daha tecrübeli versiyonu bilemiyorum böyle adamları şimdiden isteyip sezon sonu kadroya dahil edeceksin. Ama rakam diyorsan 10'un üstünde ister kulübü
umut ve m'bengueyle birlikte paket yapsak...30 a patlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt