Can Çelik
Tecrübeli Üye
- 2 Ocak 2013
- 6.167
- 1.651
- 1.298
Cevap: Transfer Nöbeti
napacan
transferin son günü ne zaman
napacan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transferin son günü ne zaman
Yarın'da serdar taşçı borsaya bildirilse , ne yaparsınız ?![]()
elanomu kaldı allasen halil,değiştir şu avatarı
Kanalı arattırmıycan kurulum yapacaksın devamlı bu arada kurulumda da çıkmayabilir kanal. Ben 5. kurulumda anca sorunsuz buldum kanalı. Bu arada gstv min türksat yayını geçicidir. Gstv nin de içinde bulunduğu paket 14 tl ek fiyata satılacak. D smartta aynı şekilde ama fiyatını bilemiyorum.
Yarın'da serdar taşçı borsaya bildirilse , ne yaparsınız ?![]()
![]()
Bu formayı giymeyen bi obama kaldı heralde![]()
3 senedir ayni avatari kullaniyom napim..simdi degistirirsem kimse tanimaz beni:sad007:
gerci zaten taniyan yok:sad007:
Tasci, Adriano ,Frei, Alper, KVP Boateng, Chadli ve first class Striker IN
Caglar,Sercan,Riera,Ujfa,Baros,Collin Kazim,Culio,Yigit?, Melo,Elmander OUT
napim la melo yu koydum orta sahaya,bu sefer riera disarda kaliyo sol kanat h.balta-emre olmak zorunda-danyi kessem g.zan oynayacak. orta ikiliyi selcuk hamit yapsam sag kanat aydina kalacak sen yap bi kadroçok kötü olmuş rahman abi yazıcaktım ama şevkini kırmayayım dedim hatamı ettim
Beyler beni korkutan tek şey büyük oyuncu getirince gelen rehavet. Umarım Fatih Terim'in istediği oyuncuları almışızdır. Gerçekten bu takımla uyum sağlayabilirsek yarı final görürüz gibime geliyor
drogba da resmi sitesinde bizi amma övmüş. belliki eboue herşeyi anlatmış, adam ezbere takımdaki oyuncuları sayıyormuş![]()
10 'a bırakırlar mı?
aynen hocam,senin hakemlik noldu niye bıraktın

umut ve m'bengueyle birlikte paket yapsak...30 a patlar..Vallaha hafız bizim transfer politikasını çözemedim acayip farklı kanallar sissoko'ya dahi teklif olmuş dendi geçen gün. Capoue kolay değil uğraştırır Arsenal 13 14 civarı bir para önerdi satmadı barcelona takipte onu ama onlar Song'u aldılar daha tecrübeli versiyonu bilemiyorum böyle adamları şimdiden isteyip sezon sonu kadroya dahil edeceksin. Ama rakam diyorsan 10'un üstünde ister kulübü