Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu bursa maçını bi kazanak,sneijder de gol atarsa valla kafayı çekecem.:D güya dün çekecektim ama olmadı:D

8 kiloluk 2 tane dambıl çalıştım kollar tam açılmıyo lan

hiçbirşey için geç değil

ztn bir hafta kaldi..buralarda sinek ucacak :sad007:

crawling_bug.gif

b. çıkarmayın yerli alınır bu saatten sonra. s.taşcı, ö.toprak, atilla turan, g.inler ve banko onur kıvrak

fft99_mf2246399.Jpeg

:kick:

Amrabatı alırken Çağlar Pino artı 10 m euro verseydikte Hasan Ali'yide alsaydık.Kontejtyan sıkıntısı çekiyoruz.

Gerçi Sülo bi adama fener talipse başkasına vermez.

--------Muslera

Eboue-Semih-Transfer-Riera

---Hamit--Melo--Selçuk

-------Sneijder

------Drogba-Burak

Seneye de Melo yerine Suat gibi birini aldık mı olur bu iş

istersen suatı al melonun yerine yinede bu sistemdeki orta 3lüde hamit ve selçuk ile pres yapamassın.2000 deki kadroyu yapıyo herkes ama o kadroda 3 oyuncuda presçi ve hem ofans hemde defans ı çok iyi yapıyolardı

Arsivlediklerim :ayatollah::D:yenieek:

İşte bunları çok sevdim...vizyonun getirileri başlamış küçük küçük.. seve seve reklam gelirlerimiz artacak zorlarsak 2.5 3 katına çıkar dandik bir şort reklamı bile...mesela nikona dicez ki reklamınızı uzatmak istiyorsanız 500 bin euro değil 2 milyon verin, keyfiniz isterse.. sonuçta sneijder drogba dünyanın gözünü çevirttirdi Galatasaray'a.. yok vermiyor musun elbet o paraya reklam verecek birisi çıkar.. bu açıdan görememiştim olayı bu arşivlediklerin gözlerimi açtı renkdaş...:b5:

Serdar Aziz zu FB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt