Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi artık stoper ve sol bek mevkiine adam almalıyız.

istersen suatı al melonun yerine yinede bu sistemdeki orta 3lüde hamit ve selçuk ile pres yapamassın.2000 deki kadroyu yapıyo herkes ama o kadroda 3 oyuncuda presçi ve hem ofans hemde defans ı çok iyi yapıyolardı

evet öyle bi durum var, senin tavsiyen nedir?

transfernobeti gibisi yok mert..

olsun olm,nöbet bitince burda maç başlıklarına gl maçı değerlendir ş.ligi maçlarımız var onları değerlendir

son maçlara doğru yaz transfer sezonuda açılacak duyumlar muyumlar güzel olur yine

Arkadaşlar herkese hayırlı geceler.

Önce sneijder şimdide Drogba gerçekten rüya gibi, emeği geçenlere teşekkür etmek gerekli.

Bu transferlerin saha içindeki getirisi kadar saha dışında bize kattıkları çok şey var. Fb bjk zaten eziktiler, şimdi daha beter durumdalar. Verdikleri ilk tepki "dükkanı kapatalım" şeklinde. Bundan da önemlisi tüm dünyada müthiş reklamımız oldu. Marka değerimiz katlanarak artmıştır bu transferle. Transferlerin maliyetinden daha fazlasını harcasak bu kadar reklamımızı yaptıramazdık. Bunun dışında bundan sonraki transferlerde kapılar sonuna kadar açılmıştır artık.

Melo bizim saha içindeki hırsımız direncimiz ateşleyici gücümüzdür. Tamam hataları oldu ama katkıları daha fazladır bana göre. O yüzden fb medyasının gazına oyununa gelmeden meloya sahip çıkalım, yedirmeyelim. Melonun gitmesi/gönderilmesi/ceza alması bize değil onlara yarayacak.

Hepinize hayırlı geceler, iyi nöbetler.

noktasına virgülüne kadar katılıyorum.

Keske Arda olsaydi simdi abooo super olurdu iste

Yedek icin, ufuktan daha iyi

ben onuru alırım herşeye rağmen.

Muslerayıda satmam.

Muslera zaten 20 eder şimdi satsak.Ama bir sezon daha tutup ş.liginde daha başarılı olabiliriz işte o zmn piyasasını artırırsa hem elimizde onur var diye rahat rahat verebiliriz.Ama bolatı yedek kaleci olarak alıp bolatı o gidince kaleye sokmak hata bana göre.Sürekli yedek kalecimiz olacaksa ok.:asd:

o değilde yazın kime heyecanlanıcaz la biz :o

yarin cok erken kalkmam lazim 9 gibi yatmayi düsünüyordum saat neredeyse 3 olmus halen yatamadim

drogba resmen aciklandikdan beri tüm dünyada spor haberleri ve yabancilarin yorumlarin izliyorum

GS artik Fifa da benim takimim...allaha sükür GS bize cikmamis kura da diyenler cok fazla

tsk.ler büyük Basgan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt