Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu risk alındı doğru ama o sakatlanır-bu sakatlnaır dersek kadroyu 40 kişiden kurmak gerekli.. herşey 4 4 lük olsun güzelde. 2 sene öncesine bakılarak buralara gelindi. asıl vuruşu gelecek sene yapılcakdır.. bu kadar kadro ile oynamaya gerek yok bence. çok iyi isim gelmedikten sonra ben karşıyım..

Murat stoper için haklısında ,gerçek bir solbek şartttt.

drogbaaa geldimi??

ben kendime gelemedim daha??

ule okadar nöbet tuttuk-avatar yaptım adamı forumda yoktum dün...

drogbanın gelişini burda paylaşmak - mutluluğu ortak yaşamak tadı farklıyımış. herkes saolsun..

dün drogbanın açıkladığında metrobüsteydim, ulee fızıl fızıll sesler gelmeye başladı.. ozaman anladım ççünkü benim olduğum yerde haaas... tir çeken fenerliler var. bişey demedim arada kafamı çevirip tıs tıs güldüm :):asd:

Isin yoksa birde afrika kupasinin bitmesini bekle :(

O degilde acaip kiskaniyorlar :D drogba arkadasim bu borumu her transferimizde bir kusur buluyorlar ulan messiyi alsak bunu boyu kücük diyecekler. :D

Isin yoksa birde afrika kupasinin bitmesini bekle :(

O degilde acaip kiskaniyorlar :D drogba arkadasim bu borumu her transferimizde bir kusur buluyorlar ulan messiyi alsak bunu boyu kücük diyecekler. :D

çeyrek finalde fildişinden hakem 2 kişiyi atsın, yanlış bir penaltı versin ve fildişi hemen elensin. aslanlarımız gelsin

Yalnız bu drogba haberi ilk AMK'de cıktı sanıyorum.Helal olsun adamlara.

Murat stoper için haklısında ,gerçek bir solbek şartttt.

bende sol bek istiyordum açıkcası.

nedenmi?

1-kanat oyuncularının olmadığı bir takımız şu anda.

2-beklerin hücuma arkadan bindirme-süpriz koşularla daha fazla forse ederdik maçı.

3-gerçek bir sol bek ile semih-danny daha az oraları kapamak için çaba sarf eder, asıl mevkilerinin hakkını fazlaca verirlerdi.

ben 3-1 feneri yendiğimiz maçtaki ilk golü her zaman örnek gösteririm.

top tutan bir forvetin-geriden süpriz koşu yapan bek oynayıp ekstra 1 adamla pozisyona girmek. 1996-2000 yılında oyuncular dışında. bu taktiksel düşünce çok vardı. orta saha ve beklerin araya koşuları..

hee olmadı diyede kendimi üzmem o kadar. şu anda ofans olarak süper-defansif olarak normal seviyedeyiz.

defans olarak eboue-denny-semih-riera-melo dersek. eboue dışında diğerleri tek taraflı oynayabiliyor. her ikisinide oynamaya çalıştığında hatalar oluyor..

Fener forumlarını fena karıştırdı bu transferler. Psikolojileri bozuldu. Biz 2 galibiyet daha alalım üst üste, onlar da 1-2 maç puan kaybı. Kadıköy yeniden yanabilir:lol:

inşallah seneyede sol tarafa robbeni alırız :D

files.php

adam tam reyis yahu.. futbolcunun yanında tam bir karakter abidesi de kazandık...

arkadaslar bir çok yabancı artık favari takımım galatasaray diye twitler paylasıyor reklama bakarmısınz :D

beyler ekonomik olarak o kadar maaş verilirmi diyenler.

sadece 6 aylık zarar olacak ile

gelen 6 aylık maliyetlere baksın. başarı gelir ise zaten maliyetler şampiyonlukla karşılanır..

baros-ceyhun-sercan-yiğit-culio-stancu-cris dursaydı aman ekonomik durumlar deseydi

yukardaki oyuncuların toplam ödenecek paraya bakın derim.

toplamda 4 milyon euro yu bulur. snejder 2 drogba 2 diyelim. hangisi batmak olurdu. birde diğerlerinden forma vs geliride elde edemyecektin.

AMK dan önce Şeref Aydın yazdı... helal olsun adama ben çok salladım... burada herkes Şeref Aydından ilk öğrendi

AMK dan önce Şeref Aydın yazdı... helal olsun adama ben çok salladım... burada herkes Şeref Aydından ilk öğrendi

sallamaya gerek yok bence bu tarz şeylerde...

yönetici bile yeri geldiğinde kap bildirir alamaz. zaten kesin anlaşma var dediğinde gelmiyorsa sorgularsın.

adam bilgim bu diyor, ilgileniyoruz-olumlu yönde diye. kesin olduğu zaman gol diye giriyor zatenn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt