Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak bir yere gitmezse Drogba onun için çok büyük bir şans ondan çok şey öğrenebilir keza emre çolak içinde sneijder tam bir hoca olabilir akılları varsa eğer yanlarından ayrılmazlar emrenin hagiden birşeyler öğrendiği gibi

Şeref Aydın birde solbek haberi verse bugün.:)))

sallamaya gerek yok bence bu tarz şeylerde...

yönetici bile yeri geldiğinde kap bildirir alamaz. zaten kesin anlaşma var dediğinde gelmiyorsa sorgularsın.

adam bilgim bu diyor, ilgileniyoruz-olumlu yönde diye. kesin olduğu zaman gol diye giriyor zatenn

Ben Shaqiri olayından bahsediyorum kapandı gitti boşver Helal olsun adama

Günaydın arkadaşlar.

Drogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Chedjou mu o?

tumblr_mhcc3qw6Ml1rtequ6o1_500.gif

Gönderelim gitsin umudu :D Zaten sezon başında Umudun içine drogba kaçmış diyorduk. Gerçek drogbayı aldık. Gereksiz adam :D

Umarım böyle tesadüf falandır çünkü sadece Umutla sınırlı olacağını sanmıyorum böyle birşeyin..

Başkanın açıklamalarının şu kısmı önemli: "Bu önemli isimlerden sonra(birlikte anlamında) artık genç kadrolar kuracağız"

Umut olayı abartılıyor olabilir adam teselli etmiş zaten

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Yaptığı terbiyesizlik ama...

Ne olursa olsun kendisine elini uzatmış birine bunu yapmaması lazım ayrıca snijderle ne alıp veremediği var

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben başka birşey olduğunu düşünmek istiyorum.. Oyuncu değişikliğine üzülmüştür ondan farketmemiştir belki.. Sneijder'e kasti yaptığı birşey değildir umarım..

630784_Galatasaray_SK.jpg

Ekli dosyalar

• 630784_Galatasaray_SK.webp
    630784_Galatasaray_SK.webp
    43 KB · Görüntüleme: 43

aysal ve terim takım icindeki boyle seyleri kaldıramaz.....selcuk bile olsa direk sutlanır takımdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt