Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lan bırakın Drogbayı, Sneijderi . En büyük transferi Fenerbahçe yaptı. Bienvenü'yü Real Zaragoza'ya iteledi. Şimdi onlar düşünsün :D

sorma ,

2. takımım Zaragoza , içim kan ağlıyor , Postiga'nın yanına sağlam bir forvet gelse süper olur diyordum ala ala bienvenü'yü aldılar ya la :mad:

millet hala bjk gibi olacağımızı zannediyor yahu.. nereye batıyoruz biz..ünal aysal bi sonraki

adımı düşünerek hareket ediyor .düşünsene

sneijder gelmiş bilmem kaç milyona ortada

drogba ya ihtiyaç yokken taraftarın aklının

ucunda yokken böyle bir istek gitti yine

parayı bastı aldı . demekki risk olarak

düşünmüyor bunu . ve son 2 transferde imza

parası var . bunu ben farklı yollardan gelen bi

kaynak olarak düşünüyorum . bu başkanın

sahip olduğu enerji şirketi olabilir yada

zengin bi iş adamı olabilir vs. yani kulüple

alakası olmayan bi meblağ gibi geliyor. ve

şunu unutan çok taraftar var . mevsim

sonunda loca satışları var 3 yıllık . nerden

baksan 100 -150 milyon gelir gelecek.

bu arada SON DAKİKA.. ROBBEN ayrılmak istediğini açıklamış bayern münih yönetimine. yok artık diyorum!

Renktaş locaları 3.5 senelik satmamışmıydık?

Benmi yanlış hatırlıyorum:SS::SS:

Beyler messi konusunda gelişme/duyum var mı?

ben her sene bi forma alıyordum 2 yaparım ama bu kurtarırmı klübü bilemem muhasebecilik filanda değil gerçekler arkadaşım tüpçü adamları getirdiğinde taraftar bizim gibi çıldırt bizi diyordu ünal başkan hesabını iyi yapmamışsa sponsor bulmamışsa futbolcuların isim haklarını peşin pazarlamadıysa bu konuda tek bi haber çıkmadı bu klüp bu paraları ödeyemez ödersede batar formayla olacak iş değil geçiniz

Başkan işini bilir rahat olun siz.

1-1 senede 120 milyon borç ödedi.HAngi başka takım yönetimi bunu gerçekleştirdi.

2-kalan borcu 10 yıla yayarak bankalarla birebir anlaşma sağladı .şuan hiçbir ipotek sözkonusu değildir.

3-geçen yıllarda gazetelerde hergün şu topçu maaşını alamadı bu malzemeci işi bıraktı diye yazılar çıktı.Ünal başkandan sonra ben bir tane böyle haber okumadım.

korkmuyorum ben başkandan.

630814_Galatasaray_SK.jpg

Uçtuğumun farkındayım ama yapmadan duramadım :asd:

yarın real barça maçı var alex kadroda yok yoksa? :)

OOOoooOooOoOOOooooOOOoooooooo 4000. mesaj geldiiiii

Bu özel mesajımda CL'de yarı finale çıkmamızı, ligde şampiyon olmamızı diliyorum herşey gönlümüzce olur inş :ayatollah:

( gerçi düşündümde yarı finale çıkarsak kupayıda isterim o saatten sonra :cool: )

OOOoooOooOoOOOooooOOOoooooooo 4000. mesaj geldiiiii

Bu özel mesajımda CL'de yarı finale çıkmamızı, ligde şampiyon olmamızı diliyorum herşey gönlümüzce olur inş :ayatollah:

( gerçi düşündümde yarı finale çıkarsak kupayıda isterim o saatten sonra :cool: )

çeyrek finalde bir juve-porto kurasına bakar yarı final; 2 sindden biriyle eşleşirsek neden olmasın, ama yarı finalde illa barça-bayern-real biri gelir:o

Yabancı sınırlamasını unutmayalım arkadaşlar. Fatih Hocamızın işi gerçekten zor hem yabancı sınırlamaya takılcak hem yıldız çok kimi klübede oturtcak.

Bu benim Lig Kadrom;

Şampiyonlar Liginde Yekta yerine Melo Amrabat'ta Hamit'in yanına gelir. Ligde ise Elmander ve Umut değişmeli oynar. Sabri reyis'te rotasyonda oynar. Ujfa sağlam gelirse CL yarı final maçında Semih Ujfa oynar stoper transter etmezsek. Çıldırımak üzereyim. Allah'ım sana geliyorum. :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt