Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende fake oldugunu dusunuyorum acikcasi ;) keske olmasa tabi.

beynim fake diyor yuregim fake degil diyor.

aslinda koca kafaya kizgin olsamda gelirse yine severiz.

Baktım fotolara,özel fotograflar da var.Mesela su foto basında var mı acaba?
X2cQQbphWU

Drogba´yi silemeyecegimize göre :) Bu sistemde daha iyi oynuyoruz.

Zaten CL´de artik daha derli toplu bir sistemle oynamaliyiz.

Burak da oynar mutlaka. Silmek gibi birsey sözkonusu olmaz.

haklısın baba,tek forvet iyidir ama Burak ı da sag tarafta kullanabiliriz bence,evvelden oynamıslıgı var,bence yedekligi haketmiyor kral

Şeref abinin yerinde ben olsam bende gelmem adamı gömenlerin sayısı hiçte az değil burda ekşide yazıyor işte tek tük, adam Sneijder gelecek diye ısrarla söyledi herkes umutsuzken hadi onu herkes biliyodu yeaa tribi çeksen o transfer bitince hemen gündemde dahi yokken Drogba gelse ne dersiniz diye zarf atmıştı ama adam yine kolpacı oldu birilerine göre. Şimdi böyle mal mal nöbeti tutuyoruz işte :D

instigram hesabi fake bencede ama bir cok özel resimler var icinde. fake hesabi yapan kisi baya saglam fake yapmis vallahi :)

365g24s

Galatasaray transferdeki sessizliğini A Milli Takımın genç yıldızlarından Kerim Frei ile bozdu. Fulham ile her konuda el sıkışan Sarı - Kırmızılılar, genç yıldız ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. Galatasaray Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen Kerim Frei'nin transferini kısa süre içinde resmi kanalları aracılığıyla duyuracak.

burak yılmaz formunun zirvesindeyken yedek olarak kullanamayız, ondan bir BY17 yaratıp sol forvet yapmalıyız, sağ tarafta da emre çolak oynamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt