Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine diyorum..!!!!!!!!!!!!!!!!11

********************* fanatik yazio ona bakarak burda birileri bilmislik taslıyor....Adamda mangal gibi yurek lazım 10 milyon euro al bi sene sonra ben gidiom de..oylemi.....siz inanın gazetelere

fener-arsenal cikdi.. dün bir yerde fenerliler yaziyordu arsenal cikacak diye..hm

Clde daha fazla para gelecek malum sikeciler arsenali cekti :D

simdi arda icin gönül rahatligila daha fazla para verebiliriz :asd:

Artık ardaya rahat para veririz şamp. liginden 10 milyon eu gelecek zaten.Alalım artık ardayı.

fenerli ler yazıor sizde kopyalayıp buraya koyuyorsunuz....hepimiz gorecez..seneyede tum sezon drogba galatasarayda....İDDAYA GİREN GELSİN BURDA YAZSİN..DİYORUM O SOZLESMEDEN VAZGECMEK DOT İSTER ...

KOPYALAYIP YAPISTIRMAYIN GELİN 100 LERCE KİSİNİN ONUNDE İDDAYA GİRELİM

bak uyanık ol...adamlar o acıklamayı yaparken borsaya oynuyor...orda drogbanın aldıgı 10 milyon eurodan bahsedilmior bile...senelik ucretinden bahsediyor....

neyi ispatlamaya calisiomki ben size yaaa....ooff tamam siz haklısınız a.q...

cikleme burda adam ol özür dile.

bu saatten sonra özür dilemezsen hem dansöz, hem yalancısın. her mesajında yapıştırcam bunu sana. karşında çocuk var sandın, hadi uza daha fazla cikleme burda.

Adam kap a bildirilen sozlesmeyi kopyalayip koyuyo buraya...kurumsallasmayı neden koymadılar...dunyaya acılıp japonyada bile gs store actılar...onu neden bildirmediler...ONU HİC DUSUNDUNUZMU

fenerli ler yazıor sizde kopyalayıp buraya koyuyorsunuz....hepimiz gorecez..seneyede tum sezon drogba galatasarayda....İDDAYA GİREN GELSİN BURDA YAZSİN..DİYORUM O SOZLESMEDEN VAZGECMEK DOT İSTER ...

Abi sen sabahtan beri neyin tribindesin

hala fenerliler yazıyo diyosun ya, en ala dansöz bile bu kadar kıvıramaz.

resmi siteye fenerli dedin ya, sen kuş değilsen bişey bilmiyorum. hadi defol bu forumdan, kıvıra kıvıra gitme bari de arkadan bakan adam sansın.

Adam kap a bildirilen sozlesmeyi kopyalayip koyuyo buraya...kurumsallasmayı neden koymadılar...dunyaya acılıp japonyada bile gs store actılar...onu neden bildirmediler...ONU HİC DUSUNDUNUZMU

KAP SADECE TRANSFERLERİ BİLDİRİLMESİ GEREKEN Bİ KURUM DEİL..ONUDA BİLİN..

BUNA Bİ CEVAP BEKLİYORUM

BUNA Bİ CEVAP BEKLİYORUM

arkadaşım özür dile, adam ol ya, erdemliysen özür dile. ben bilmiyomuşum de, biraz adam ol, kıvırdıkça batıyosun.

resmi site fenerli dedin sen, bunun için ayrıca özür dile.

arkadaşım özür dile, adam ol ya, erdemliysen özür dile. ben bilmiyomuşum de, biraz adam ol, kıvırdıkça batıyosun.

resmi site fenerli dedin sen, bunun için ayrıca özür dile.

SEN ONCE SORUMA CEVAP VER

KAP O İSE YARIYOR OYLEMİ..AMRABAT GALATASARAYDA

SNİEJDER GALATASARAYDA HAMİT BİLMEM NE BİLMEM NE..

KAP O İSEMİ YARIYOR SADECE

ezikler elensin bizde bunun üstüne Arda Kerim Carlinhosu alalim nede olsa para bol ezikler sagolsun...:)

hangi store açılırken kapa bildirim yapılmış? seni buraya seçerek mi aldılar yoksa ciklemen için mi geldin.

yalancı dansöz git muhatap olma

LAFIN KISASI KACAK OLA O CEVABI VERİRDİ........

YURT İCİ EVET..KAP I SADECE GS YE GELİNCEMİ TAKİP EDİYORSUN...FENERBAHCE KACDEFA BİLDİRDİ LAN KAPI İNCELE ALMANYADA BULGARİSTANDA FB MAGAZASI ACTIK DİYE...

FUTBOL SADE SAHAYI İZLEMEK DEİL..KAPIN GECMİSİNİ OKU GEL

Sende haklısın neyin ne oldugunu bilmeyenle muhattap oluoz...kap ı incele ezberle gel..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt