- 19 Haziran 2011
- 2.497
- 538
- 1.373
adamların borsadan kap tan haberi yok..kısa kesip bana kus deyip isin icinden cıkıolar...banada burda dotumle gulmek kalıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uuuuu abimiz kızdı, neden gülüyosunuz ya çok ayıpD
adamların borsadan kap tan haberi yok..kısa kesip bana kus deyip isin icinden cıkıolar...banada burda dotumle gulmek kalıyor
onceki yazını herkes okusun..dedigimin tamamını bile alıntı yapamamıssın..utandıgından...isine gelen yeri alıntı yapmıssın...o mesajını deistirme herkes okusun
Tamam şimdi olay neymiş sence biz neyi görmüyor bilmiyormuşuz tam olarakta sen bunları görüp biliyormuşun? Tam olarak bir izah et yok siz bilmiyorsunuz etmiyorsunuz demek dışında neyi bilmediğimizi ve bunu neden bilmemiz gerektiğini açıklayabilir misin?
ben konuyu anlamadim vallahi
Kap nedir sorusunu anladim baska bir pok da anlamadim.
kap - Kamuyu Aydinlatma Platformu oldugunu herkez bilir herhalde google bakdigimiz zamanD

Şükrü Ergun : ARDA BU SEZON GELMEYECEK, SENEYE GELEBİLİR
Arda için Atletico Madrid'le profesyoneller düzeyinde ikinci bir görüşme yapıldığını dile getiren Ergün, "Atletico başkanı bu konuyu bu sene kurcalamamız konusunda ricacı olmuş. Biz de bu işin peşini bu sene için bıraktık. Artık Arda'nın kafası daha fazla karışmasın, takımına konsantre olsun. 'Önümüzdeki sene bakacağız' dedik. Profesyoneller düzeyinde bir temas oldu. Arda, kulüpler anlaşırsa bu sene de gelebilirdi. Arda örnek bir Galatasaraylı, bizim kaptanımız. Her zaman Galatasaray'a dönmeye hazır olacaktır" dedi.
https://www.radyospor.com/Futbol/167783/-Yan-yana-oturmayacaklar-
Transferi kapattik bence...
trabzon- kukesi ??