Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Denizli zu Bursa olursa güzel bir ortaklık olabilir ama bakalım.

basın sözcüsü arda gelmeyecek demişya la tam umutlanmak üzereyken yapılırmı bu :apologetic:

Kızla konuşuyorum her şey güzel gidiyor olacak diye ümitleniyorum olmuyor. Sonra bir daha konuşmaya başlıyorum bu kez çok yaklaştım diyorum olacak gibi oluyor baya da samimiyet filan. Sonra yine öyle oluyor. Ama bende hep bir ümit. Arda konusunda da aynı ümit var bende ve burada. Böyle her ay gelir diye kadrolar kuruluyor sonra bir açıklamayla bitiyor kapanıyor konu. Sonra bir ümit tekrar açılıyor tekrar tekrar :DD

Arda icin 15 + Riera teklifi tam bizim baskanin tarzina uyuyor gibi geldi bana.

12 sattigimiz para, 3 de Riera'nin sozlesmesini feshetmeye kalksak kendisine odeyecegimiz para. Zaten mecbur verecegiz bu parayi diye.

Zarar etmeden Arda'yi geri almis oluruz hesabi yapiyor olabilir.

Atleticoya da bak seneye kalirsa adam gitmek istedigi ve sozlesme sonuna 1 sene kalacagi icin elin bu kadar guclu olmayacak denir, daha ucuza vermek zorunda kalacaksin gibisinden.

Ondan sonra bir yonetici kendini tutamaz, cikar aciklama yapar, Arda'yi alabiliriz diye.

Atletico bakar bizim yoneticiler konusuyor, taraftar ogrendi, 15 yetmez der, uzerine bir de haber yaptirir, monaco 17 veriyor diye.

Baskanlari da 17 veren var 15'e veremem der.

Bizim baskan yoneticiye firca kayar, ayni yonetici de cikar tekrar aciklama yapar, bu sene Arda cok zor diye.

Yani atleticoya almayiz o zaman, vereceksen 15'e ver mesaji verilir.

Simdilik buraya kadar, bakalim ne olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt