Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah ah bilmediklerimi söylesem hepiniz mest olacaksınız ama forumda herbi şeyler, herkeşler yasak

kadro böyle olmali, muslera---hamit---semih---ched---hakan---melo---selcuk---burak---sniper---amrabat---drogba....... nasil beyler? 4-2-3-1 sistemi

bu psv eindhovenin kanat oyunculari roket gibi hepsi vallahi.

bakala gittik bakkaliyi alsak bari misali:)

diger kanataki davids cakmasida fena degil . ikisini bizim takima monte et ucariz.

hollanda bir forvet cikiyor zaten bide kanat oyunculari devamli olarak üst seviyede.

Real bu sene hic acimiyor vallahi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-kFF_W95e5c[/media]

Neymar Barcanin kimyasini bozar , Real acik ara sampiyon olursa hic sasirmam..Neymar hazirlik maclarinda hic iyi oynamiyordu Robinho gibi olabilir hatta daha kötü bile olabilir havasi veriyor bana

Neymar Barcanin kimyasini bozar , Real acik ara sampiyon olursa hic sasirmam..Neymar hazirlik maclarinda hic iyi oynamiyordu Robinho gibi olabilir hatta daha kötü bile olabilir havasi veriyor bana

barca neymarsizda sampion olur. barca messi-xavi-iniesta haric kimi cikartirsan cikart ispanyada sampion olur veya sampionluga oynar bence.

kalecisi ve savunmasida saglam olsun barcanin az cok fark yapar yine her yerde.

barca neymarsizda sampion olur. barca messi-xavi-iniesta haric kimi cikartirsan cikart ispanyada sampion olur veya sampionluga oynar bence.

kalecisi ve savunmasida saglam olsun barcanin az cok fark yapar yine her yerde.

Bu sene cok kiran kirana gecicek gibi geliyor bana ,hele birde Bale geldimi off harika maclar olur

Sergen Yalçın: "Arsenal'in Fenerbahçe için ciddi bir rakip olduğuna inanmıyorum. Fenerbahçe Arsenal'i eler."

Neymar niye Barca'nin kimyasini bozuyor? Cok büyük sacmalik bu. Herkes Neymar'in oyun tarzini yanlis degerlendiriyor, bir de nedenini bilsek.. Neymar gerekirse Barca'nin pas sistemine de ayak uyduracak kapasitede. Oyunu cabuk kisa paslarla oynayabiliyor. Hazirlik maclarinda ayrica iyi oynuyor.

Bugün fbli arkadasim ile ilk kez şike konuştuk. Bwn böyle bir beyin (?) görmedim, adam şike sahaya yansima olayi ile savunmaya calıştı :asd:. Neyse ki sonra verdim cevabini konuyu degistirdi :asd:.

Arda hayırlı olsun.

Sergen: "Arda işi bu sene olmaz, gelmesi çok zor."

Sergen Yalçın: "Arsenal'in Fenerbahçe için ciddi bir rakip olduğuna inanmıyorum. Fenerbahçe Arsenal'i eler."

:DD

Fener neymis be. yahu 40 yilda bir plzen bate gibi takimlari eleyip yari final oynaya bilmis vallahi. bugünkü city -arsenal macina izlemis olsaydi keske de böyle rezil yorum yapmazdi. neyse...

Zakaria Bakkali'nin 1. takima cikmasini yaklasik 2 senedir bekliyorum. 15 yasindan beri takip ediyorum kendisi, tabi sürekli TV'dan degil, maclarini göstermiyorlardi (milli takim haric, orda izledim kendisini), bu yüzden 1. takim'a cikmasini bekledim. Cok yetenekli oldugu net bir sekilde görülüyordu zaten. Hakkinda bir cok yorum/analiz okumustum. Bugün 3 gol atti kendisi. Henüz 17 yasinda. Bence böyle devam ederse cok iyi yerlere gelir. Asiri yetenek akiyor cocuktan. Hatirliyorum, milli takim da adami yakalayamiyorlardi bile. Boyu cok kisaydi, hala öyle, ama yine de defanslari perisan ediyordu. Valla cok seyler bekliyorum kendisinden. Sirf onun icin izlerim PSV'yi.

Bu sene cok kiran kirana gecicek gibi geliyor bana ,hele birde Bale geldimi off harika maclar olur

bale gelirse real baya baya güclü bir takim olacak bencede. gecen senesinkinden daha güclü olurlar. isicoyuda aldilar.

ama Barca devans hatina sadece takviye yapsin oyun systemi ile ezer yine ligi büyük ihtimalde.

cogu kisi gecen sene barcanin dönemi bitti demisdi bayerna hezimete ugrayinca ama kimse barcanin savunma hatina dikkat etmedi nedense. ergen cocugu koyarsan savunmaya olacagi o dogal olarak.

bide messi sakatlikdan yeni cikmisdi galiba. barcadakilerde insan yani sonucda. formda barca dünyada gelmis gecmis en iyi futbolunu oynuyor acik ara hemde bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt