Mert Kamacı
Ulubatlı Souness
- 16 Haziran 2009
- 30.226
- 13.788
- 2.913
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu rıdvan iti canımı sıktı neymiş snejder bizde oynayamazmış
bu rıdvan iti canımı sıktı neymiş snejder bizde oynayamazmış
dany semihin tırnağı etmez. semihe çamur atan adamla futbolu tartışmam. türk stoperler içinde semihten iyisi yok. dany nin bugüne kadar yaptığı hatalardan 3 saatlik film çekerim.
Defansimiz dogru dürüst pozisyon vermedi 120 dakika icerisinde (1-2 pozisyon disinda).
Defansin elestirilmesini dogru bulmuyorum. Hepsi Aslan gibi oynadi. Hakan Balta dahil.
Bugün begenmedigim tek futbolcu vardi, o da Hamit. Kusura bakmasin. Cok kötü cok.
Hep diyorum. Eger Engin bu sene Hamit´ten formayi kapamazsa futbolu biraksin.
Aynı şekilde bende semihi savunan hele hele türk daha iyisi yok dien adamla tartışmam.
Sen danny nin yaptıgı hatalardan 3 saatlik film çekerim demişsin ben sana sadece 4 maç göstersem 3 saatlik filmi doldurur merak etme.
Çok uzaga gitme bugunu izle gene yeter.
Defans rezaletti abi nasıl izliyorsunuz maçı siz ya sadece renklere mi bakıyorsunuz ? 10 tane top sayarım sana semihin ve zanın hatası ile karsılasılan. onlar gol olmayınca defans iyi danny nin hatası gol oldu diye danny kötü.
Abi hepsini geç son dk korner pozisyonu yanında hiç baskı yok topu pas geçdi arkada kaleciye nişanladı fenerli topcu bırakın allah aşkına.
Semih de gökhan da peynir ekmek gibi çalım yerler yer tutamazlar oyun kuramazlar neyini beğeniosunuz nerenizle maç izliosunuz.
hele hele bugünkü maçda fenere pozisyon vermedik diyenlere 5-10derece gözlük lazım.
neyse ben anladım anlayacagımı burasıda holiganizm olmus
arkadaşlar koca kafa konusunda son durum nedir her kafadan bi ses çıkıyor ya ne durumdayız biri bilgilendirebilir mi beni
Aynı şekilde bende semihi savunan hele hele türk daha iyisi yok dien adamla tartışmam.
Sen danny nin yaptıgı hatalardan 3 saatlik film çekerim demişsin ben sana sadece 4 maç göstersem 3 saatlik filmi doldurur merak etme.
Çok uzaga gitme bugunu izle gene yeter.
Defans rezaletti abi nasıl izliyorsunuz maçı siz ya sadece renklere mi bakıyorsunuz ? 10 tane top sayarım sana semihin ve zanın hatası ile karsılasılan. onlar gol olmayınca defans iyi danny nin hatası gol oldu diye danny kötü.
Abi hepsini geç son dk korner pozisyonu yanında hiç baskı yok topu pas geçdi arkada kaleciye nişanladı fenerli topcu bırakın allah aşkına.
Semih de gökhan da peynir ekmek gibi çalım yerler yer tutamazlar oyun kuramazlar neyini beğeniosunuz nerenizle maç izliosunuz.
hele hele bugünkü maçda fenere pozisyon vermedik diyenlere 5-10derece gözlük lazım.
neyse ben anladım anlayacagımı burasıda holiganizm olmus