Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
388052_10151105782064847_2128060436_n.jpg

beyaz tv nöbetçi semih e klip yapmış aşkın nur yengi yazık şarkısı eşliğinde.adam gelmiş bayramda idman yapıyor diye.olayı dramatize etmiyorlar mı ona gülüyorum.adam milyon euro kazanıyor gelsin bi zahmet.

arkadaşlar iyice karman çorman olduk bu gece şeref yoksunu lig tv herkesi yine salak yerine mi koydu arda konusunda ..gelmiyor mu dedi başkan

bu rıdvan iti canımı sıktı neymiş snejder bizde oynayamazmış

eee baktilar drogba üzerinden yipratamiyorlar bizi cünkü Drogba vur vuruyor cevaplari devamli simdi sneijder üzerinden bir deneyelim diyorlar...

merak etmeyin sneijder bir bugün zaten cok iyi oynadi ama daha iyi olacak ve yine susturacak ridvan gibileri.

dany semihin tırnağı etmez. semihe çamur atan adamla futbolu tartışmam. türk stoperler içinde semihten iyisi yok. dany nin bugüne kadar yaptığı hatalardan 3 saatlik film çekerim.

Aynı şekilde bende semihi savunan hele hele türk daha iyisi yok dien adamla tartışmam.

Sen danny nin yaptıgı hatalardan 3 saatlik film çekerim demişsin ben sana sadece 4 maç göstersem 3 saatlik filmi doldurur merak etme.

Çok uzaga gitme bugunu izle gene yeter.

Defans rezaletti abi nasıl izliyorsunuz maçı siz ya sadece renklere mi bakıyorsunuz ? 10 tane top sayarım sana semihin ve zanın hatası ile karsılasılan. onlar gol olmayınca defans iyi danny nin hatası gol oldu diye danny kötü.

Abi hepsini geç son dk korner pozisyonu yanında hiç baskı yok topu pas geçdi arkada kaleciye nişanladı fenerli topcu bırakın allah aşkına.

Semih de gökhan da peynir ekmek gibi çalım yerler yer tutamazlar oyun kuramazlar neyini beğeniosunuz nerenizle maç izliosunuz.

hele hele bugünkü maçda fenere pozisyon vermedik diyenlere 5-10derece gözlük lazım.

neyse ben anladım anlayacagımı burasıda holiganizm olmus

Defansimiz dogru dürüst pozisyon vermedi 120 dakika icerisinde (1-2 pozisyon disinda).

Defansin elestirilmesini dogru bulmuyorum. Hepsi Aslan gibi oynadi. Hakan Balta dahil.

Bugün begenmedigim tek futbolcu vardi, o da Hamit. Kusura bakmasin. Cok kötü cok.

Hep diyorum. Eger Engin bu sene Hamit´ten formayi kapamazsa futbolu biraksin.

Hamitin böyle oynama haki yok . gitmek istiyorsa ve mutlu degilse türkiyede söylesin gitsin kardesinin yanin augsburga yada bir yere almanya ya. Resmen yoklara onuyor.

ha düzelir ha simdi daha iyi olur bekleye bekleye bende bile sabir bitti :(

Amrabat bile az cok kendine geldi yahu.

Aynı şekilde bende semihi savunan hele hele türk daha iyisi yok dien adamla tartışmam.

Sen danny nin yaptıgı hatalardan 3 saatlik film çekerim demişsin ben sana sadece 4 maç göstersem 3 saatlik filmi doldurur merak etme.

Defans rezaletti abi nasıl izliyorsunuz maçı siz ya sadece renklere mi bakıyorsunuz ? 10 tane top sayarım sana semihin ve zanın hatası ile karsılasılan. onlar gol olmayınca defans iyi danny nin hatası gol oldu diye danny kötü.

Abi hepsini geç son dk korner pozisyonu yanında hiç baskı yok topu pas geçdi arkada kaleciye nişanladı fenerli topcu bırakın allah aşkına.

Semih de gökhan da peynir ekmek gibi çalım yerler yer tutamazlar oyun kuramazlar neyini beğeniosunuz nerenizle maç izliosunuz.

hele hele bugünkü maçda fenere pozisyon vermedik diyenlere 5-10derece gözlük lazım.

zan ve semih mükkemel oynamadi bencede ama dany ile kiyaslamakda bu ikisine küfür etmek gibi bir sey olur acikcasi.

Bunlar hadi 2ci lig topcusu seviyesinde diyelim. dany amatör lig topcusudur NET !!!

zaten nerden geldigine bide bakin dany in. fransa 6ci liginden cikma bu dany. Semih hem bu macda pek kademe hatasini yapmadi acikcasi. bireysel bir hata yapti buda herkezin gözüne batti galiba.

zan i ama bende begenmedim acikcasi. iki tane fecih hata yapti zan .

arkadaşlar koca kafa konusunda son durum nedir her kafadan bi ses çıkıyor ya ne durumdayız biri bilgilendirebilir mi beni

Basinin Arda konusunda bir sey bilmediği acikti. Bir sey bilseler, bir gün Arda Galatasarayda hayirli olsun, ertesin gün Ünal Baskan Gili ikna edeceğine inaniyor haberi yapmazlardi.

Bizim 4-2-3-1 icin Lamela stilinde bir kenar forvete ihtiyacimiz var. Dikine oynayan, bireysel acidan güclü, yaratici ve pasör, kenar forvet özelliklerine sahip bitirici ve dinamik bir oyuncu. Hamit yerine böyle bir oyuncu olsa, takim seviye atlardi. Hamitin bize yarardan fazla zarari var. Rakip beke gereken baskiyi, presi yapmiyor. Oyunun 2 yönünde de isini doğru düzgün yapamiyor. Ebouenin perfonmansinida düsürüyor. Engin varken Eboue cok daha iyiydi. Engin Eboueyide oynatiyordu. Engin 3lü ortasaha icin sart.Engin 4-3-1-2nin saği icin Turkiyedeki en iyi ve en uygun oyuncu. Umarim en yakin zamanda yüzde 100üne ulasir ve Hamit bir daha forma yüzü göremez.

Zorluk seviyesi yüksek maclarda 4-2-3-1 oynamaya devam ederiz ama ligde 4-3-1-2yle devam ederiz diye düsünüyorum. Doğru olan da bu. Biz uzun vadede ideal kenar forvet olmadan 4-2-3-1i kullanirsak, ligi kaybedebiliriz.

Frei ve Carlinhos yeterli olur. Rierada maasinin bir kismi verilerek gönderilir.

hamit iyi niyetli olabilir ama bu isler niyetle olmuyor. bence hamit bu yani bundan otesi yok. arda gelmezse aslan gibi engin var, enginin yetenegine guvenim sonsuz ama su siniri yokmu iste ona guvenemiyorum. bence bidaha ayni hataya dusmeyecekdir.

Katiliyorum, ikisi de kötüydü. Pas dahil atamiyorlar da alamiyorlar da.

Ama su konuda katilmiyorum. Dany ve Semih arasinda dag kadar fark yok. Dany de cok hata yapiyor, hemde kritik'in babasi. Yabanci sinirlamasini düsünerek en iyisi Chedjou/Semih diye düsünüyorum - Arsenal macinda fena oynamadilar.

Ben eski portalı geri istiyoruuuuuuuuuuumnmmmm.. ALOOOOOOOOOO !.......

Nedir bu ya habire hatlar kopuyoo....:mad-49:

Sinan Engin'e göre FB Shaqiri'yi istiyormuş

hay fenere koyayım size bişey olmasın.boşverin feneri ya

CD3DPCRQD_resim_16_7_2012_17.jpg

eskiden bu capsi gördügümde gülüyordum simdi keske bu hamiti almasydikda bize gülselerdi diyorum:(:(:(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt