Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- Başkan Fikret Orman ile görüşecek Özen’in Gökhan Süzen, Tanju Kayhan ve Hugo Almeida’nın satışına onay verdiği öğrenildi.

2- Trabzonspor, Ondrej Celutska'nın Sunderland'e kiralanması konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Bir oyuncuyu değerlendirmek icin en az 10 mac izlenmeli. Ancak o zaman sağlikli bir değendirme yapilabilir. Dün Alper iyiydi, Alperin oynadiği bölümde, biz zaten fizik olarak bitmistik. Bunuda dikkate almak gerek.Birde 1-0dan sonra gereksiz yere geriye yaslaninca. Drogbanin gereksiz calim ve top kayiplari nedeniyle ilerde topta tutamadik o dönemlerde.

Yüzde 100le oynayan Engin Hamitin bölgesi icin Turkiyedeki en iyi ve en uygun oyuncudur. Fakat önemli olan Engin ne zaman tam olarak hazir olacak? Enginin Alpere göre cok fazla ekstra özelliği var.

Bilindik şey. Aziz arıyor her sabah ayakçı medya patronlarını böyle böyle haberler yapın diyor.

En çok hoşuma giden dünkü koyuşumuzdan sonra tribünlerin " şikeci ...., ...... gidin" şeklinde inlemediydi.

acilen dany > yerli stoper , riera > yerli sol bek , elmander > necati transferleri yapılmalı.. boşu boşuna tribünde adam oturtmaktansa en azından kulübeyi biraz sağlamlaştırsınlar

Arda gelmeyecek artik su konuyu kapatsak

Baskan dedi: 1 tane transfer olabilir ama cok onemli transfer olmayacak dedi, yani ismi buyuk olmayan birisi

Frei olur veya baska bir gurbetci demek

Fenerin bu saatten sonra alabileceği tek adam Erkan Zengin olur.

Yabancı sınırı konusunda kendi kazdıkları kuyuya düşüyorlar.

adamların 11 yabancısı var, 1 tane daha alacaklarmış. ne mantıkla yabancı kuralını destekliyorlar anlamadım. Bir kere yerli forvet yok. Emenike, Sow, Kuyt ve Webo kadroda kesin olacak, biri de yedekte olacak. 3 forvet 11'e çıktığında bile yerli yedek forvetleri yok. Alves banko oynar, etti 5. Yobo, Krasiç hiç forma bulamaz. Kadlec, Meireles,holmen ve Cristian'dan biri dışında hepsi tribünde. 1 yabancı daha alırlarsa hepsi trübünde.

Fenerin düşündüğü yanlış bir konu daha var. böyle yaparak bizi yakalamayı düşünüyorlar ama diğer taraftan bu kısıtlamayla BJK, TS, Bursa, Kasımpaşa gibi takımları kendilerine yaklaştırıyorlar. Yabancı sınırsız olsa, maddi durumu kötü olan diğer takımlarla her yıl 20 puan fark olur. FB'de her sene CL ön elemesine kesin katılır :)

Doğru ama bizim başkanın ne yapacağı belli olmaz. Ben bu söylemlerine pek itibar etmiyorum.

vallah dun iyi dinledim ha uzman falan degilim ama ses tonundan ciddi oldugunu anladim, yani medyayi ters duruma dusurum gibi konusmadi bence... zaten oyle bir transfer icin zaman da gitti gecti bence, buyuk transferler sona kalmaz..

Frei gelsin ben tatmin olurum bu senelik..

vallah dun iyi dinledim ha uzman falan degilim ama ses tonundan ciddi oldugunu anladim, yani medyayi ters duruma dusurum gibi konusmadi bence... zaten oyle bir transfer icin zaman da gitti gecti bence, buyuk transferler sona kalmaz..

Frei gelsin ben tatmin olurum bu senelik..

Bu kadar haber çıktı. Bu söylentilerden kurtulmak isteyen ya da Arda için bir girişimde bulunmayan yönetim bir zahmet internet sitesinden yazı yayınlar.

Söz uçar yazı kalır nihayetinde.

Eğer Arda transferi gerçekleşmezse

alternatif olarak Kerim Frei ve Serdar Gürler'i düşünmeliyiz...

Dün Alper in kendisini kabul ettirmek için yalandan bizim oyuncularla dalaşmaya çalışmasına dikkat ettiniz mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt