Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera-Chedjou-Eboue-Semih-Melo-Selçuk-Sneijder-Burak-Drogba

CL çapında adamlarımız...

Bizi fitik etse bile Hamit'i de sayabiliriz bence, eh tabi gecen sezonki gibi oynarsa Sampiyonlar Liginde. Sampiyonlar Liginde Hamit hic yüzümüzü kara cikartmadi bence. Ligdede sayili maclarda ( derbi cogunlukta) iyi performans sergiledi. Ama bu sezon sanki gecen seneden de cok ama cok daha geride gibi duruyor.

İki ayağıyla da bu pası atabilme yeteneğine sahip kaç oyuncu vardır dünya üzerinde?

rdgku.gif

peki soruyorum en önemli pozisyonlarda bile adım atmaktan aciz şut çekmeyi düşünen kaç tane hamit vardır?

Bu Çocuk için bulaşılabilir hocam son birkez bulaşacaksak bu çocuk olmalı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bQTlFouFElA[/media]

Okay gelse kimi kesecek yahu?

Bende isterim alternatif oyuncu orta sahaya ama yok olmaz.

Melo-Selcuk'un yeri garanti. Ceyhun-Yekta gibi adamlarda yedekte var.

Bunlar bile zor forma sansi buluyor, Okay gelirse hicbirsey yapamaz.

Cok abartilan bir oyuncu oldugunu düsünüyorum.

Öyle aman aman mutlaka alinmasi gereken bir türk oyuncu yok suan ligde.

Transfer olsun diye transfer yapmayiz.

Muslera adamsın...

Melo hep böyle oyna...

Sneijder hala %50'de ama o bile yetiyor..

Selçuk bazen böyle maçlar olur...

Didier..Yorumsuz..

alsınlar kardeş.... fenerin alıpta yıldızlaşan oyuncu son 10 yıldır bir gökhan gönüldür. geri faso fiso...

Arda dedikodularinin hikaye oldugunu söylemek istedim iste. Gündem degistiriyor basarisiz sikeci herzamanki gibi.

Benim anlamadigim, bu Fb taraftari hala uyanmadi mi? Hala yiyorlar mi bu ucuz numaralari?

Erkan Zengin en azindan yedek kulübelerindeki her oyuncudan daha tehlikeli. Var potansiyeli.

a.madrid ardayı 15 den aşağı bırakmaz bu kadar net. burak olayı kafa karıştırıcı biraz..

arda+3,4 burak ı ben veririm.. burak ne olsa bu takımda seneye kalmaz...

burak kafaya koymuş bence avrupada oynamak istiyor.. hocada bu yüzden ayar veriyor.. gönülsüz birazz, hocada kafanı buraay ver veya yedek kalırsın..

istese hoca ardayı tutardı unutmayalım, önemli olan kafa olarak burda olmakk..

gecen senede ayar vermisti hoca basinin gazina gelmeyin/gelmeyelim derim

Bizi fitik etse bile Hamit'i de sayabiliriz bence, eh tabi gecen sezonki gibi oynarsa Sampiyonlar Liginde. Sampiyonlar Liginde Hamit hic yüzümüzü kara cikartmadi bence. Ligdede sayili maclarda ( derbi cogunlukta) iyi performans sergiledi. Ama bu sezon sanki gecen seneden de cok ama cok daha geride gibi duruyor.

Hamiti sahsen ben saymam. Amrabat CL'de hep etkiliydi. Sol bek ve sag kanat oyuncumuz olsa hersey cok farkli olurdu.

Bizim bu sene en büyük rakibimiz 6+0+4 kuralıdır. Sol bek sorunu çoktan halledilmiş olurdu. Ben hayatımda bu kadar saçma bir kural görmedim. Tüpçü sırf zararsın.

Kac senedir sol bekimiz yok zaten, 1 sene daha olmasa da olur.

Dünyanin sonu gelmeden o SOL BEK BURAYA GELECEK

Arda dedikodularinin hikaye oldugunu söylemek istedim iste. Gündem degistiriyor basarisiz sikeci herzamanki gibi.

Benim anlamadigim, bu Fb taraftari hala uyanmadi mi? Hala yiyorlar mi bu ucuz numaralari?

Erkan Zengin en azindan yedek kulübelerindeki her oyuncudan daha tehlikeli. Var potansiyeli.

fenerbahçeli taraftarların uyunsa ne olur? yine aynı durum koyduk mu der geçeriz?? :)

erkan zengin tehlikeli olması umrumda değil, biz ne tehlikeli adamlar gördük sonuç.. anadolu takımına şutttlanırlar...

arda gs ılgılenınce a.madrıd satmıcak dıyorlar..ama fener ılgılenınce arda teklıfı kabul ederse arda fenerde bıraz mantıklı olun ya doğru habercılık yapın yada atmayın mıllet enayı değil... bırde arda turkıye donerse gs den baskasına donemez dıye bır madde vardı sanırım...

evet var. kapa bile aciklama yapilmisdi bu cekilde. yani madrid türkiyede mesela fenere satmak istese biz onay vermedikden sonra isterse fener 100 milyon euro ödemek istesin. biz hayir dedikden sonra bir cacik yapamazlar :)

Arda gercigi ne olursa olsun gitmez oraya. dünyada baska takim yok sanki . arda yeterince iyi bir Galatasaraylidir. 1-2 milyon daha aza oynarim der ama o formayi giymem asla söylerler NET cekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt