Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda fanatik Galatasaraylıdır hayatta fenere gitmez emre belözoğlu ile karıştırıyor bu herifler emre belözoğlu ile dostane ilişkileri var diye

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ostsakmd8EY[/media]

Arda konusunda konusuyorum acikcasi. metin oktay nasil zamaninda gitmediyse arda da gitmez asla. her sey para degil bu dünyada ki arda da böyle mentaliteye sahip bir insan.

Gitmeyeceğini bende düşünüyorum ama yine de büyük konuşma derim ben.

Hayat bu ne olacağı belli olmaz.

Gitmeyeceğini bende düşünüyorum ama yine de büyük konuşma derim ben.

Hayat bu ne olacağı belli olmaz.

aynen hayat oldugu icin gitmez zaten. bugün varsin yarin yoksun . Arda aynaya nasil baka bilirim fenere gidersem diye düsünen bir insan. dünyada baska takim mi yok arda icin fenere gidecek ?

1-2 milyon daha az veren takima gider alir parasini öyle yada böyle. 1-2 milyon fark icin Galatasarayligini yada Galatasaraylilari satmaz.

Arda yi biraz taniyanlar Ardanin nasil insan oldugunu bilir az cok. hayati sadece $ degil bazilari gibi demek istedigim.

Şu arda fenere haberinin amacı belli hemen suni bir gündem oluşturup taraftarlarının ağzına bal çalıyorlar bunlara hala inanıyorlarsa kendilerini atsınlar en yakın köprüden.

Ne zaman koysak kupa alsak ya yıldızlar yağacak diyorlar yada aziz istifa ediyor.

aziz yıldırım taktiği yani pislik ve gundem değiştirme taktigi amacı belli

1- galatasarayın kupa alması haber olması

2- galatasarayın cok istedigi altyapıdan yetişme adamı alarak hem bizi huzursuz etmek istemesi hemde gundem yaratması

3- ardaya alamıcagını bilse bile talip olarak fiyat arttırıp ben almasam bile galatasarayda almasın yada fiyatı yükselsin

bunların en başta azizin nasil karakterde oldugunu bilmiyormusunuz

DTJ (ALMANYA): Önce Emirates, şimdi Süper Kupa. G.Saray sezona korkutucu girdi:)

Gökmen chedjuya bildiğin Kaju dedi. Sanki kuruyrmişe diyo

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

yalnız arda fenere filan giderse ki hiç öyle birşey olacağını tahmin etmiyorum...beynimden vurur beni koca kafa :(

BRf1IPiCcAA4Gr6.jpg:large

Telegol illaki Galatasaray da bir sorun çıkartacak. Adamlar öküz altında buzağı aramaktan başka hicbirsey yapmiyorlar.

♧tapatalk♧

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt