Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda eger Fener e giderse zerre kadar uzulmem, belki Galatasaray da onu yetistiren antrenorler adina uzulurum belki.

Fener i secen adam zaten bizim hic bir duygumuzu hak etmiyor demektir.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

Bu konunun artik yorumuda olmaz konusuda olmaz agabey... Gitmez Arda fenere felan...

Sabah sabah trtspor'u izledim.Sabah keyfim kaçtı. Arda fener'e evet dedi haberleri dönüyor. Doğru değildir umarım. Hiç kimse hayatta olmaz demesin. Olmaz diye birşey yok. Herşey olabiliyor.

valla kendi kaybeder kusura bakmasın...Yıllar sonra futbolu bırakınca ne isaya yaranır ne musaya...

Arda'yi felan beklemeyin kendinizi kandirirsiniz

Shaqiri > Fenerbahçe haberleri çikmaya basladi

Arda ne bize gelir ne de fenere gider. Dönersede seneye bize gelir.

Bu sene çıkan Arda transfer haberleri gazete satmaktan öteye gitmez.

Shaqiri alınabiliyorsa bizim almamız lazım. Kontenjan montenjan dinlemeden, uzun vadeli düşünerek. Seneye de Arda'yı alırız:

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Melo Selçuk

Shaqiri Sneijder Arda

Burak

şeklinde devam ederiz.

içimden bir ses arda bu sene türkiyeye dönecek diyor ancak bizemi gelir başka takımamı gider o belli değil.

şakiri gelir mi yaaaa yok öyle bişi yandaş medya ve sinan enginin gazlaması başka bişi değil bırak sakiriyi almayı randevu bile alamazlar bayernden

Bu Arda - Fenerbahçe tandaslı haberler, bana sanki Arda ile Galatasaray camiasının arasına açmak, Arda'yı taraftarın gözünde soğutmak için bilerek imal edilmiş haberler gibi geliyor. Buna sebeb olarak da, başkanın açıklamalarına rağmen gerçekten Arda transferinde yol katetmiş olabileceğimiz ihtimaline dayanıyorum.

Kampl çok iyi oyuncu,ama orta sahanın göbeğinde oynuyor.İlgilendiğimizi sanmıyorum.Bayern de Shaqiri'yi bırakmaz.Klasik Aziz Yıldırım'ın taraftarını kandırma taktikleri.

[quote="mehmet arıboğan, post: 6838193, member: 26980"]Belki hamitin yerine monte edebiliriz genç oyuncu hala değişim geçirebilir diye düşünüyorum.[/quote]

Ab statüsü geldi de haberimiz mi yok ?

Bizim şu an en çok ihtiyacımız olan tarzda Kampl. Adam geçebilen çok oyuncumuz yok, oyun kilitlendiğinde pek bir şey yapamıyoruz. Oyuncu geçebilecek ve bu sayede boş alan yaratabilecek biri lazım. Kampl'ı sadece Fener maçlarında izledim, çok hareketli iyi bir oyuncuya benziyor. Yabancı sınırı, mevkisinde birçok oyuncunun olması gibi gerçekler karşısında nasıl olur bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt