Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakma ama çalışmak dedikleri 2 maç iyi oynayan Salzburglu Kampl'ı daha önce hiç izlemeden almaksa ben buna yokum...Haber doğruysa hocaya da güvenım sıfır kalır...

(Kampl kötü bir oyuncu değil hatta Draxler'in bir tık altı ama 2 maç izleyerek YABANCI adam alcaklar hiç nöbet falan tutmayalım burda.)

kampl oalyı asılsız bir haber.. yabancı alıncaksa şimdiye kadar 10 kere adam alırlardı.

her zaman diyorum hocanın istekleri olmazsa izlettiği bruma veya kerim frei var. kampl ismini duydunuzmu hiç yahu??

bruma ve kerim frei direk ağızdan çıkmış isimler. bu saatten sonra yeni oyuncu baklıyorsada ayıppp gerçektenn

kampl oalyı asılsız bir haber.. yabancı alıncaksa şimdiye kadar 10 kere adam alırlardı.

her zaman diyorum hocanın istekleri olmazsa izlettiği bruma veya kerim frei var. kampl ismini duydunuzmu hiç yahu??

bruma ve kerim frei direk ağızdan çıkmış isimler. bu saatten sonra yeni oyuncu baklıyorsada ayıppp gerçektenn

Bizimkiler sürpriz yapmayı severler .. Bir bakarız Amrabat'ta gitmiş ortası ayrı ama mesajındaki kilit kelime İZLETMEK...

2 Fener maçını izleyerek oyuncu alınıyorsa biz boşuna konuşuyoruz sabaha kadar.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7aICN83irTI[/media]

he he yav... bu arda 1-2 kurus icin Galatasarayligini satacakdi demi... hadi gidin be ordan. Arda bukadar $ yasayan bir evladimiz degildir asla. bunu düsünmek bile bence bütün gercek Galatasarayligi yasayan insanlarimiza hakaretir diye düsünüyorum acikcasi.

dün de yazdim yine yazarim.. Arda Fenere gitsin ciril ciplak sokakda yütüyüp videosunu cekip burda yayinlarim.

ha giderse sadece bu idaayi kaybetmis olmam insanliga ve Galatasaraliga güvenim biter acikcasi.

Metin oktayin nasil Galatasarayligi varsa aynisida Arda icin de gecerli benim icin.

Keşke Oğulcan'ı direk A takıma çıkarsalar...

Mertan'dan çok ümitliydim ama hoca geçen sezon öncesi Eylül civarı bir hazırlık maçında gol kaçırdı diye fırçalayıp dakika 20 veya 35'te oyundan aldı...O zamandan sonra sildi galiba.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Muh-0n5Slww[/media]

Eminim Hamit'ten çok daha iyi oynardı Hasan Ali gibi üstüne gelen oyuncuyu geri çekilerek karşılayan pısırık bir sol beke karşı..En azından Mertan'ı kamp'a alabilirdik...Kiralayacaklarmış.

İDDİA | Milan, Muslera için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

he he yav... bu arda 1-2 kurus icin Galatasarayligini satacakdi demi... hadi gidin be ordan. Arda bukadar $ yasayan bir evladimiz degildir asla. bunu düsünmek bile bence bütün gercek Galatasarayligi yasayan insanlarimiza hakaretir diye düsünüyorum acikcasi.

dün de yazdim yine yazarim.. Arda Fenere gitsin ciril ciplak sokakda yütüyüp videosunu cekip burda yayinlarim.

ha giderse sadece bu idaayi kaybetmis olmam insanliga ve Galatasaraliga güvenim biter acikcasi.

Metin oktayin nasil Galatasarayligi varsa aynisida Arda icin de gecerli benim icin.

Metin Oktay ile Arda Turan'ı artık aynı cümlede ya da aynıylarmış gibi lanse etmekten vazgeçsek iyi olacak sanki 2'si farklı olaylar yarıştırmanın anlamı zaten yok kimin nerde olduğu daha çok belli.

25 gün bugünü saynmassak 24 gün renktaş ama şampiyonlar ligi listesi diyosan haklısın:)

herhalde şpl diyecem kanka :) lig zaten başlıyorr haftaya.. bu saatten sonra büyük yıldzı-ismi duuylmuş oyuncu gelmez.

gelir ise carlinhos

bruma-kerim frei.. gerisi boş hayaller bence...gelecek adam zaten direk 11 oyuncusu olmayacak en az 3 hafta..

Abi bu Oğulcan olur Mertan olur x x Türkiye kupasında neden oynatılmaz zaten çok gereksiz maçlar ama nihayetinde resmi ve ciddi maçlar oluyor özellikle rakiplerimiz açısından koy ne kadar alt yapıda yetenekli oyuncu varsa en kötü özgüven maç atmosferi vs vs bu tarz şeylere katkısı olur ama bizim sistemimiz oyuncuya 20 yaşına kadar hiç şans vermeyip 20 yaşına geldiğinde 3 maç oynatıp o 3 maçtada harikalar yaratmasını beklediğimiz bir sistem aksi takdirde tekrar forma yüzü göremiyor çünkü.

Keşke Oğulcan'ı direk A takıma çıkarsalar...

Mertan'dan çok ümitliydim ama hoca geçen sezon öncesi Eylül civarı bir hazırlık maçında gol kaçırdı diye fırçalayıp dakika 20 veya 35'te oyundan aldı...O zamandan sonra sildi galiba.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Muh-0n5Slww[/media]

Eminim Hamit'ten çok daha iyi oynardı Hasan Ali gibi üstüne gelen oyuncuyu geri çekilerek karşılayan pısırık bir sol beke karşı..En azından Mertan'ı kamp'a alabilirdik...Kiralayacaklarmış.

En iyi vidyosu buysa neden bu kadar övülüyor bu bebe anlamadım.

SSF'den bir arkadaş yazmış konu dışı ama ben burayada taşımak istedim ,

Kartal Koşuyolu Hastanesi'nde yatan Heybeliadalı Ali Mert için acil olarak 0 rh+ kana ihtiyaç var. 0 (531) 250 33 54 Yardımcı olur musunuz?

Metin Oktay ile Arda Turan'ı artık aynı cümlede ya da aynıylarmış gibi lanse etmekten vazgeçsek iyi olacak sanki 2'si farklı olaylar yarıştırmanın anlamı zaten yok kimin nerde olduğu daha çok belli.

Galatasaraya duruslarindan konusuyorum. Metin oktay gibi Galatasaray karakterini durusuna yaklasa bilmesi icin en az 40 firin ekmek daha yemesi gerekir bencede. o ayri konuda. ben Galatasarayligindan konusuyorum. Pro oyuncu arda ama Galatasaray olunca pro luk her zaman 2ci plana düser.

Böyle oyuncularimiz kolay kolay gelmiyor maalesef. bak aydin yilmaza mesela. okaar yildir Galatasaray da yetistirdik oynadi ama bir gramm Galatasaraylikdan konusumaz bence. 1-2 kurus az teklif edildi diye ret etti resmen formayi.

Sabri benim icin Galatasaraylidir mesela. gözü kapali bos kagita imzayi atar atiyor her zaman. bülent kaptan öyleydi.

ha tabiki bunun diger yüzde var paraya önem verenler ama onlarda lütfen kendilerini iyi Galatasaryli olarak görmesin . annanem nasil takim tutup modasina Galatasaylisa onlarda farksizdir benim icin.

100de100 kökünden sapina kadar Galatasarayliyim demek öyle kolay olmuyor Galatasaray da bence.

Transfer sezonunun kapanmasina 24 gün kaldi, ciddi bir adam alacak olan yönetim suana kadar alirdi zaten.

Sag kanat ve sol bek eksigimiz maalesef kontenjana takiliyor. Aldigimiz stoperi bile oynatamadik. Bu saatten sonra Riera'yi alan cikmaz, mecburen 3 milyonunu ödeyecegiz, ara sira oynar kontenjan müsait olursa. Bir türk sol bek alsak bu sefer Riera hic oynamayacak buda olmaz.

Orta saha alternatifi olarak Ceyhun ve Yekta ön plana cikiyor. En azindan bir sene daha bunlar devam eder, hoca Ceyhunu yeterli buldu sanirim. Jem Karacan, Tolgay isimleri geciyordu bir ara.

Yedek kaleci ve bir yerli kanat isterim.

Her şeyi geçtim ben yine başa geldim taktım hayır biz 2-3 yıldır ne diye hangi inatla sol bek almadık almıyoruz biri izah etse en azından artık :D Cidden kan benim damar benim kafasına yakın yani.

970316_574422322617462_1092577492_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt